78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

eren55

Ahmet Şahin'in eleştirilecek tek bir özelliği var.Kendine haddinden fazla güveniyor.Bazen kolayca riske girebiliyor ama herhangi bir firesi olmadı henüz.Onun dışında çok çok iyi bir kaleci.Bize geldiğinden beri daha bir ışıdı.Keşke milli formayı giyebilseydi.Kesinlikle hakkını verirdi.

cgr

Alıntı yapılan: uçarlı - 05 April 2011, 12:10:28
iyi  bir stoper aynı zamanda.
defans bloğunu hemen dolduruyor.
o yönüde çok gelişmiş.
tek eksiği yan toplarda boşa çıkması onun üzerine yoğunlaştığında bana  göre türkiyede 2 kaleciden biri olur.

Neden nickinin boyle olduğunu şimdi daha iyi anlayabiliyorum... :( Çok uçmuşsun be hocam...

Ahmeti

kim ne derse desin bir stella'yı bilirim birde ahmet şahin.

Süper lig'de kesinlikle kalemizi korumalı biz ona alıştık oda bize.

kumköylü ahmet

aynen vollaha bir ahmet sahin birde stella

55(tuncay)55

bu adama söylenecek bir söz bulamıyorum inş. futbolu bırakana kadar bizim kalemizi korur

alperen

Ne denilirki sana,3 puan Ahmet'in..Tebrikler,günün tartışmasız yıldızı >l< >l< >l<

kaptan 55

100 yıllık anlaşma yapılsın.

AhmetDenizci

Sen olmasan bu takım buralara gelemezdi. Armanın hakkını en çok veren sensin. Helal olsun sana. Büyüksün Ahmet Şahin. Alkışlar sana  >l<  >l<  >l<  >l< >l<  >l<  >l<  >l<

beşnumara

Seni veren ALLAH'a  Şükürler olsun... >l< >l< >l<

emre

bu zamana kadar kalemizde gördüğümüz rezilliklerillahn bir lütfu olmalı Ahmet.ne denir ki...

LisandroLopez

İmkansızı sıradanlaştıran adam.

europe_55

Bugün yine müthis oynadi Ahmet Sahin.

>l< >l< >l< >l< >l<

umit

topladığımız 53 puanın 20'sini tek başına aldı nerdeyse. Kelimelerle tarif edilemeyecek bir adam !

KareAs55

Baba naptın sen ya...

babasamsunlu

6 pasın üstünden iki kez çekilen sert şutları çıkartıp daha sonra kornere çıkmasını engellemeye çaluşan adam..
Hemde nasıl adam...Adamın kralı büyüksün Ahmet..Heykelin dikilmeli diyorum başka birşey diyemiyorum  >l< >l< >l<