78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

s_uzunkaya

aldı geldi 3 puanı...adamsınnnn......

Kaya

Uzun yıllar unutamayacağımız bir performans..Efsane oyuncularımız listesine girmeye çok yakın..Kariyerinin en iyi oyununu sergilediği içinde artıık ismiiiiiiii

SAMSUNSPORlu Ahmet Şahin olarak anılacak  >l< >l< >l< >l<

orucreis

>l< >l< >l< >l< >l< samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x >l< >l< >l<
helal olsun sana helal olsun

Gorkem

sen nasıl kalecisin,ALLAH razı olsun senden. >l<

Ahmeti

ahmet şahin sana ne kadar teşekkür etsek azdır sen bizim için artık efsanesin bu taraftar seni asla unutmaz

Seni seviyoruz

usare

Her yerinden öpüyorum Ahmet ŞAHİN ;D ;D

minci

Bu adamın  transferinde kimler görev aldı. Daha doğrusu kim keşfetti? Gerçekten çok öğrenmek istiyorum. Bir teşekkürde ona. Helal olsun. >l< >l< >l<

kumköylü ahmet

ahmet sahin zaten iyi kaleciydi ama bu yil bence ahmet sahinde kendini buldu samsunsporda bu yilki performansini hic birzman yakalayamamisdi.Basarilarinin Devamini dilerim

cembaba

Müthişsin müthiş... Allah senden razı olsun. Kazandığın para ne kadar bilmiyorum ama her kuruşu helalindir. Seni çok seviyoruz Ahmet'imiz.

Cagdas Ünver

Avatarlarimizi bir haftaligina Ahmet Sahin olarak degistirelim arkadaslar.

Burak

Bugüm Denizli'den güle oynaya döndüysek BAŞ MİMARI TEŞEKKÜRLER BÜYÜK KALECİ  en az  5 sene daha kalemize ambargo koyarsın inşallah >l< >l<

##kdc##

abi sen kaleciden öte bişisin yaa; tarif edilmez adamın hasısın  :-*

Clint_Eastwood

Şuan ki formu ile Milli Takım aday kadrosuna çağırılmasını beklediğim  müthiş kalecemimiz.

RT55

bir çok iyi/vasat kaleciyi takımımızda seyretme şansım oldu-izzet-fatih-radaca-allum-stelea-göksel-murat-shorumu..vs.vs..+adını şu an hatırlayamadığım bir çoğu-ama AHMET ŞAHİN çok farklı-istikrarı ve "maç kurtarma" özelliği ile tümünün en az 3 adım önünde kesinlikle-gördüklerimin en iyisi number one..-bir kaleci heykeli bu memlekete dikilecekse bu kesinlikle ahmet şahin olmalı..

lucarelli

Maç çıkışı Ahmet çok mutlu idi. Tarfatarın kendisine gösterdiği sevgi ve ilgiden çok mutlu görünüyordu. Büyük kalecisin, Adamsın sen Ahmet..