Gökhan Kaba "Gol Benim Isim"

Başlatan MeL_55, 23 January 2007, 19:56:29

« önceki - sonraki »

baha55

Alıntı yapılan: "samsunlu1965"Bu adam beni kac mactır deli ediyor la yolda görsem agzını burnunu s... de bir insan bu kadar mı mal olur ya

ne alakası  var.bu  adam devre arası yapılan antalya kampının yıldızı  değilmiydi.idmanlardada izleyenler  cok hırslı ve iyi oldugunu sölüyolar..o zamanlar  durum buydu ..böle mal   oldugunu kim bilebilirdi.

baha55

Alıntı yapılan: "baha55"

ne alakası  var.bu  adam devre arası yapılan antalya kampının yıldızı  değilmiydi.idmanlardada izleyenler  cok hırslı ve iyi oldugunu sölüyolar..o zamanlar  durum buydu ..böle mal   oldugunu kim bilebilirdi.

alıntu yaptgım mesaj bu değildi.bi yanlışlık var

RauL^^

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"gökhan kaba sinan ın burnuna attıgı kasit tekme sonucunda sinanın burnu kırıldı.buna sinirlenen burhan ise idmanı yarıda bırakarak soyunma odasına gitti.

nerde bu herifin evi? basalım anasını satim cekmek gerek da kulagını..
koca SAMSUNSPOR çocuk yuvasına döndü olcak işmi yaa..??

KaleArkası

AlıntıGökhan kaba sinan ın burnuna attıgı kasti tekme sonucunda sinanın burnu kırıldı.buna sinirlenen burhan ise idmanı yarıda bırakarak soyunma odasına gitti

Bu zamana kadar elimden geldiği kadar terbiyemi bozmamaya çalıştım. Ama bu herifin yapığı resmen orospu çocukluğudur.Be onun bunun evladı hadi adam gibi golcü değilsin anladıkta takım arkadaşına tekme atarak burnunu kırmak ne demek. Taraftara el kol hareketi yapmalar,terbiyesiz terbiyesiz hareketler. Gitte internette kız arkadaş ara kendine ... evladı seni.Ulan gökhan bütün pisliklerini ortaya dökmenin zamanı çoktan geldi geçiyor ama bu takımdasın hala.Senin anana sövsek ondanda anlamassın ki sen.Sen ancak neye yararsın biliyormusun Pavyonda travestilik yaparsın sana iyi yakışır. Senin sülaleni kazımak farz oldu artık. defol git yeterince zarar verdiğin  yeter bugüne kadar.

veis

evet sinana atdıgı gol ile hem kendini hem takımı tamamen bitirdi.az bi direnç vardı oda iptal afferim gökhan aferim.ama asıl suçlu adnan kırsana salkaların kafasını gözünüde adamlar nerede oynadıklarını ögrensinler.