GURBET ÇOCUK VE SAMSUN

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 12 April 2011, 22:36:44

« önceki - sonraki »

eren55

Kendimi bildim bileli gurbetteyim.55 plaka gördüğünde ne hisseder insan çok iyi bilirim.Hele kilometrelerce uzakta tek tük görürsün ya aileden birini görmüş gibi sevinirsin.Durum müsaitse gider muhabbete girersin gel gelelim araç sahibi ''yok,be kardeşim!Ben arabayı  satın aldım.Samsun'u bilmem.'' dediği an sağlam bir burkulursun.Teselli gecikmez ama.''Olsun lan,otomobil memleketim rüzgarlarını yemiş,tozunu yutmuş ya.' der avunur,gidersin.Gurbette 55'i uzaktan görünce hep bir ikilem vardır.Sevinsen mi üzülsen mi bilemezsin.Bilemiyorum ne kadar ifade edebildim ama şüphem yok yaşayanlar gayet iyi anlar.

samsunmania

Ben o ızdırabı 1994 yılından beri çekiyorum kardeşlerim. Samsun'da yaşamanın kıymetini bilin. Ben her yıl 11 ay 10 gün bekliyorum 20 gün memleketimin o güzel yüzünü görebilmek için.

CurvaSs

ben hala gurbetteyim ve bazı şeyleri burada anlatmaya çalışsam kelimeler yetmez, anlatamam. gurbetten yol alıp gittiğim deplasmanlarda biraz olsa hasreti gidersem de, bu sitede o kadar uğraş verilen şeylere yardımcı olamamak çok koyuyor. meşale organizasyonu oluyor, gelemiyorum. koreografi oluyor, televizyondan iç geçiriyorum. durum vaziyetim bu iken, bir organizasyon daha kaçırmak istemiyorum. güngören maçında allah izin verir de koreo yapabilirsek, 1 hafta önceden samsun'dayım..

bu duygu tarif edilmez, ayrıca bu duygu yaşanmamalı da..!

not: sadece samsunspor yönünden olaya eğildim ama benim için samsun'un yeri %40 ise, samsunspor'un yeri %60'dır..

celebi

şafak kaç çiço kardeşim

since1965

30 kaldı.Şafak ile sıkıntı yokta.Son maçta orada olmak lazım.

özkan

Hayırlı tezkereler çiço reis..Hey amigo..Çiço Reis.. ;)

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: kuzey55 - 13 April 2011, 00:19:18
Samsun'u uzaktan sevmek daha güzel sanki...

evet ama insanıda çok kötü etkiliyor.mesela samsundan uzakta büyüdüm 2-3 yılda bir bazen 4 yılıda buluyor samsuna gelmem samsundan uzakta olmama büyümeme rağmen nasıl bir tutkudurki gün geçtikçe hem şehrime hem SMASUNSPORUMA olan sevgim ilgim hasretim artıyor özelliklede şu günlerde samsunumda SAMSUNSPOR'umun yanında olmayı çok istiyorum ama olmuyor işte.Aslında Gurbette samsunlu olmak çok zor yaaa  :'(