Samsun'a Yeni Stadyum

Başlatan kuzey55, 17 January 2011, 10:54:05

« önceki - sonraki »

yirmiuc

Önemli bir konu, şehirde bir referandum tarzı bir kamuoyu yoklaması yapılması lazım bununla ilgili.
Benim önerim Samsun Nuri Asan Stadı.

55ertan

19mayis spor kompleksi sponsorarena mesela metroarena.
bugün almanyada bile sponsorsuz stad kalmadi.
sponsor ile güzel bir stadin gercekden yapilcagina inana bilirim.

borussia dortmund stadin adini satipda krizden kurtulmusdu.
bugünün sartlari böyledir hic bosuna 19mayis stadi diye birbirimizi kandirmayalim.
kaldiki bir cogumuz yakin bir zamnda yapilcagina hayla inanamiyoruz.
yapilcaksa adam gibi en az 35.ooo lik bir sey yapilsin yoksa bize simdikide yeter

Atakumlu

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 21 April 2011, 13:57:47
Teoman Taş tribünü, Şirin Ana tribünü gibi tribünlerinede isim verilebilir.

tribunu bilmemde kapılara isim verilebilir vede verilmeli...
mesela bizim locanın oraya M.Teoman Taş Kapısı veya Girişi
Şirinlerin girdiği kapıya Şirin Ana  gibi...
protokole Nuri Asan, Kapalıdaki kapılara Muzaffer,Mete  gibi....

kamuri

aynı şeyleri bende düşünmüştüm her tribune rahmetli futbolcularımızın ismi verilebilir mete adanır tribunu muzaffer badalıoğlu tribunu zoran tomiç tribunu tesislerimizde ismi olumsuzleşen nuri asan
veya asım özkan tribunu bu insanların adını bi şekilde ölümsüzleştirmemiz lazım  stadın ismine gelince bence arenayı gs kullandığı için bu isimde fazla yoğunlaşmayalım 19 mayıs güzel isim değişikliğe gerek yok bence

Ollivanders

Sercan

Bence 19 Mayıs Arena olsun ama tribünlere 20 Ocak gibi kulübümüz tarihinde önemli olan günlerin ve kişilerin isimleri verilsin...

Kodalak

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 21 April 2011, 16:16:14
Bence 19 Mayıs Arena olsun ama tribünlere 20 Ocak gibi kulübümüz tarihinde önemli olan günlerin ve kişilerin isimleri verilsin...

Jnr.Serkan

Metro 19 Mayıs Stadyumu çok güzel olurdu bana kalırsa.

isyan

Stad yapildiginda Baskan hala Erkut efendi olursa, ne yapip edip Stadin ismini satar.

King Of The North

SAMSUN İLKADIM STADYUMU olsa da olur, yapılsın da, lafta kalacak gibi bir his var içimde...

cembaba

Bencede lafta kalacak her zaman ki gibi seçim vaatleri...

samsunluhakan

samsun 19 mayıs arena bence süper olur

Samsun55ramazaN

Ayberk

Armasıyla, şehrini taşıdığı değerle 19 Mayıs ismini alma şerefine erişebilecek tek stadın Samsun'da olabileceğine inanmışımdır hep. Ne işi var Manisa'da 19 Mayıs'ın veya Ankara'da? :o 23 Nisan olmalıymış bence Ankara'da. Samsun'da 19 Mayıs olmalı her zaman için bence.

kuzeycity

SAMSUN KURTULUŞ STADYUMU
SAMSUN İLKADIM ARENA
SAMSUN 19 MAYIS STADI