Ahmet Şahin İçin Bu Hafta Özel Bir Kareografi Hazırlayabilirmiyiz-Ne Yapabiliriz

Başlatan ahmetsahin, 10 April 2011, 21:23:27

« önceki - sonraki »

ahmetsahin

Ahmet Şahin İçin Bu Hafta Özel Bir Kareografi Hazırlayabilirmiyiz-Ne Yapabiliriz

Denizliden dönüşte sesli olarak düşündüm ve doğana da söyledim bu hafta kesinlikle Kalecimiz Ahmet Şahin için bir süpriz yapalım onun için bir şeyler yapalım diye sizler ne düşünüyorsunuz arkadaşlar fikir ve düşünceleriniz varsa buradan paylaşabilirsiniz...

twitter

CeLL-O

ahmetsahin

Alıntı yapılan: twitter - 10 April 2011, 21:29:57
Koreografi değilde büyük bir pankart yapmak şart artık

Pankart biraz klasik kalmazmı biraz da gönül okşayıcı birşey olmazmı ne dersin.

kumköylü ahmet

Bence Birsey Yapmaya Gerek Sonucda onun Gorevi Bu.O Biliyor Zaten Bizim Sevgimizi ve Onun Yerinin ayri Oldugunu Buda yeterli..Hic Birseyi Abartmayalim Arkadaslar.Ekmek Yedigi Yerin Hakkini Bu Futbolcumuz Digerlerinden Fazla Veriyor Okadar.

misafir

Tamam ahmet sahın ın yaptıklarını takdır etmelıyız ama bence takımın motıvasyaonu ust duzeydeyken ve sampıyonluga gıderken bır futbolcuaya ozel bır sey yapılırsa. Dıger futbolcular bundAn olumsuz etkılenebılır .ne yapılacaksa sezon sonu yapılırsa dahA ıyı olur bence

doðan

kaero zorda ahmet  başka bir jest düşünülebilir engin sever le bi kafa yoralım bakalım ...

twitter

Koreografiyi artık istesekte yapamazyız zaten 20 bin kişi giriyor maratona anca Bursanın geçen sene yaptığı gibi maratonu kapatırız pankart ile en öne  Ahmet arkasına diğer topçular

doðan

Ahmet e daha önce casper pankartı yapmıştık onun boyutunu büyütebiliriz ....

_SoN_

ne yapsak az,gerçekten tüm maçlarda güven veriyor,son maçını söylemeye bile gerek yok.

edmontdante

Hazır başlık açılmışken bundan sonra ki maçlara ilişkin bir kaç şey yazayım.
Koreografi bundan sonra mümkün değil."BİZE MÜSADE " diyerek koreografi ile lige veda etmeyi düşünmüştük ama maraton tribünündeki bu kalabalıkla bu mümkün değil.Basit koreografiler yapılabilir ama çıtayı yukarı koyduk artık düşürmek istemiyoruz.

Ahmet ŞAHİN her şeyi hakediyor ama ben de diğer oyuncuları küstürmeme düşüncesindeyim.Topçu billeti belli olmuyor çünkü.Ama CASPER şeklinde yaptığımız pankartı çerçeveletip kendisine hediye edebiliriz.Çarşamba günü Koçyiğit Ticarete gelecek yemeğe büyük ihtimalle (Henüz kesin değil).Orada hediyesini verebiliriz.

Denizli'deki küp kağıt fotosunu görünce  bir iç saha maçı için heveslendim açıkçası.Giresun maçında ki sayıyı 2-3 katına çıkartırsak,sanal ortamda da biraz yayarak süper bir görüntü elde edebiliriz.Bir kereliğine bu işe girişilebilir.Çünkü bundan böyle millete bir şeyler dağıtma işine son vereceğiz.Armut piş ağzıma düş alışkanlığından vazgeçmeli bu taraftar ama şunun şurası 3 maç kaldı içeride Bank Asyadan kurtulana kadar devam edelim diyorum.Bu küp olayının maliyeti ise 1000-1250.TL .4000 adet 500 lü balya eder.

lucarelli

Alıntı yapılan: ahmetsahin999 - 10 April 2011, 21:23:27

Denizliden dönüşte sesli olarak düşündüm ve doğana da söyledim bu hafta kesinlikle Kalecimiz Ahmet Şahin için bir süpriz yapalım onun için bir şeyler yapalım diye sizler ne düşünüyorsunuz arkadaşlar fikir ve düşünceleriniz varsa buradan paylaşabilirsiniz...

Ahmet Abi kareoyu kendin için mi düşünüyorsun yokda kalecimiz Ahmet için mi?  :D :D :D :D

Ahmet Şahin her şeyi hakediyor da diğer futbolcularımızı da küstürmeden bir şeyler yapmak lazım.

cembaba

Bence sanaldan çok aşırı takip edildiği için, bol bol reklam yapalım. Abim yazık cebinizden çıkan paralara. Herkes beyaz kağıtları kesip getirsin dersek bir de ne zaman atılacağını söylersek iyi olur. Bir top kağıt içinde 500 tane var. Matbaa'nın birine 4'e böldürse oldu gitti. Reklamını benim bağlı olduğum sayfalardan yaptırabilirim.

Not: Bir top kağıt 4 TL. Bu da şart değil eski defterlerden bile kesilse olur.

lucarelli

Alıntı yapılan: edmontdante - 10 April 2011, 23:46:06
Hazır başlık açılmışken bundan sonra ki maçlara ilişkin bir kaç şey yazayım.
Koreografi bundan sonra mümkün değil."BİZE MÜSADE " diyerek koreografi ile lige veda etmeyi düşünmüştük ama maraton tribünündeki bu kalabalıkla bu mümkün değil.Basit koreografiler yapılabilir ama çıtayı yukarı koyduk artık düşürmek istemiyoruz.

Ahmet ŞAHİN her şeyi hakediyor ama ben de diğer oyuncuları küstürmeme düşüncesindeyim.Topçu billeti belli olmuyor çünkü.Ama CASPER şeklinde yaptığımız pankartı çerçeveletip kendisine hediye edebiliriz.Çarşamba günü Koçyiğit Ticarete gelecek yemeğe büyük ihtimalle (Henüz kesin değil).Orada hediyesini verebiliriz.

Denizli'deki küp kağıt fotosunu görünce  bir iç saha maçı için heveslendim açıkçası.Giresun maçında ki sayıyı 2-3 katına çıkartırsak,sanal ortamda da biraz yayarak süper bir görüntü elde edebiliriz.Bir kereliğine bu işe girişilebilir.Çünkü bundan böyle millete bir şeyler dağıtma işine son vereceğiz.Armut piş ağzıma düş alışkanlığından vazgeçmeli bu taraftar ama şunun şurası 3 maç kaldı içeride Bank Asyadan kurtulana kadar devam edelim diyorum.Bu küp olayının maliyeti ise 1000-1250.TL .4000 adet 500 lü balya eder.

Yeni kağıt almak yerine, müsfette kağıtlardan küp kağıt yapılabilir mi? Hepimizin çalıştığı yerde bir sürü müsfette kağıt vardır. Veya Cem kardeşimin dediği gibi eski defterleri kestirebilir miyiz?

Dartagnan