Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Bundan guzel skor olmazdı heralde. Haftaya gbb bay geçiyor.Erciyesi yendigimiz taktirde gbb de aradan çıkıyor. Boluya bay geçmiş olmalarına ragmen baya fark attık.  MİY desen bay geçecek ve son maç olum kalım maçı oynayacak. Bolunun zor fiksturu devam ediyor. Tki desen de oyle. Haydi Samsunum son bir maç kaldı.

KareAs55

GurbetciFanatik

su 5 macta 5 puan alsak bile yetecek durumdayiz
Rakiplerimiz sagolsunlar yardimci oluyorlar  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

cembaba

Vay bee 2. ile 7 3. ile 9 puan yapmışız :D Süper olmuş sanki =)

Maç eksikleri süper oldu :D

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: CemBaba - 11 April 2011, 22:19:31
Vay bee 2. ile 7 3. ile 9 puan yapmışız :D Süper olmuş sanki =)

Maç eksikleri süper oldu :D
ne 7 si ya 4  :)

berusa55

Potansiyel 7 demek istemiş sanırım Cem; malum maç fazlaları var şu an bizden ;)

Ollivanders

bay gececekleri zaman yenecegimizi varsayarsak :D

ahmetsefa55

heee anladım.zaten cembaba yenılmıyecegımızı soyluyodu dogru  ;)

cembaba

Ne varsayımı ya ? Bay geçtiklerinde aramızdaki puan farkı 7. Ordu'da biter bu iş.

Haftaya maçlara bakın: Bolu - Rize, MIY-Altay, TKI - Ordu... Bence Ordu maçında biter beyler bu iş...

Sioux

Bolulu lale

Alıntı yapılan: Sinan Akyol - 16 February 2011, 14:36:18
Samsunspor bize rakip olabilecek birtakım değil.Sezon başı düşmesek yeter derlerken şimdi havaya girdiler. Bizlerin3-4 senedir heyecansız & play-offsuz ligimiz yokken, onlar düşmemeye oynadılar.1 TL ye bilet satıp 300 kişiye maç yaptılar. Onlarında yarısını bedava dağıtarak stadı doldurmaya kalktılar. Elbette geçmişte büyük bir futbol kenti idi... İdi diyorum çünkü şimdilerde bu kadar hedefe yakın olan takımlarına bile sahip çıkmıyor küsüyorlar.Bizdeki inancın 100 de 1 onlarda yok.Ayrıca bize şanslarının hiç tutmadığını da düşünürsek bu maçı rahat alırız.Eğer bu tip maçları alamayaksak; şampiyon olamayız.Tek elle tutlur adamları bence kalecileri Ahmet.Bize karşı bir sempatisi de var.Sezon başı anlaşmamıza rağmen olmadı. En rahat maçlarımızdan birini oynayıp 3-0 galip geleceğiz.

böyle demişti..

mal

berusa55

cembaba

Ferit bizim maçı anlatmadı değil mi kaçırmadım birşey.

ahmetsefa55

bı tek bız yerımızı korumusuz tuh bee daha yuksek bı sıra yokmu ki ?  :-* :-* ;D ;D

berusa55

LisandroLopez

Tümerin gelceğini sanmıyorum ama Adnan dönmeye felan kalkmasın bu takıma!