Bank Asya 1. lig 29. Hafta|Denizlispor- SAMSUNSPOR'umuz: 0-1

Başlatan celebi, 03 April 2011, 21:23:41

« önceki - sonraki »

5trawberry

Beraberlik de iyi sonuç olur.
Sadece Şampiyonluğu 1 hafta erteleriz.
Yenilmeyelim yeter.

Ahmeti

nedendir ama bu maç öncesi içim çok rahat ,umarım gönlümüzden geçen sonuç olur.

Uğur Yıldız

denizlinin son şansı şuursuzca hücum edebilirler sabırlı oynarsak galip gelicez inş :))

serkancengiz

Trt de cihat favorim denizli dedi ona favoriyi gösterelim çocuklar

Ahmeti

kendi sahalarında baskılı futbol oynamak isteyeceklerdir topu ayağımızda tutarak dirençlerini kırmalıyız ve en önemlisi erken gol yememeliyiz sabırlı olmalıyız sonrası çorap söküğü gibi kendiliğinden gelicektir.

Ayberk

Play off'a kalmak istiyorlarsa son şansları artık. Yüklenmek zorundalar, ha yok onu da yapamazlarsa zaten yenilirler. Üzerimize gelirlerse de ilk 5-10 dakikada gol yemeyelim yeter, her türlü alırız o zaman maçı ;)

GençKozluklu

Alıntı yapılan: celebi - 05 April 2011, 11:23:39
gelecek misin cemal abim

Bu hafta bu maça gelecem inşallah. Sezo nfinalim olacak gibi :) iy ibir final olur inşallah

jean

galiba alacaz bu maci 2-0 geciyor icimden ins yanilmam

spooks

2-1 yenicez demedi demeyin  :D  samsunspor_x samsunspor_x

baha55

denizli takımının play off  için son sansı...inanın karsıyaka  maçı  bu maçdan daha zor   maçtı...üzerimize gelecekler bu kesin bişey...gününde bir  agbetu, boş alanlarda cok işi yapar..maçın kilit  adamı olur  gibi geliyo bana...benim için bir puan yeter..daha fazlasına kalbim dayanmaz...yeterki yenilmeyelim....

spooks

şu saatten sora hiçbir maçımız kolay değil...
ama hepsinin üstesinden gelip adımızı süper lige yazdırıcaz

55__Gurbet__55

forza_devil

kerizler galip gelebilmek için saldırcaklar...rahat bi maç olmıcak ama bol gollü gececek, galip gelecegimize inanıyorum

masbene

gercekci dusunursek farklı galibiyet aldıgımız maclarda rakip takımların 10 kişi kalmaları, çok kötü oynadıgımız futbolu örtbas edip agbetu ve zenke nin bireysel çabaları sayesinde alınmış maçlar. iyi futbol oynamadığımız apaçık ortada. şimdi ben korkuyorum, acaba zenke de agbetu da formsuz olsa ve üretken olamasalar, üstüne bir de rakip 10 kişi değil de biz 10 kişi kalırsak nolur diye? o yüzdendir ki bu sayfanın başlarında bu çekincelerimden dolayı %51 galibiyet %49 beraberlik yazdım.