Bank Asya Birinci Lig 31. Hafta / Orduspor - Samsunspor'umuz: 1-1

Başlatan mehmet yılmaz, 17 April 2011, 21:43:31

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

koyacaz ordu koyacaz ordu koyacaz ordu koyacaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzz

King Of The North

Heyecan bastı, zaman daralıyor, yarın akşam artık her kanalda konuşulmaya başlarız...

celebi

kumköylü ahmet

Bu Macdan Cok korkuyorum insallah rahat geceriz Kalbi Olanlar bakmasin maca

GençKozluklu

Arkadaşlar Mehmet hocaya ulaşamadım. Siteyle birlikte Ordu'ya gidecek bir arkadaşa ulaşmam gerek. Yarın Kozluk'tan bir arakdaşımızın bileti var ve maça gitmek istiyor. Bu konuda yardımınıza ihtiyaç var. Kozluk2tan geçerken bu arkadaşımız alabilecek bir kafileye ihtiacım var. Özelden mesaj atıp telefon bırakırsanızgörüşelim lütfen.

Teşekkürler

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: GençKozluklu - 23 April 2011, 23:33:32
Arkadaşlar Mehmet hocaya ulaşamadım. Siteyle birlikte Ordu'ya gidecek bir arkadaşa ulaşmam gerek. Yarın Kozluk'tan bir arakdaşımızın bileti var ve maça gitmek istiyor. Bu konuda yardımınıza ihtiyaç var. Kozluk2tan geçerken bu arkadaşımız alabilecek bir kafileye ihtiacım var. Özelden mesaj atıp telefon bırakırsanızgörüşelim lütfen.

Teşekkürler

cemal abi bende bu konuda biraz önce engin abiye özel msj attım.

GençKozluklu

Benide haberdar edersen sevinirim. İStanbul Grubundan olan bu kardeşimiz öğrencidir. Bir çok deplesmana da gitmekte grupla birlikte.

ahmetsefa55

Ollivanders

Yenilecegimiz korkusu yerleşiyor bana. Heyecanda fena yukseldi . :))) Dogru yoldayız :D

kumköylü ahmet

UYKU YOK BEKLEMEYE DEVAM ARKADASLAR TRABZONUN SAMPIYONLUGU KAPDIRDIGI HAFTA BU HAFTA UNUTMAKDA YOK ONA GORE BASDIR SAMSUN LEY LEY LEYYYY KIRMIZIIIIIIII

Sonuna Kadar 55

Sonuna Kadar 55

SerhaT55

cembaba