Bank Asya 1. lig 29. Hafta|Denizlispor- SAMSUNSPOR'umuz: 0-1

Başlatan celebi, 03 April 2011, 21:23:41

« önceki - sonraki »

brigand

denizlinin durumu , uygulamak zorunda oldukları oyun anlayışları bizim lehimize olan bir durum. ben nedense rahatım. en kötü ihtimal 1 puanı alır devam ederiz. yenilirsekte dünyanın sonu değil. bugünleri görebilmek bile o kadar güzelki su 5 yıldır neler görüldü be. playoff için kendimizi yırtarken şampiyonluga oynuyoruz. evet kesinlikle hakketiğimiz daha da fazlası.armanın yeri buralar değil. ama şükrediyorum Allah'a . denizliye gidicez inşallah. maçtan çok lazio taraftarı taklidi yapan denizlilileri merak ediyorum :D :D

cembaba

Alıntı

Var mı daha iyisi?
Samsunspor, evinde Karşıyaka'yı 3 golle yenip Süper Lig yolunda önemli bir adım daha attı. Zirvedeki 6 takımdan 5'i haftayı boş geçmedi Altta ise Akhisar ve Giresun kritik puanlar aldı

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı iki takım arasına sıkışmışken, Bank Asya 1. Lig'deki mücadele nefes kesiyor. Bitime 6 hafta kala kıyasıya bir heyecan yaşanıyor. Lider Samsunspor, Karşıyaka'yı 3'leyip yoluna devam ederken kırmızı-beyazlıları takip eden Tavşanlı, Mersin, Bolu ve Gaziantep BŞB haftayı kayıpsız geçti. İşte haftanın maçları:

SAMSUNSPOR-KARŞIYAKA
17 TAKIMIN içinde Süper Lig heyecanını en fazla yaşayan ekip olan Samsunspor, hedefine adım adım ilerliyor. Kırmızı-beyazlılar, taraftarının müthiş desteğiyle Karşıyaka'yı Hakan, Turgay ve Zenke'nin golüyle mağlup edip üst üste 4. galibiyetini elde etti. Özellikle Zenke'nin golü görülmeye değerdi. Kalpar ve öğrencileri artık Süper Lig için gün saymaya başladı.

fotomaç gazetesi

pitbul055

Denizli şuursuzca saldıracak Zenke paşa bunlara yaslayacal.

eren55

Sonuna Kadar 55

maraton

maraton

denizli ile ilgili görüşlerim yukarıdaki gibidir,afiyet olsun !! :D

babasamsunlu

King Of The North

seckin55

AlıntıDenizlispor çıkış arıyor

Bank Asya 1. Lig'de ilk 6 şansını bile zora sokan Horoz, şimdi sakatlıklarla uğraşıyor

Bank Asya 1. Lig'de ilk 11 haftayı lider geçtikten sonra inanılmaz bir düşüş sürecine giren ve en son aldığı Adana beraberliği ve Tavşanlı Linyit yenilgisiyle ilk 6 iddiasını bile zayıflatan Denizlispor, kötü gidişe bir türlü çözüm bulamıyor. Alınan kötü sonuçlar nedeniyle strese giren yeşil-siyahlılara, Samsun maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncular bir darbe daha vurdu.
Tavşanlı Linyit maçında Ahmet Cebe ve Yasin Çakmak sarı kart cezalısı durumuna düşerken, kaleci Evren, Youla, Can Erdem ile Emin'in sakatlıkları sürüyor. Geçen hafta kadro dışı bırakılan Levent Kartop ile birlikte eksik sayısı 7'ye yükseldi. Zaten motivasyon sorunu yaşadıklarını söyleyen Genel Menajer Adnan Erkan, eksikler yüzünden zorlandıklarını da vurguladı.

www.yeniasir.com.tr

berusa55

Bunları daha da dağıtamasak şu durumda yuh bize. Herifler harbiden yamulmuşlar!

YILDIRIM

Denizli'nin durumu çok kötü bu haftada kaybederlerse işleri çok zor olacak. Maça asılcaklardır ancak takımımız en kötü bir puan alacaktır. Güngören maçı aklıma geliyor 5 hafta galibiyet alamamışlardı ne yazık ki kötü oynadığımız karşılaşmadan bir puan bile alamamıştık. İnşallah bu maç gibi olmaz puanlarla döneriz. Şampiyonluğa bir adım daha atarız.

seckin55

Üniversitede sevdiğim bi Denizlili arkadaş vardı, onunla konuştuk biraz önce, bizi öve öve bitiremedi.Hem takım hem taraftar olarak.Bende Denizlisporun durumunu sordum ve cevabı" BİZİMKİLER BANKASYAYI SEVDİLER, ÇIKMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ" dedi.

cembaba

AlıntıSamsun, Süper Lig'e koşuyor
fahri öztoprak   -   05.04.2011  Bank Asya 1. Lig'de 28. hafta geride kalırken Samsunspor, Karşıyaka karşısından 3-0'lık bir galibiyet alarak mutlu sona bir adım daha yaklaştı.
Kırmızı-Beyazlı takımın teknik direktörü Hüseyin Kalpar da şampiyonluk yolunda yürümeyi bıraktıklarını artık koşmaya başladıklarını söyledi. Karşıyaka ile zorlu bir 90 dakika oynadıklarını ifade eden Kalpar, "Aslında konuşulacak hiçbir şey yok. Oyuncularım yeteri kadar sahada konuştu. Gerçekten mükemmel futbol oynadılar ve yapılması gereken her şeyi yapmaya çalıştılar." dedi. Alınan galibiyetin Samsun halkını da sevince boğduğunu vurgulayan Kalpar, şunları kaydetti: "Mükemmel bir taraftar topluluğumuz vardı. Taraftarımızın destekleri itici güç oldu. Şampiyonluk yolunda yürümeyi bıraktık, artık koşmaya başladık. Kazanmış olduğumuz 3 puanla olağanüstü bir avantaj elde ettik. Bu avantajı son 6 maça taşımak istiyoruz.''

TeRMeLee