2- Musa Büyük (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan mehmet yılmaz, 14 January 2011, 01:36:07

« önceki - sonraki »

sadece55

Alıntı yapılan: uçarlı - 23 March 2011, 01:56:42
hacklenecek ne durum var.
ukelaca sulandıranlar hacklenmeli.
2 numarayı genelde defansın ortasındaki son adam giyer.
takımda kemiktir.
numaralarını bilmiyorum ancak
ercan gibi
bülent korkmaz
uçe
bu tarz oyunculardan kenan ve o yüzden böyle değişik bir düşünce getirdim.
anlamadığım herşeyi niçin sulandırma gayreti içerisindesiniz
musa büyük ofansif yönlü bir oyuncudur.
belki sizler tanımıyor olabilirsiniz ancak ben istanbulspordan tanıyorum onu.
zaman zaman forvette oynadığını iyi bilirim.

Zaten ben ilk defa burda gördüm Musa Büyük'ü futbolun pirisin ya !!!

Serkan

Alıntı yapılan: uçarlı - 23 March 2011, 02:00:20
malesef evet.
birkaç kişi olayları sulandırmakta.
oysa burası forumdur hazmedemiyorsan düşünceleri basıp gideceksin ama değilmi

Ctrl+W

babasamsunlu

FaTiH_HaN

alt-F4  ;D yada ctrl-alt-delete işlemi sonlandır  ;D ;D

Burak

uçarlı gereksiz yere ATARlı GİDERli konuşuyorsun. Forma numaraları kimseye zimmetli değildir senin dediğin forma numaraları 1 ' den başlayıp 11 'e kadar giden dönemde kaldı.

ahmetsefa55

hepsini geçtim ercan bulent uce ( fenerde kı uche yı kastettı sanırım ) demısssın. ercan ve uche 5 , bulent korkmaz da 3 numara gıyıyodu  ;) ama sen musa buyugu ıstanbulspordan tanıdıgın ıcın 2 numarayı gıymesını hoş karşılamamıssın. bunu dusunemedım haklısın  zzzzz

sadece55

24 March 2011, 12:30:18 #66 Son düzenlenme: 25 March 2011, 09:54:55 Erdinc
Musa büyük işin garibi İstanbulsporda da 2 numarayı giyiyordu sanırsam...( inanç düzeltti teşekkürler )

Kaya

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=29&macId=12703 

6,16,30,34 giydiği numaralar...

Musa Büyük geçmişten bugüne iyi bir sağ bektir.Ofansif anlamda diğer sağbeklere göre artısı fazla olduğu içinde genelde sağ açık gibi düşündürtüyor kendini..

AhmetDenizci

Musa sakatlıktan kurtulmadı hala ? Giresun ve Diyarbakır maçları biraz kolay lokma olabilir ama bundan sonra hep final maçları geliyor.

Ordu, Denizli, Gaziantep Bld. , Rize maçları gibi zorlu maçlarda oyunu açmak ve sağ kanattan çok iyi bindirmeler yapabilecek çok iyi bir alternatif Musa. Ona ihtiyacımız olacak.  :o

Sonuna Kadar 55

Stoper

18 April 2011, 20:51:57 #70 Son düzenlenme: 18 April 2011, 21:28:32 Stoper55
Ordu maçında tecrubesinden yararlanmak gerek. Nerde duracagını bilen, alıp vermesini bilen biri. Bolu maçında iyi bir görüntüsü vardı.Dilerim Ordu maçında oynar.

Ayberk

Bence bu maçta(eğer sakatlık durumu yoksa) sağ açıkta görev almalı. Daha önce oynadığı bir mevkii, ve azizden falan kat be kat faydalı olacağını düşünüyorum. Zaten ordulular da sol kanatları için zayıf demişler, iyi bindirirse asist yapabilir. Bu yeteneğe fazlasıyla sahip. Dilaver oynamayacaksa kesinlikle ilk tercih Musa olmalıdır

SametYılmaz55

muratı hakanın yerine çekip sağ tarafta yer vermesi gerekiyor hocanın.ordunun biraz açık futbol oynacağını düşünürsek kontra ataklarda çok ama çok faydalı olur bu maçta ama hocanın önce abdulaziz aşkından vazgeçmesi gerekiyor

babasamsunlu

bana sanki hoca agbetuyu sola ,ufuğu sağa ,turgay murat dilaveride ortaya koyacakmış gibi geliyor..
tek forvet çıakcak maça sanki..ki mantıksız değil gib  ;)

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 19 April 2011, 12:28:05
bana sanki hoca agbetuyu sola ,ufuğu sağa ,turgay murat dilaveride ortaya koyacakmış gibi geliyor..
tek forvet çıakcak maça sanki..ki mantıksız değil gib  ;)

olabilir abi ama hoca bu kadar şeyi düşünüp yapabilir mi dersin :) :)