Gökhan Kaba "Gol Benim Isim"

Başlatan MeL_55, 23 January 2007, 19:56:29

« önceki - sonraki »

edmontdante

Aslında bu başlığı kapatmanın yada kilitlemenin zamanı geldi.Çünkü Golün Gökhan KABA'nın işi olmadığı artık netleşti.Gökhan KABA'nın golcü olmadığı,hatta futbolcu olmadığı da.

Penaltı kaçabilir okey geçen sene ve bu sene düzine işi kaçırdık Baggio da kaçırdı.Haa penaltıyı kaleci kurtarmadı kimse yanlış anlamasın TV de çok net göründü kaleci soluna yattı topa vurulmadan Gökhan KABA yatan kalecinin yattığı tarafa vurdu.Adamın golcü kurnazlığına sahip olmadığı buradan belli kaleci yatmış sen vurmadan vyr ters tarafa iş bitsin.

Peki ya kaçan goller.şimdi birileri diyecek ki geçen hafta atarken böyle demiyordunuz.Ama orada tribünden biride olsa 20 maçta 4 tane atar bence.Hele eskiden amatörde oynamışsa birde varya. :lol:  :lol:

Diyelim ki golcü değil.peki ya futbol.adam futbolda oynayamıyor ki.o fizik gücüyle rakiple boğuşuyor topu rakibe vermiyor ama kendide kullanamıyor.

Zaten arapası,verkaç,boş koşu,adam eksiltme  gibi  futbol gerekliliklerinden bahsetmeye hiç ama hiç gerek yok bizim istediğimiz top stoplasın ,2 adım yanındaki adama pas atabilsin yeter.YANİ DURUM BU KADAR KÖTÜ.BUNU YAPAMAYAN ADAMA KİMSE KUSURA BAKMASIN TOPÇU FALAN DENMEZ.

Ya Gökhan KABA madem öyle yapabildiğin birşey varsa futbolla ilgili onu yap.Diyorsan ki hala ben forvetim o zaman fizik gücünü kullan yanındakilere duvar ol sadece yeter.Ama olmazzzzzzzzz sen boğuşacaksın ya topla.

Şöyle bir forvet düşünün.RAKİPLE BOĞUŞTUĞUNDAN DAHA ÇOK TOPLA BOĞUŞAN.TOPLA SAVAŞ EDEN.NASIL :lol:  :lol: Bu adam nasıl futbolcu olabilir

cem and naz55

serkan aykut caner altun dönün artık.......

samet

neden erol penaltı atmıyoda gökhan kaba atıyo...böyle maçta penaltı kaçarmı...

veis

eroluda gördük dün adam geldi geleli pozisyon öldürmekden başka bişey yapmıyor.

red_white

RauL^^

Alıntı yapılan: "red_white"attır adnan a yaaaa

bodensee55

[ulan senin o kacirdin gholleroi atarim ...ceza kesmeli yonetimmmmmmm penalti kaciranda 10 000 usd kesmeli ceza olarakl....ne is lan bu 2 senedir penalti kaciyor

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "red_white"attır adnan a yaaaa

Hiç olur mu? :D Attırırlar mı bir başkasına.Adam pozisyona kendisi girmiş o kadar emek vermiş penaltı yaptırmış bir başkasının atması olur mu?Atıp tutmak gibi olmasın ama bir topa ancak o kadar basitçe vurulur.Özelliklede bu vuruşu yapan takımın forvet oyuncusuysa penaltı atışına büyük oranda gol gözüyle bakmak gerekir.Ama İstanbulspor maçında Gökhan kaleciye nasıl hissettirdiyse nereye atacağını kaleci direk zorlanmadan çıkardı topu.

s_uzunkaya

penaltı atan kişi kendine bi vuruş bir köşe belirler ve topa gözünü diker. kaleciye bakarsa şaşıran kendisi olur. penaltıda kurnazlık çok önemlidir. öle bir yere ve öyle bir şekilde vuracaksınki kaleci atacağın yeri bilse dahi o topu çıkaramıycak. penaltı kurtarılmaz, kaçırılır.... gökhana gelince bence gökhan kaba olduğu kadar saba da biri :)... ama genede erol tapusuz kadar olamaz. bu adam nası oynatılıyor daha hayret. adam top gelince ne yapcağanı şaşırıyor yaw  :lol: çok acemi görüntüsü var çok... ve serdar ÖZKANNN... bu adam samsunsporu çok sevdiği için gelmedi kendini göstermek için geldi... sen istanbuldaki bir maçta ve televizyonun verdiği bir maçta, yani tam vitrinlik bir maçta nası oynatmassın bu adamı yawww :) ilginççç çok ilginççç...sonumuz hayrola...

s_uzunkaya

bu arada arkadaşlar çok özür dilerim. maça gelemedim :( cuma akşamı halı saha maçında ayağım burkuldu, nası şişdi nası morardı anlatamam. kesin gelecektim :(biraz megalomanlık olacak ama gittiğim maçı kesin kazanırız :) hatta eşime de dedim yaa gitmem gerek bunlar gitmesem kazanamaz die  :lol:

veis

yanılmıyorsam ilk yarı yine istanbul maçı ve yine penaltı kaçmışdı.o kaleye topu sokamamak nasıl bişey ya.

Sportmen

Alıntı yapılan: "FORDahmed"Yazı forum kurallarına aykırı oldugu için silinmiştir

Böyle bes para etmez tehditlerini özelime yazmak varken herkesin okuyabilecegi sekilde oraya buraya yazanlara!!!

Kisisel sorunlar özel mesaj yoluyla halledilir.Benimle veya bir baskasiyla sorunu olanlar özel mesaj secenegini kullanabilirler..Tartisilan konuyla alakasiz mesajlarla siteyi kirletmeyin.

Bu yazilari okuyan insanlara sayginiz yok,bari Samsunpor ismine yakisir kalitede bir site olsun diye emek harcayan,zaman harcayan,para harcayan insanlara saginiz olsun...

bluegreen55

sportmen arkadaşımızın gökhan kabayı savunduğunu zannetmiyorum sadece yapılan ağır konuşmalara ve eleştirilere tepki göstermiştir.tatrışma gerildikçe konuyu herkes uç noktalara çekmiş anlaşılan...

gökhan kaba birde gol atabilse iyi golcü olacak =)

since1965

O golleri nasıl atamazsın.Sen bir takımın bu emegini nasıl tek başına çalarsın.Sen istedigin zaman oynuyon sen nasıl bir insansın nasıl bir vicdanın var.

körfez55

gökhan kabanın golcü olmadını söylemeye gerek kalmadı..yazık nasıl bi ayak var adamda bilmiyorum..onun yerinde adam gibi bi forvet olsaydı şuan ilk 3 teydik..senin futbolculuğuna yazık be.git şekersporda oyna aslında seni orayada almazlar..