5- Turgay Gölbaşı

Başlatan yönetici, 10 August 2009, 22:10:28

« önceki - sonraki »

Serkan

gol'ü kaçırdı hırsından direği yumrukladı demek ki kazanma hırsı yerleşmiş takıma..

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: fatih_han55 - 23 March 2011, 15:25:40
o orta billy mehmete gelse yazardı süper orta kesti zenke.
Kardes billy mehmete gelseydi O kaleyi bile tutturamazdi..Biran once sakatlansada defolsa gitse su takimdan..Hic sevmiyom Bu adami Resmen o Oynadigi dakikalarda 1 kisi eksik oynuyoruz.

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 23 March 2011, 20:06:03
Kardes billy mehmete gelseydi O kaleyi bile tutturamazdi..Biran once sakatlansada defolsa gitse su takimdan..Hic sevmiyom Bu adami Resmen o Oynadigi dakikalarda 1 kisi eksik oynuyoruz.

katılmıyorum. oyun sistemimiz bily ye uygun değil pozisyona sokamıyoruz. bu yüzden kötü oynuyormuş görüntüsü veriyor. kanatlardan yapılacak ortalara dayalı bir sistemde oynasak bence bily iş yapacaktır. şimdilik zenkeyle agbetuyla idare ediyoruz. tüm futbolcularımızdan verim alabiliyoruz bence bily nin attığı gol ile 1 puan farkla lideriz. abdül olmasa 3 puan fark ile liderdik.

kumköylü ahmet

Herkezin fikirlerine saygi duymak lazim ama ben bu billyi begenmedim daha once tanimiyodum genclerden filan ama bu adam bizde is yapamaz.Dogru orta Gelmiyor Gelsede Bu Adam Golcu Filan degil Nerden geldi bize bilmiyorum ama Verimli Olamaz.Yedigimiz golde abdulun amatorce yapdigi foul dogru ama kimin adami golu atti Billynin Tuttugu Adam Yani atti ve attirtdi mac 0-0 bitse daha iyidi.

KareAs55

Billy Mehmet şuan kötü oynuyor evet ama bana görede %100 oyun sisteminden kaynaklanan bir sorun bu adama ceza sahası yayı  çevresinde ve ceza sahası içinde rahat bir şekilde 1 kez top atıldı oda gol oldu. Yani sistemden kaynaklanan bir sorun var. Adamın vücut ölçüleri belli bu adam  pivot santrafor , ya top indirip servis yapıcak yada rahat top aldırıcaksın adama ozaman yararlı olacakdır.

kumköylü ahmet

baslik kaptanimiz turgaya ait billy burayida karisdirdi  :D
iyi kalpli kaptan son maclardaki hirsizyla dikkat cekiyor gercekdende yuregi ile oynuyor
alkislarimiz kaptanimiza >l<

hacettepeli

idare ediyorsun başkan :)

maviay55

hırsını gol ile süsledi  >l< >l<

Musti

Kendini biraz daha dizginlemiş gözüktü zira çok fazla ileri çıkışları ile pozisyonunda açıklar veriyordu. Defanstan top alıp iyi oyunlar kurdu. Pas trafiğini iyi yönetti. Hakan'ın yükünü de azaltmış oldu.

sadece55

Ben bugün Turgayı çok beğendim iyi oyununu bir de golle süsledi

kumköylü ahmet

Kaptanimizin Gol sevinci Görmeye Degerdi gercekden Superdin Turgay Kendini Tamamen Gelisdirdin.Bir Konuyada Deyinmeden Gecemicem O Kaptanlik Bandini Takma Seklin Cok komikdi sanki Emaneten Takiyomus Gibiydin ;D Ama Olsun Iyi Kalpli Kaptan

Serkan

Sevmeye başlattı kendini tribünlere (=

Sonuna Kadar 55

bu hafta ilk golü geldi..

Stoper

Takımın en yorucu mevkilerinden birinde oynuyor. 
Az gol yememizde en büyük etkenlerden biri.
Oyunda gözükmeyen işleri yapıyor.

özkan

her takıma bir sigortasız işçi lazım derler ya,aynı o hesap  ;)

tebrikler turgay,bi seviyede olan yeteneğine rağmen canla başla oynuyorsun.. >l< >l<