Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ngonge

Alıntı yapılan: slazenger - 27 April 2011, 12:06:31
zenke bence tam bir süperlig futbolcusu. bu ligde sıkı markaj yüzünden bir türlü gerçek kimliğini gösteremediğini düşünüyorum. birkere futbol zekası çok iyi ve asla bencil de değil. eksileri ise top alışlarda çok zorlanıyor ve birde sazan gibi opsaitlerde kalıyor.fiziği aklı ve o fiziğine rağmen hızı zenkeyi süperligde oynatır. hakan yaşı itibariyle muratta fiziği itibariyle süperligde oynayamaz. ortasahaya yardımlaşacağı ver kaça girebileceği onun hızına ayak uydurabilecek birileri alınırsa ufukta kalmalı. turgay kesin oynayamaz. ersin adem ve orhan sağlam yedeklerimiz olur. agbetu şehri ve takımı sevdi, ikinci yarıdaki futbolu kendisinin tamamiyle şartlar ve konsantirelerle alakalı futbolcu olduğunu gösteriyorki süperlige çıkan bir takımda eğer tercih edilirse bu güven onu daha ileri bir futbol oynaması için yeterince motive edecektir. billy ve dilaver in kalması bence yapılacak transferlerde düşünce olarak eksik kalmamıza neden olacağı için direk gönderilmeli.
   3 defans 6 orta saha 2 forvet le takviyelenmiş bir takım bizi hiç ummadığımız yerlere getirebilir.
  ahmet(kılıcarslan)-kemal-adem-ersin-orhan-ufuk-agbetu-zenke kesin kalmalı.

dediğin modelde takım neredeyse tamamen yeniden kuruluyor, bu da düşmenin en büyük adayı biz oluruz demek. neden mi:

samsun elem kazadan sonra da çok iyi takım kurmuştu ama düştü, çünkü toplama takımdı.
denizli bu sezon çıkamadı çünkü takım uyumu yoktu, buca-konya sıfırdan takım kurdular neredeyse hemen düştüler, keza örnekler çok.
ayrıca muhtemelen alınacak oyuncular da muhtemelen isimleri olan ama futbolları kalmayan oyuncular olacaktır.

bu takıma sadece bank asyadan genç oyuncular ve kaliteli az sayıda yabancı alınmalı, takım ruhu ve havası bozulmamalı. bu takım bu hali ile süper ligde bu sezon oynasa kalıbımı basarım düşmezdi.

sadece55

Alıntı yapılan: Burak - 27 April 2011, 12:46:23
İbrahim Akın Samsunlu olarak biliyorum çünkü İzmirli bir arkadaş vardı ondan forma almıştı ailesini tanıyordu daha doğrusu kendisi doğma büyüme İzmir'li ama ailesi Samsunlu o yüzden beşiktaş ta 55 numarayı giydi

55 numara olayını anlatmıştı normalde 5 numara giyermiş altyapıda beşiktaşa geldiğinde alamadığından 55 numarayı giymiş sonra da patladı gitti hesabı  >l<

Burak

Alıntı yapılan: Erdinc - 27 April 2011, 12:59:43
55 numara olayını anlatmıştı normalde 5 numara giyermiş altyapıda beşiktaşa geldiğinde alamadığından 55 numarayı giymiş sonra da patladı gitti hesabı  >l<

demek ki bana anlatan salladı  :)

ChucKeR

süper ligi kaldırabilcek oyuncularımız ahmet şahin - bayraktar (bedeni kaldırır mı bilemem) - murat kemal. zenke bence yemez ama dewam etmek mantıklı tabi gerçi serbest kalma maddesindeki miktar düşük lduğundan gidebilir. bi de iki bek zorlayabilir.
kemal 2 ye 3 e katlayaak değierini ahmet şahin de saç baş yoldurcak trabzonlulara bu adamın kıymetini bilemedik diye.

cembaba

Alıntı yapılan: lucarelli - 27 April 2011, 11:41:05
Konya gibi sağdan soldan adam toplarsak Konya gibi ineriz aşşağıya. Bence şimdiden önümüzdeki sezonun hocasıyla anlaşılıp, takımı tasarlamaya başlamak lazım. Zira Kalparla olmaz bu iş.

Sadece Ahmet Şahin, Kemal ve Hakan Bayraktar banko oynayabilir. Onun haricindekiler soru işareti. Bir de bu gruba eklenebilecek eski Murat var. Adem, Orhan, Ersin, Ufuk, Dilaver, Billy ve Zenke Kadro derinliği için tutulmalı. Agbetu da 6+2+2 kontenjanı göz önüne alınarak takımda tutulabilir. Ben süper ligde Billy'nin iş yapabileceğini düşünüyorum. Fiziği kuvvetli, ayrıca adaptasyon sorunu da çözülmüş olacaktır. İlk 11'i bile zorlayabilir.

imzamı atıyorum Burak Abi. Şöyle tecrübeli 4-5 takviye bizi Karabük gibi tutmayı hatta kafaya zorlamayı sağlayabilir.

babasamsunlu

Orhan bu takımın en önemli parçasıdır  o yüzden takımda mutlaka olmalıdır  :-* :-* :):)

Musti

Şu anki kadro 27-28 kişi. Oynayanlardan kimsenin gitmesine gerek yok bence. Mustafa Gürel, Hakan Koçarslan, Can Özgür, Alpaslan Kartal, Burak Elitok, Oğuz Üstünel, İzzet Akgül... gibi hem müzmin sakatlıklar yüzünden oynamayan hem de genç ve süper lig kalitesinde olmayan oyuncularla yollar ayrılsa veya kiralık gönderilse zaten 7-8 kişilik yer açılmış oluyor.

Bunların yerine ihtiyaç olan yerlere kaliteli isimler alınırsa kafi bana göre. Bunların haricinde mevcut oynayan oyuncuların gitmesinden yana değilim.

LisandroLopez

Ahmet, Kemal, Hakan Bayraktar,Agbetu,Zenke,Murat,Turgay süper ligde oynayabilecek kapasitedeler.
Adem, Orhan, Ufuk gibi oyuncular da genç olduklarından takımda birer alternatif olabilirler ama direk oynayabilecek oyuncular olmadıklarını düşünüyorum.

Dartagnan

valla Turgay tespıtıne katılmıyorum.Ayrıca agbetu ve zenke sadece alternatıf olur baska da bi cacık olmaz.

LisandroLopez

Oynayacak demedim ama oynayabilecek kapasitedeler dedim.. Yoksa Agbetu çok iyi olsa zaten Sivas bize kiralamazdı..
Sivas'ın onu geri alacağını zannetmiyorum, ama bizde iyi işler yaptığı için 18 kişilik kadroda rahat olacaktır diye düşünüyorum, kalırsa...

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 27 April 2011, 14:49:43
Oynayacak demedim ama oynayabilecek kapasitedeler dedim.. Yoksa Agbetu çok iyi olsa zaten Sivas bize kiralamazdı..
Sivas'ın onu geri alacağını zannetmiyorum, ama bizde iyi işler yaptığı için 18 kişilik kadroda rahat olacaktır diye düşünüyorum, kalırsa...
bence oynayacak kapasitede de değil turgay.

Ollivanders

Turgay bank asya da oynayabildigine  şukretmeli :)

GökhanÇağlar

önümüzde bi konyaspor örnegi var,adamlar kadroyu komple degiştirdiler şimdi tekrar iniyorlar aşagıya..önce istikrarı saglamak lazım.
ahmet,kemal,adem,murat,zenke,agbetu,dilaver,billy,hakan,orhan ve ersin bence kalmalı..seneye yabancı hakkımız da var 4-5 tane kaliteli yabancı alırsak iş yaparız..

celebi

şu td deki orhan soykana acayip kıllanıyorum  >:( la yusuf çelebi bırak artık şu ayakları artık.

supernatural_55

İbrahim Akin istanbul disina cikmaz bence atlari var ve bu yuzden ibb'de oynuyo zaten