Maça Gitmeme Konusunda Ortak Bir Kararımız Var Mı?

Başlatan V.Terranova, 08 March 2007, 20:35:23

« önceki - sonraki »

onur sögütlübahceli

ARKADASLAR HEBİNİZİN KARARINA SAYGILIYIM BEN BİR SÖGÜTLÜBAHCE TARAFTARI OLARAK SUNU DEMEK İSTİYORUM ONCELİKLE HEBİMİZ AYNI TAKIMI DESTEKLİYORUZ BUNU UNUTMAYALIM HERSEY SAMSUNSPOR İÇİN TARAFTAR AYRIMI YAPMAYALIM SÖGÜTLÜBAHCE CANİK SİRİNLER KARDES YONETİM KALLEŞŞŞ!! BİRKERE MACA GİDERİZ DİYEN ARKADASLARA SÖZÜM SİZ MACA GİTTİGİNİZDE BİR MESALE YAKARSIN YONETİME İNAT MACA GİDERİM DERSİN GİDERSİN Bİ GÜZEL JOOB YERSIN YONETİM SANA BAKAR BAKAR GÜLER KARSINDA PURO YAKAR MUDAHALE ETMEZ BASKAN OZUR DİLİYENE KADAR MACA GİTMEK YOK TRUBUNDEN CEKİLDİK AMA GELİSİŞMİZ VECİ OLCAK OLUMUNE SAMSUNSPOR  SAYGILARIMLA SÖGÜTLÜBAHÇELİ KARDESİNİZ ONUR

edmontdante

Alıntı yapılan: "onur sögütlübahceli"ARKADASLAR HEBİNİZİN KARARINA SAYGILIYIM BEN BİR SÖGÜTLÜBAHCE TARAFTARI OLARAK SUNU DEMEK İSTİYORUM ONCELİKLE HEBİMİZ AYNI TAKIMI DESTEKLİYORUZ BUNU UNUTMAYALIM HERSEY SAMSUNSPOR İÇİN TARAFTAR AYRIMI YAPMAYALIM SÖGÜTLÜBAHCE CANİK SİRİNLER KARDES YONETİM KALLEŞŞŞ!! BİRKERE MACA GİDERİZ DİYEN ARKADASLARA SÖZÜM SİZ MACA GİTTİGİNİZDE BİR MESALE YAKARSIN YONETİME İNAT MACA GİDERİM DERSİN GİDERSİN Bİ GÜZEL JOOB YERSIN YONETİM SANA BAKAR BAKAR GÜLER KARSINDA PURO YAKAR MUDAHALE ETMEZ BASKAN OZUR DİLİYENE KADAR MACA GİTMEK YOK TRUBUNDEN CEKİLDİK AMA GELİSİŞMİZ VECİ OLCAK OLUMUNE SAMSUNSPOR  SAYGILARIMLA SÖGÜTLÜBAHÇELİ KARDESİNİZ ONUR

Onur kardeşim güzel yazmışsın.Aynı takımı desteklediğimiz,tüm grupların kardeş olduğu,dönüşünüzün feci olacağı vs.Ve tabiki maça gidenlerin bu kararına gösterdiğin saygı.Bu düşünceyle döndüğünüzde  tüm grupların ortak sesine grup harici taraftarlarında katılması ile bu stadı bu yönetimin başına yıkarız biz.YETER Kİ SİZ BU DÜŞÜNCEYİ KORUYUN.Kardeş olarak gördüğünüz diğer gruplarla farklı yerlerde olsanız da aynı şeyleri birlikte söylersiniz.Biz de size allah ne verdiyse katılırız şüpheniz olmasın.ÇÜNKÜ HEPİMİZ SAMSUNSPOR'luyuz.

Renato

Alıntı yapılan: "edmontdante"
Bu düşünceyle döndüğünüzde  tüm grupların ortak sesine grup harici taraftarlarında katılması ile bu stadı bu yönetimin başına yıkarız biz.YETER Kİ SİZ BU DÜŞÜNCEYİ KORUYUN.Kardeş olarak gördüğünüz diğer gruplarla farklı yerlerde olsanız da aynı şeyleri birlikte söylersiniz.Biz de size allah ne verdiyse katılırız şüpheniz olmasın.ÇÜNKÜ HEPİMİZ SAMSUNSPOR'luyuz.

Evet edmontdante 19MAYIS'ı  yıkarız başlarına.Allah ne verdiyse bağırırız saatlerce.Yeterki gruplar  ortak hareket etsin.Bunu yapmak zor değil ki.Ne güzel oluyor  o dehşet ses tribünlerden yükselince bağırmayacak olanda bağırıyor valla tüyler diken diken oluyor laylaylaylaylaylaylaylaylaylayyyyyyyyyyyyy SAMMMSUNSPORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

bluegreen55

Tekrar başlık açmamak için buraya yazma gereği duydum...

Play off hesapların tutması için bence taraftar yine maçlara gitmesin.

Oyuncular amatör olduğundan seyirci desteği altındda psikolojik olarak eziliyolar rahat oynayamıyorlar.

Bütün başarısızlıklarına rağmen halen bukadar seyircinin destek vermesi kendilerini kötü hissettiriyor ve çok yetenekli vede profesyonel olmadıklarından elleri ayaklarına dolanıyor.

Bunun bir başka belirtiside Tv de yayınlanan maçların hepsinin kötü sonuçlanmış olması.

Gelin kendi hallerine bırakalım.Ozaman daha başarılı olacaklarına eminim.Eğer play off 'a kalırlarsa ozaman nerede olursa olsun stadı doldururuz inşllah ozaman kadarda güvenleri gelir.