Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ayberk

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 27 April 2011, 10:55:18
alınacak 4 yabancı bence sağ bek sol bek Kemalin yanına stoper ve ön libero olmalı..
Bunu  yazdığımda "ligin en az gol yiyen takımıyız defansı dağıttın abi" demişti kardeşlerimiz ama görüyoruz ki biraz dişli takımlara karşı bizim sağ ve sol bekler ve de turgay cortingeni çekiyor..
Süper ligde düşünse gaziantepin o hücumcularına karşı bu 4 adamla oynadığımızı  :( :( :( :(

Diğerleri bence oyanyabilir..Agbetu Zenke Ufuk Özüne dönmüş Bir Murat Hatta Billy Mehmet..
Savunma kısmına  alacağımız 4 yabancı iyi olursa  kalbur  üstü bir takım kurulmuş olur bence

Katılıyorum. Defans konusunda ben de aynı fikirdeyim. Orta sahada daha fazla koşan, diri, güçlü bir oyuncu olmalı. Şöyle Danimarkalı falan bir oyuncu iyi giderdi. Ayrıca ben bu hücum hattıyla da pek tutunabileceğimizi sanmam. "Golcü" kelimesinin içini dolduran bir oyuncu şart. Takımı ileriye taşıyacak kanat oyuncuları da belki alınabilir.

Alıntı yapılan: Burak - 27 April 2011, 11:03:01
Benim gönlümde yatan transfer İbrahim Akın  adam Samsunlu hem taraftarsız takımda oynuyor zaten alamaz mıyız acaba ?

Bu hafta halısahada Serkan abiye aynısını dedim :)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Burak - 27 April 2011, 11:03:01
Benim gönlümde yatan transfer İbrahim Akın  adam Samsunlu hem taraftarsız takımda oynuyor zaten alamaz mıyız acaba ?

Bende alınmasını çok isterim ama tff de izmirli görünüyor  :-\ :-\

kalptenþimþek

Ayberk

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 27 April 2011, 11:10:45
Bende alınmasını çok isterim ama tff de izmirli görünüyor  :-\ :-\

İzmirli zaten, sadece Beşiktaş'ta 55 numara giyiyordu. Ama Samsunlu olduğuna dair ben de bir şey duymadım

emre

İbrahim Akın Samsunlu Altay alt yapısından yetişme benim bildiğim.

babasamsunlu

babasamsunlu

Alıntı yapılan: emre55 - 27 April 2011, 11:14:29
İbrahim Akın Samsunlu Altay alt yapısından yetişme benim bildiğim.

ben bilmiyordum... sadece tff ye baktım doğum yeri izmir yazıyor.. ::)

emre

şimdi baktım bir forumda gördüm aslen Samsun lu yazıyordu gerçi trabzonlunun biri Ertuğrul Sağlam'ı da Samsunlu aslen vakfıkebirli yapmış aynı forumda  ;D

babasamsunlu

55ertan

bence ersin geleli defansda cok seyler degisdi.
zenke veya m.yildirim giderse büyük hayal kirikligina ugrarim. m.yildirim gelecek vadediyor ve oyun kurucumuz.
takimin iskeleti bozarsak yeni takim birbirine uyum sagliyana kadar kümeyi boyluya biliriz.
ben mehmet nas hayraniyim. mehmet nas, musa ve adnan düsük maliyetle gelirlerse hemen alinsa fena olmaz.

birkere bu forumda okumusdum 2-3 sene ligde kalan takim cikarta bilirsek düsük maliyetle borclarimiz sifirlanirmis.
bu avantaj dan sonra sampiyonluk primini kacirmamamiz lazim

Ayberk

Bu hafta sonu bir geçsin, gelecek yıla dair konuşmak daha anlamlı hale gelecek inşallah...

Ayrıca eski oyuncuların dönünce nasıl oynayacağı soru işareti olmakla beraber; Adnan'ın ne işi var Samsun'da? Gözünüzü seveyim! Adnan Güngör, taraftara hakaretten başka bir şey olmaz

55ertan

Alıntı yapılan: Ayberk - 27 April 2011, 11:32:31
Bu hafta sonu bir geçsin, gelecek yıla dair konuşmak daha anlamlı hale gelecek inşallah...

Ayrıca eski oyuncuların dönünce nasıl oynayacağı soru işareti olmakla beraber; Adnan'ın ne işi var Samsun'da? Gözünüzü seveyim! Adnan Güngör, taraftara hakaretten başka bir şey olmaz

haklisin ayberk bizi zor günlerde biraakip giden oydu onu saymadim sayin

Ayberk

Tamam Musa ve Mehmet Nas sevdiğimiz isimler buradan devam edelim :D :) ;)

55ertan

Alıntı yapılan: Ayberk - 27 April 2011, 11:37:10
Tamam Musa ve Mehmet Nas sevdiğimiz isimler buradan devam edelim :D :) ;)

herkezden özür, bir anda olsa adnanin yapdigini unutdum.
fena oynamiyor hesabina saymisdim onu

lucarelli

Konya gibi sağdan soldan adam toplarsak Konya gibi ineriz aşşağıya. Bence şimdiden önümüzdeki sezonun hocasıyla anlaşılıp, takımı tasarlamaya başlamak lazım. Zira Kalparla olmaz bu iş.

Sadece Ahmet Şahin, Kemal ve Hakan Bayraktar banko oynayabilir. Onun haricindekiler soru işareti. Bir de bu gruba eklenebilecek eski Murat var. Adem, Orhan, Ersin, Ufuk, Dilaver, Billy ve Zenke Kadro derinliği için tutulmalı. Agbetu da 6+2+2 kontenjanı göz önüne alınarak takımda tutulabilir. Ben süper ligde Billy'nin iş yapabileceğini düşünüyorum. Fiziği kuvvetli, ayrıca adaptasyon sorunu da çözülmüş olacaktır. İlk 11'i bile zorlayabilir.