Emre İncemollaoglu Hayatını Kaybetti

Başlatan Stoper, 25 April 2011, 05:11:24

« önceki - sonraki »

celebi

Allahım sen akıl fikir ver hepimize tüm insanlığa.

millwall

kul hakkı varsa(ki bence anılın kul hakkının kapların üzerinde olmadığını kimse iddia edemez) o ayrı bir tartışma konusu.
ama araçlı kazanın Samsunsporlar ne alakası var.sanki samsun da yol yok,emre kardeşimiz burada araba kullanmayacaktı.mukadderat denen birşey var,acılı babanın evlat acısına vermek lazım.sağlıklı düşünülmeyecek bir acı,allah kimsenin başına vermesin...

olmeca

ölünün arkasından konuşturucaklar insanı, oğlun ilk 11 garantisi istemeseydi bu takımda zaten oynardı, Balıkesir'de bile kadro dışı kalmış oğlunda arasaydın keşke hatayı...

ahmetsefa55

hiç böyle muhabbetlere girmemek lazım.kolay değil evladını kaybetmiş bir baba var karşımızda.Allah sabır versin. :( :(

Serkan

Hepimiz üzüldük Sefa ama , ne demek inşallah çıkamazlar, biz bu 5 senede neler yitirdik o amca bunları da biliyor mu acaba.

Jnr.Serkan

Evlat acısı nasıl birşey bilmiyoruz Allah'da yaşatmasın.Talihsiz bir açıklama olmuş ateş düştüğü yeri yakıyor sağlıklı düşünebilcek durumda olduğunu sanmıyorum.Allah yardımcısı olsun ailesinin.

epçeli köylü

METE_55

tamam anladık evlat acısı ama bizim samsunsporumuzun günahı ne bunda o zaman bizim kendi öz evladımız olan ve yine geçenlerde trafik kazası sonucu hayatını kaybeden  erhan kayarın ölümünde de onun balıkesirspordan ayrılmasına sebeb olan hocasınınmı suçu var şimdi erhanımızın babası niye böyle bir açıklama yapmadı öyleyse,  bizim inançlarımız içinde kader alın yazısı diye bir söz vardır ayrıcada rabbim nederse o olur Allahın verdiği canı allahtan başkası alamaz diyorum  buradan kimse kusura bakmasın rahmetli kardeşime  mekanı cennet ruhu şad olsun derken acılı babasınıda bundan sonra bir açıklama yaparken lütfen biraz daha dikkatli davranmasını istiyorum...

kabacevizli55

la dayı  ordan ne konuşuyon ölmüş adamın arkasından söyletme bizi şimdi

kumköylü ahmet

ben ilk yaridaki denizli macinda vardim maratonda cenke son dakikalrda pas vermis kaleci ise son anda tutmusdu o macda sonradan girmis ve guzel futbol oynamisdi.bilmiyorum baska maclarimizda oynadimi..Atvde izledim simdi balikesir ve bjknin isimleri gecdi bizim adimiz bile kullanilmadi.

Gorkem

adam resmen saçmalamış,kalparı ve Samsunsporumuzu suçlamakla,20 ocak 1989 tarihinde Samsunspor kafilesi kaza geçirdiğinde Rahmetli olan futbolcularımız,hocamız vardı onlardada Samsunspormu suçluydu,olacak şeylerin önüne geçilmiyor malesef :( :( :(

55(tuncay)55

peki biz takımdan gönderdik ya balikesirspor un kadrosunu niye almamışlar o zaman balıkesirspor suçlu böyle saçmalık mı olur ogul acısıyla saçmalamış ama bize kötü bişey söylemek yakışmaz
olmuş la ölmüşe çare yok akacak kan damarda durmaz görüp görecegi bu kadar mış demek ki
allah rahmet eylesin :(

Burak

Amcamın mantığına göre bir kelebeğin kanat çırpması bir fırtınaya da neden olabilir. yeter ki birşeyi bir şeye bağlamak iste . Evlat acısıyla konuşmuş demek ki . Allah rahmet eylesin

supernatural_55

Allah rahmet eylesin,Allah sana bi daha evlat acısı yaşatmasın amca,tüm sözlerine rağmen bize yakışanın bunu söylemek olduğu kanaatindeyim..

radikal-fma