78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Ahmet 33 yaşında. Ancak bir kaleci ve dünyadaki örneklerine bakarsak Ahmet en az 4-5 sene daha üst düzey performans gösterebilir. Zaten iyi bir profesyonel. Kesinlikle kalmalı, gitmek isteyeceğini de pek sanmıyorum ayrıca.

Bir de bu Adana ne büyük aptallık yapmış da bırakmış Ahmet'i!
Son olarak, az kalsın göndereceklerdi Ahmet'i geçen sezonun sonunda; Allah korumuş.

kuzey55

Alıntı yapılan: samsuni - 10 April 2011, 13:06:21
Ahmet 33 yaşında. Ancak bir kaleci ve dünyadaki örneklerine bakarsak Ahmet en az 4-5 sene daha üst düzey performans gösterebilir. Zaten iyi bir profesyonel. Kesinlikle kalmalı, gitmek isteyeceğini de pek sanmıyorum ayrıca.

Bir de bu Adana ne büyük aptallık yapmış da bırakmış Ahmet'i!
Son olarak, az kalsın göndereceklerdi Ahmet'i geçen sezonun sonunda; Allah korumuş.

bizim yönetime bu konuda hiç güvenmiyorum abi.süper lige çıkarsak bunlar yine olacak ve ben ciddi anlamda korkuyorum.ahmetin sezon başı imza attırılma aşamasına bizzat şahit oldum ve dediğin gbi çok tuhaf davrandılar bu konuda.birkaç yöneticinin çabasıyla tutuldu takımda kendisi.

cany

oguz_5528

Türkiye'de iyi kaleci yok diyenlere Ahmet Şahin diyorum

Gökberk55

seneye 55 numarının en çok ona yakışacağını düşünüyorum... samsunspor_x

emrullah

o ne müthişşş kurtarışlardı öle:) allah senden razı olsun büyüksün abi :) samsunspor_x

hacettepeli

ahmet şahin fm de hep iyi kalecilerdendin. şimdi takımımızda harikalar yaratıyorsun harbiden müthişsinnn

orhan

takım ruhunuda çok benimsemiş gol sonrası sevinmesi ve pozisyonlardaki hırsı ve arkadaşlarını uyarması bunu gösteriyor.kesinlikle kalmalı yalandan yere kaleci aranmamalı.samsunu ve samsunsporu çok sevdiğini düşünüyorum iyi varsın ahmet

eren55

Biz onunla o bizle coştu.Gayrı ayrılık uzak olsun.

samet_55

panter ahmet >l< >l< >l< >l<

berusa55

İyi ki varsın
[ 11.04.2011 ]

Geldiği günden bu yana bir kez olsun tartışılmayan ve hep "İyi ki varsın" dedirten Ahmet Şahin, Denizlispor maçındaki performansı ile bu iltifatları ne kadar hak ettiğini bir kez daha kanıtladı

KALİTESİNİ KONUŞTURDU
Denizlispor karşısında aldığı galibiyetle bir anlamda Süper Lig vizesini de cebine koyan Kırmızı-Beyazlılarda herkes Ahmet Şahin'i konuşuyor. Ligin en az gol yiyen kalecisi olan Ahmet, Yeşil-Siyahlılar karşısında sergilediği performansla kalitesini tüm Türkiye'ye gösterirken, maçın da tartışmasız bir numarası oldu.

BU SEVGİ BOŞUNA OLMADI
Kırmızı-Beyazlı formayı giymeye başladığı günden bu yana her maç kritik kurtarışlara imza atan, geçen yıl takımı ligde tutan, bu sezon ise şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlenmesini sağlayan tecrübeli file bekçisi, Samsunspor'a gönül verenlerin sevgisini boşuna kazanmadığını da gösterdi.

HERKES AHMET'E KOŞTU
Denizlispor maçının bitiş düdüğünün ardından taraftarlar çılgına dönerken, futbolcular, yöneticiler ve teknik heyet ise soluğu tecrübeli file bekçisi Ahmet Şahin'in yanında aldı. Çünkü bir gerçek vardı. O da alınan 3 puanın mimarı Ahmet idi. Herkesin ona koşması da bunun en büyük göstergesiydi.

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=1&id=76659

eren55

Aynen devam et Ahmet!

zenke

sene sonu sözleşmesi bitiyor. şampiyonluğu garantilersek ahmet için bişeyler yapmamız lazım bırakana kadar bizde kalmalı.

Furkan

Bu büyük taraftara Ahmet Şahin çok yakıştı..

GençKozluklu

Yılın en büyük transferiydi ve bunu takımı şampiyonluğa taşıyarak österdi. Kaleci bir takımın yarısıdır boşuna denilmemiş. Ahmet şahin takımın adeta her şeyi. Az daha 3-5 kuruş için kaçıracaktık. Hem Ahmet hem de SAMSUNSPOR bu işten büyük kazanç sağladı.

Sezon başı antremanında Gerede'de antrenörleriyle konuşurken ben 45 yaşına kadar kalaecilik yaparım diyordu. 45 i bilmeme ama bu profsyonellik ve disiplinle yıllanmış malum içecek gib izaman geçtikçe çok daha kıymetli ve verimli olacak.

4-5 sene kaleci sorunumuz olmaz Ahmetle. Hem takımı hemde büyük SAMSUNSPOR'u davranışlarıyla çok güzel temsil ediyor. Seneye 55 numarayı ve kaptanlığı vermek gerek.