Kaleci Akın bu golde hatalı mı ?

Başlatan edmontdante, 11 March 2007, 21:04:36

« önceki - sonraki »

ali ihsan

Akın lig A daki kaleciler içinde en iyilerden bence.Hatasız her maçı tamamlasa zaten Süper ligte olurdu.Akına destek olmalıyız.ÖZELLİKLE SAMSUNDAKİ MAÇLARDA MUTLAKA TRİBÜNE ÇAĞIRMALI VE MORAL VERMELİYİZ.Kaldı ki taraftara herhangi bir yanlışıda olmamıştır yani çağrılmaması için bir sebep yok.TAM DESTEK HEP DESTEK

berusa55

biz de akını kaldırıp çöpe atmadık terranova kardesim!maksicin kaleye gecme zamanı gelmedi mi artık derken birkac haftadır hatalı goller yiyen ve belli ki sorunu olduğu asikar olan kalecimiz akının bir süre dinlendirilip tekrar takıma kazandırılmasıdır!malum bizim diğer bir kalecimiz daha var maksic!bir süre ona yer verilmesinin doğru olduğunu düsünüyorum!fenerrum kalesinde volkan - serdar değişikliği örnek gösterilebilir!

Tribün_ali

Akın elazıg macında başlayan bir düşüşü var artık güven vermemeye başladı maksicin oynama zamanı gelidi

kerem55

arkadaşlar bencede AKINın biraz taraftar tarafından
morale ihtiyacı var şundan kimsenin şüphesi olmasın ki kalecimiz en azından adam gibi kaleci...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: "kerem55"arkadaşlar bencede AKINın biraz taraftar tarafından
morale ihtiyacı var şundan kimsenin şüphesi olmasın ki kalecimiz en azından adam gibi kaleci...

Bugünkü maçta Akın'ı tribüne çağırıp, alkışladık. Kaleci antrenörü seni çağırıyorlar deyince önce bayağı bir şaşırdı ve geldi tribüne. Memnun olduğu her halinden belliydi. 85'de çok kritik bir topu kurtardı.

körfez55

forvetler mal olunca kalecinin yapacağı bişey yok.bzim forvetlere vak erol gökhan:))) ikiside birbirinden beter..keşke gökhan iyi oynasada.bende desem haksızlık ettik adama.ama sene başından beri bu adam böyle yok yaa yok ..ayrıca feridun ve serdar özkan hayran bıraktı beni çok iyiyidler ayrıca defansta evren ve tufan muhteşemdi.

edmontdante

Bugün AKIN yüzde yüz 2 gol çıkardı.İlk yarıdaki kafa şutu ile maç sonuna doğru atılan şut.Tek hata yaptı ilk yarıda bir kornerde geç kaldı ve rakip kafayı vurdu top üstten dışarı çıktı.Şansı yanındaydı bu pozisyonda.

Fena kaleci değil.Lig A için ise zaten yeterli.Hatta golcü diye alınan adamlarla kıyaslandığında onların çok çok üzerinde.Golcü penaltı kaçırıyor diyoruz ki penaltı kaçar Baggio bile kaçırmış ama AKIN 3 tane dagajı taca attı diye eleştiriyoruz.

AKIN'ı çok savundum  arkadaşım yada akrabam sanacaksınız.Ama sadece  taraftarım.ONU SAVUNMA NEDENİM TRİBÜNDEN GÖRDÜĞÜMÜN DAVRANIŞLARIYLA ADAM OLDUĞU.Geçenlerle KEREM ile kıytaslamıştık.KEREM ne kadar kaypak ve samimiyetsiz görünüyorsa AKIN bir o kadar dürüst ve güvenilir görünüyor.VE SADECE BU NEDENLE DESTEĞİ HAKEDİYOR.BU benim düşüncem belki de yanılıyorumdur.

Ve bu adam bize puanlar aldı.Mardin ve GBB maçları buna en güzel örnek.TV vermediği için bunu bilmiyor çoğumuz ama ben maçı bizzat izleyenlerden bunu öğrendim.

Akçaabat maçında da AKIN'ı bu günkü gibi tribüne çağırarak ona destek olduğumuzu ortaya koyabiliriz.SAMSUNİ bugün tribüne çağrıldığında AKIN'ın şaşırdığını söylemiş.Yani bu çok net anlaşılabiliyormuş.İnsan alışkın olmadığı birşey karşısında şaşırır.

bodensee55

akin kim yaaaa sanki kaleci...adam anladigi yok....maksci varken...nasil oynar anlasiri deeeel...

körfez55

ne demek akın kim.akın tecrübeli bi kaleci ayrıca birçok kritik kurtarışları var maksiç aslında iyi şut atıyo gökhanın yerine onu mu oynatsa hoca:)

KaleArkası

Alıntı yapılan: "kou_Lü"maksiç aslında iyi şut atıyo gökhanın yerine onu mu oynatsa hoca:)

Emin olalım Maksiç ilerde oynasın Kaba Gökhandan daha iyi iş yapar.