Rize Maçı İçin Koreo

Başlatan edmontdante, 14 April 2011, 16:21:15

« önceki - sonraki »

Stoper

Nacizane benim fikrim bu maçta birşey yapılmasın, tamamen Rize maçına odaklanalım. Birşey yapılacaksa öncekinden daha iyi olmalı. Sonuçta maça 2-3 gün gibi kısa bir süre kaldı. Bu sürede yapılacak bir organizasyonda istediğimiz güzelliğe ulaşamayabiliriz. tabi bu benim fikrimdir. karar yine büyüklerimizin...

fat55

engin abi tek birşey yapsak.bir pankart şu yazsa sığmıyoruz yeni stad istiyoruz diye güngören maçında.
20 tl koçyiğite bırakılacak.ya da güngören maçında engin abi ye veririm.

edmontdante

Alıntı yapılan: Stoper55 - 27 April 2011, 16:59:19
Nacizane benim fikrim bu maçta birşey yapılmasın, tamamen Rize maçına odaklanalım. Birşey yapılacaksa öncekinden daha iyi olmalı. Sonuçta maça 2-3 gün gibi kısa bir süre kaldı. Bu sürede yapılacak bir organizasyonda istediğimiz güzelliğe ulaşamayabiliriz. tabi bu benim fikrimdir. karar yine büyüklerimizin...

Öncekinden daha iyisini yapma imkanı yok Rize maçında.Daha iyilerini seneye normal dolulukta bir tribünde gerçekleştiririz.

Akyol

Engin abi süper bişey olacak kartonlar değil bu sefer kumaşlar olayı bitirecek çok acayip şeyler var kafamda  :)

özkan

Konuştuğumuz şeye bak ya şükürler olsun şu günlere..Bu kalabalıkta olmaz koreografi,daha az seyirciyle olur..Helal olsun hepimize  >l< >l< >l<

Akyol

Arkadaşlar önümüzde 2 hafta var şimdiden herkes kendisini ayarlasın.

CurvaSs

27 April 2011, 20:39:15 #261 Son düzenlenme: 27 April 2011, 20:49:31 curvasmurfs
bu maçta iptal olması kötü oldu. :( hiçbir organizasyonda burada değildim, sanırım rize maçında da olamayacağım.

neyse, güzel bir şey çıksın da ortaya, benim olup olmamam farketmez.

edit: yine de belli olmaz, belki yaparız.. :D

ahmetsahin

hayırlısı olsun arkadaslar...

ahmetsahin

yinede paraları toplamaya devam... bazı seyler yapılacaksa unutlamaması gereken birşey var ERKEN KALKAN YOL ALIR......

CurvaSs

bence de, yapacakmış gibi para toplayalım. kimbilir, belki yapılır.  .:.:. pamuk eller cebe beyler. 10, 20 lira herkes koysa, 1000 lirayı bugün bile bulabiliriz.  :-\

yilmazselcuk55

27 April 2011, 21:24:14 #265 Son düzenlenme: 27 April 2011, 21:34:33 yilmazselcuk55
Kareoyu  yapamazsak en azından dale caveseyi  düdükle yapsak onun duyurusunu yapsakk nasıl olur ???
DALE CAVESE .....

Akyol

Alıntı yapılan: curvasmurfs - 27 April 2011, 21:20:42
bence de, yapacakmış gibi para toplayalım. kimbilir, belki yapılır.  .:.:. pamuk eller cebe beyler. 10, 20 lira herkes koysa, 1000 lirayı bugün bile bulabiliriz.  :-\
2 günlük iş değil kardeşim maalesef  :o Ancak para toplamaya devam etmeliyiz 2 haftamız var Rize maçının olduğu pazartesiden itibaren hummalı çalışmaya başlamalıyız..

zenke

düdükleri sokamayız bu seferde

55AD

Muhteşem seyirci en güzel gösteridir..

Burak

Dale Cavese muhteşemmiş valla hasta kaldım  >l< >l<