Bank Asya 1. lig 29. Hafta|Denizlispor- SAMSUNSPOR'umuz: 0-1

Başlatan celebi, 03 April 2011, 21:23:41

« önceki - sonraki »

kuzeycity

yıllardır gol yemiyoruz bu maçta yiyebiliriz artık, 2-1 yenecez gibi geliyor bana

Stoper

Gündüz maçı.
Cumartesi.
Deplasman.
Rakip sıkıntılı.
Biz çok iyiyiz.
Kazanacagız bu maçı !! 1-0 olsun bizim olsun.

Burak

özkan

orhan

Denizlinin playof için son şansı  bu maç son derece çekişmeli ve zor geçecek çok dikkat etmeliyiz bir sıfır olsun bizim olsun.

55.hakan

Alıntı yapılan: özkan17 - 05 April 2011, 08:45:21
bunlarda eksik cezalı kim var ya ?
Ahmet Cebe kesin cezalı başka var mı bilmiyorum

GençKozluklu

BEnce Denizli'nin iddialı oynaması işimize yarar. Atağa çıkınca geride inanılmaz açık veriyorlar. Agbeut ve Zenke Hakan ve Murat'ın ara paslarında çok pozisyon bulurlar. Açık oynayan takımalra karşı çok daha başarılıyız. Zor olsada kazanan SAMSUNSPOR olacak.

celebi

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: özkan17 - 05 April 2011, 08:45:21
bunlarda eksik cezalı kim var ya ?
ahmet cebe ve yasin çakmak cezalı. ama youla nın oynayabileceğini söylüyolar  ;)

celebi

zenke

youla samsuna 6 maçta 6 golle(ziraat kupası dahil 7 maçta 7 gol) geldi. ama o maçta kemal youlayı sahadan sildi adeta. kemale güveniyoruz allah nazardan saklasın >l<

kuzey55

eren55

Youla gelse ne olur.Denizli lige çok iyi başladı ve çok kötü bitirecek hiç şüphem yok.İlk iki iddiaları kalmadığı gibi Tavşanlı mağlubiyetiyle ilk 6 da çok zor.Tavşanlı'yı yenselerdi karşımıza galibiyet için çıkarlardı şimdiyse bir puan için çıkacaklar.Berbat futbollarını oynamaya devam ederler ise rahat bir galibiyet alırız.Maçın sonucunu belirleyecek olan takım biziz,maç bizle başlar bizle biter.

eren55

Ne yalan söyleyeyim ben Karşıyaka'dan daha fazla çekiniyordum.Bu maçta ki tek endişem şampiyonluğa oynayan bir takımımız var kaldı ki herkes en iyiye çelme atmak,onun üzerinden prim yapmak ister.Denizli bu parolayla maça çıkacaktır.Ama skoru tayin edecek olan biziz.Vasat futbolumuzla oynarsak en kötü bir puan alırız.Şayet vasatı aşarsak bol gollü bir maç izleriz.

sevmekyetmezmi

denızlı üzerimize gelir ise rahat kazanırız diyorum.ama kapanırlar ise o zaman işimiz zor zira kapalı takımların savunmasını
açmakda zorluk çektiğimizi düşünüyorum.kapalı oynarlar ise dilaver bi füze gönderiri artık bizim için. ;D