Emre İncemollaoglu Hayatını Kaybetti

Başlatan Stoper, 25 April 2011, 05:11:24

« önceki - sonraki »

AntZ

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesinin ve yakınlarının başı sağolsun. Ölüm genç yaşlı dinlemiyor, gencecik bir fidan daha soldu.

TeRMeLee

Mekanı cennet olsun, çok üzüldüm. :'( :(

Efsane Meskenler

kerem55

kaptan 55

Jnr.Serkan

Allah Rahmet Eylesin çok üzüldüm  :(

CurvaSs

kabacevizli55

Alıntı yapılan: Ant55 - 25 April 2011, 15:00:53
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesinin ve yakınlarının başı sağolsun. Ölüm genç yaşlı dinlemiyor, gencecik bir fidan daha soldu.

KareAs55

Allah rahmet eylesin , Mekanı cennet olsun  :( :(

samsunmania

Allah rahmet eylesin , Mekanı cennet olsun  :( :(

kalptenþimþek

gerçekten yalan dünya.. sabahtan beri tekrar açıp bakıyorum şu başlığa..şaka gibi ama değil..gencecik bir hayat soldu gitti maalesef..Allah annesine babasına sabır versin..

eakgül55

ALLAH mekanını Cennet eyLesin cok üzüLdüm adaşıma aiLesine sabırLar

jean

allah rahmet eylesin olum bu kdar yakin iste

erkutdem55

Trafikten nefret ediyorum.Yapın aq 200 ile giden arabaları yapın.Gencecik adam öldü hiç bişey yoluna.Haftasonu da yarış eden arabalardan biri Atakumda otobüs durağına girdi,19 yaşında iki çocuk öldü.İnsanları böyle şeylere özendiren herkesin allah belasını versin.

kutsalforma

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 25 April 2011, 20:06:58
Trafikten nefret ediyorum.Yapın aq 200 ile giden arabaları yapın.Gencecik adam öldü hiç bişey yoluna.Haftasonu da yarış eden arabalardan biri Atakumda otobüs durağına girdi,19 yaşında iki çocuk öldü.İnsanları böyle şeylere özendiren herkesin allah belasını versin.

Ben bu isten birsey anlamiyorum arkadas, bir ülkede trafik kazasindan bu kadar cok insan ölürmü yahu?
Bir kaza oluyo 10 kisiden assagi ölmüyo, anlamadim gitti. Avrupada 15 araba birbirine girsin, 3 kisinin burnu ya kanar ya kanamaz. Daha gecen Almanyada 20 araba birbirine girdi, 4 kisi öldü. Bizim Türkiyede olsaydi 3 kisi zorla sag kurtulurdu o kazadan. Sorum halktami, devlettemi, yollardami, yoksa kullandigimiz arabalardami bilmiyorum  :( :(

Allah rahmet eylesin