13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

Mert

Etti zaten tiagoya nefes aldırmadı :) ayrıca erçağ da deli oldu kemal yüzünden.Helal olsun kemal.

LisandroLopez

hacettepeli

Uğur Yıldız

Allahım bu çocuğa nolur nazar değmesin :) >l< >l< >l<

Gorkem

her zamanki gibi güzel mücadele etti, muhteşemsin kemal tokak. >l< >l<

Musti

Sarı kartı görünce mecburen geri çekilmek zorunda kaldı. Son adam olarak da görevini eksiksiz yerine getirdi.

mehmet yılmaz

KSK maçında 2 iğne yiyip oynamış. Solunum Yolları Enfeksiyonu varmış, boğazı şişmiş.
Hakemin gösterdiği yanlış sarı kart nedeniyle riskli bir durumda oynadı ama mükemmeldi yine.

ChucKeR

ben bacaklarını bu kadar iyi kullanan stoper görmedim türkiyede. bi sakatlık olmassa milli de olur 3 büyüklere de gider. nazar değmesin kayseride eren güngöre de aynısını diyodum adam 2 yıldır sakat şom ağızlımıyım neyim.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: ChucKeR - 05 April 2011, 21:45:29
ben bacaklarını bu kadar iyi kullanan stoper görmedim türkiyede. bi sakatlık olmassa milli de olur 3 büyüklere de gider. nazar değmesin kayseride eren güngöre de aynısını diyodum adam 2 yıldır sakat şom ağızlımıyım neyim.
3 büyükler derken başkanım ?

isyan

3 Büyütülmü$ demek istemi$tir  :)

beşnumara

AlıntıKartal'ın son gözdesi!
Beşiktaş rotayı genç savunmacıya çevirdi.

Yeni sezon için pek fazla yabancı transferi düşünmeyen ve mevcutları korumayı planlayan Beşiktaş yönetimi yerli avına erken çıkmıştı.

İlk etapta yurt dışındaki gurbetçi oyuncuları izleyen Siyah-Beyazlılar'ın son olarak gündemine Samsunspor'da oynayan Kemal Tokak girdi. 25 Nisan 1989 Adana doğumlu olan genç stoper için izleme komitesinin harekete geçtiği ve beğenilmesi halinde yeni sezonda kadroya dahil edileceği öğrenildi.
HTSPOR

alperen

Uzak durun Kemal'imizden!!!

beşnumara

Bu ülkede akbaba çoookkk...

sadece55

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 05 April 2011, 21:52:28
3 büyükler derken başkanım ?

Heralde SAMSUNSPOR BAFRASPOR Ve ÇARŞAMBASPORDAN bahsediyor

vanlioglu

ulan arkadaş yazmaktan usandım artık şurayı okuyan yönetici felan muhakkak vardır. şu adamla KONTRATI UZATIN. dangalak dangalak topçulara milyon dolarları akıtan kekolara şu adamı bedava verirsek oturur ağlarım vallahi.