Bank Asyada 5 Yil

Başlatan kumköylü ahmet, 24 April 2011, 21:38:19

« önceki - sonraki »

55.hakan

Çıldıracağım sevinçten yaaa çok bekledik bugünü çok

kıbrıslı_mete

bu ligde 5 yıllık serüvenden özleyeceğim tek yıl, bu yıl. çünkü şampiyonluk heyecanı ve trt'den tüm maçları izlemekti..

kıbrıslı_mete

Ben başlayayım, yıl 2005, aylardan eylül, Üniyi yeni kazanmış elazığa gitmişim ve yurtta SAMSUNUMUN düşmeme mücadelesini ve özellikle malatya maçını hiç unutamam. ah ümit kayıhan, son hafta rizeyle geliyosun, artist seni çıkarmamak lazım ya neyse. Sonraki sene elazığ samsun maçına gitmiştim elazığ tribününde idim. sercanın golleriyle 2-1 yenmiş, ligde kalmayı garantilemiştik. sonra sakaryayla averajla ligde kalmamız. neler yaşadık ya. bu yıl da zenke fırtınası. Hepinizin alnından öpüyorum Samsunsporum..

alperen

Kurtulduk sonunda bu lanet olası ligden...evimize döndük..TEBRİKLER SAMSUNPSOR'um

kıbrıslı_mete

kabacevizli55

Sonuna Kadar 55

Sonuna Kadar 55

SÜPER LİGDEYİZ... 5 Yıllık Hasret Sona Erdi.... ALEM DUYSUN KRAL SAMSUN!!!! ÇIKIN SOKAKLARA SEVİNİNN ... Çok Sabrettk Cefa Çektik Ama Asla Sevdamızı Terk Etmedik, Başka Renklere Gönül Vermedik.... BAŞKA DİYE SORANLARA İNAT SADECE SAMSUNSPOR!!!!

furkan5534

Allah bıdaha göndermesın bızı buraya

kumköylü ahmet

Saka Degil Super Ligdeyiz
Arkadaslar Sizlerle Bank Asyada Tanisdik Simdi Hep Beraber Yorumlarimizla Sevgilerimizle Arkadasliklarimizla Trabzon ve istanbul Maclarimizla Super lige hep Beraber.Insallah Orda da Daha Basarili Olmamiz Dileklerimizle.Hersey Icin Sizlerede Ayri Ayri Tesekkurler.Kiminin Kalbini Kirmis isemde Afola.Sizlerle SAMSUNSPOR ùmuz Ayri Zevkli ve Güzel.
Saygilarimla

LisandroLopez

Samsunsporum evine döndü varmı bundan daha büyük sevinç beeee..
Ajansspora da teşekkür etmek lazım haber başlığı olarak koskocaman HOŞGELDİN SAMSUNSPOR yazmışlar..
TEŞEKKÜRLER ÇOCUKLAR TEŞEKKÜRLER KALPAR TEŞEKKÜRLER BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARI..
ŞİMDİ SEVİNÇTEN AĞLAMA ZAMANI!!!!

Mert

kasımpaşa ve konya düşmüş bu çileyi biz biliriz allah yardımcıları olsun.

kumköylü ahmet

Koskoca Takimi Hanki Sahalarda Oynattin TFF Kimlerle Muhattap Ettirdin Ama Cok Sükür Kurtulduk Buralardan.Birdaha Dönmemek üzere.Tek Iyi Olan Sey Busene, Hakemlerimiz Busene Yönettikleri Bank Asyada Tek Kelime ile Mükemmeldiler.Hepsinede Ayri Ayri Tesekkürler.Ama Sadece Busene Icin ;)

davidsavage

elveda bankasya bi da görüşmemek dileğiyle ;)