Bank Asya 1.Lig 28. Hafta SAMSUNSPOR'umuz-Karşıyaka: 3-0

Başlatan ahmetsefa55, 27 March 2011, 20:38:39

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

ikinci yarı müthiştik müthiş zenke ne vurdun öle aga ayağına kurban senin >l< >l< >l< >l< >l<

tanju55

Arkadaslar zenke sakatlik gecirdi ya bir bilgisi olan var mi ? Insallah birseyi yoktur...

ahmetsefa55

Samsun sonradan patladı!

Bank Asya 1. Lig'de 28. haftanın en önemli maçında Samsunspor, Karşıyaka'yı 3-0'la devirerek zirvedeki yerini korudu.

1. Lig'de zirve mücadelesinin alevi dinmiyor. Haftanın kritik maçında Kaarşıyaka'yı deviren Samsunspor, yeniden tahta kuruldu.

Karşılaşmanın ilk yarısından gol sesi çıkmazken, 45. dakikada ikinci sarı kartı gören Fırat Sezer, Karşıyaka'yı 10 kişi bıraktı. İkinci yarıya 1 kişi eksik başlayan Kaf-Kaf, güçlü rakibi karşısında tutunamadı. 56. dakikada Hakan Bayraktar'la perdeyi açan Samsunspor, 64'te Turgay'la farkı ikiye çıkardı. Bu golden 3 dakika sonra sahneye çıkan Zenke akıllara zarar bir golle perdeyi kapattı. Sol çaprazdan inanılmaz bir vuruşla topu 90'dan ağlara gönderen Nijeryalı golcü, ligdeki 14. golünü atarken maçın da sonucu tescil etti: 3-0!

Bu sonuçla 50 puana yükselen Samsunspor zirvedeki yerini korurken, en yakın rakibi Tavşanlı'yla arasındaki puan farkını 3'e çıkardı. Karşıyaka ise 33 puanda kaldı.

(Ligtv.com.tr)

SAMSUNSPOR: 3 - KARŞIYAKA: 0
STAT: 19 Mayıs
HAKEMLER: Suat Aslanboğa, Ayhan Akgöz, Oğuz Terzi

SAMSUNSPOR: Ahmet Şahin, Adem Alkaşi, Ersin, Kemal (Dk. 83 Kenan), Orhan, Hakan Bayraktar, Murat Yıldırım (Dk. 77 Abdülaziz), Turgay, Agbetu, Zenke, Ufuk

KARŞIYAKA: Necati, Saffet, Bezerra (Dk. 82 Serhat), Erçağ, Erdi (Dk. 43 Gökhan)(Dk. 64 Osman), Aykut, Baki, Fırat, Kıvanç, Erhan, Ayhan

GOLLER: Dk. 56 Hakan Bayraktar, Dk. 64 Turgay ve Dk. 66 Zenke(Samsunspor)

SARI KARTLAR: Dk. 6 Kemal, Dk. 61 Agbetu(Samsunspor), Dk. 38 Fırat, Dk. 55 Aykut(Karşıyaka)

KIRMIZI KART: Dk. 45 Fırat(Karşıyaka)

ligtv.com.tr

alperen

çok şükür,bu önemli virajıda kayıpsız atlattık..ohh beee ;D

hacettepeli

bu yakadan karşıyaka'ya geçtiğimiz maçtır. şampiyonluk yakın >l<

Ekrem

Ben böyle kalabalık görmedim abi yetmıyor artık stad :D bi an sıra beklerken dedım kesın dısarda kalıcaz :D

cem

karşıyaka trübününde ordu atkısı açanlarada kapak olsun...
denizliyide yendimi bitti bu iş...

alperen

cembaba

Ajan

Haydi çoşalim çocuklar Bize güneş doğuyor Allah güldürdü bizi Şampiyonluk Geliyor!!!

##kdc##

stad taştı, taraftar coştu, zenke astı,
evimize dönüyoruzzzz

Akyol

Alıntı yapılan: hakanelgun - 03 April 2011, 21:13:58
Anonsları Ali kardeşim mi yaptı yanlış mı duydum yoksa  :)
yok yok yanlış duymuşsun  :) anonsçumuz rezaletti ama o bile mahvedemedi gecemizi  >l<

mehmet yılmaz

Ayak Sesleri

Kalabalığın da kalabalığı bir taraftar vardı bu maçta. Maç öncesi maraton tribüne girebilmek için saatlerce kuyrukta bekledi insanlar. Üstelik çok da geç gelinmemişti. Emniyet tedbirleri gerekli mutlaka ama binlerce insanı toplam üç kapıdan sokmak doğru değil; bu maç bir ders olmalı bence. Eğer mümkünse eski giriş kapılarından da seyirci alınması lazım. Çünkü o yoğunluk daha da artacaktır. Allah'a şükür, kazandık da insanlar çektikleri onca eziyeti unuttu denilebilir.

Maça kötü başladık; Kemal'in yanlış sarı kartı da tedirginliğimizi artırdı. İlk devre oyunu çok fazla tutamadık. Buna rağmen etkili olabilecek ataklar da yaptık. Maçın kırılma anı Karşıyaka'nın 10 kişi kalması idi. İlk devre bitmek üzereyken gelen kart ister istemez golsüz biten Kartal maçımızı hatırlattı. "Acaba yine aynısı mı olacak?" diye endişe etmedik değil. Ancak son haftaların yükselen değeri Agbetu sahne aldı ve ceza alanı içinde faulle durdurulunca bir penaltı kazandık. Hakan Bayraktar, usta bir vuruşla hem maçı kopardı hem de ligdeki ilk golünü kaydetti. 1-0'dan sonra bütün hesaplarını 0-0 üzerine yapan Karşıyaka'nın kolu kanadı kırıldı. Zaten golle birlikte üzerindeki stresi sadece takım değil taraftar da attı ve büyük bir coşku yaşanmaya başladı. 2-0'dan sonra Zenke'nin adeta önceden planlanmış ve büyük bir soğukkanlılıkla sergilenmiş, şahane golü ile iş tamamen bitti.

Liderlik bize çok yakışıyordu. O liderliği puan farkıyla hatta maç eksiğiyle devam ettiriyor olmak çok güzel bir duygu.

Maç sonrası sevinç; o sevincin bütün aktörleri... Hepsi adım adım gelen Süper Lig'in ayak sesleriydi. Bu iş bitmek üzere artık; inşallah evimize döneceğiz.

Ahmeti

ha şöyle sesimizde samsunspor'umuz gibi gür çıksın.