Bank Asya 1.Lig 28. Hafta SAMSUNSPOR'umuz-Karşıyaka: 3-0

Başlatan ahmetsefa55, 27 March 2011, 20:38:39

« önceki - sonraki »

europe_55

Mactan sonra tribündeki taraftarlarimiz ile futbolcularimiz'in karsilikli Samanyolu sarkisini söylemeleri müthisti...

SAMPIYON SAMSUNSPOR!!!!!  samsunspor_x

Mert

Zenke sonradan oyuna girmedi önemli bişeyi yoktur inşallah

lucarelli

Samsunsporumuz süperdi yine. Spiker de her maç bizim seyirciyi övüp duruyor.Yaptığımız şovlar ulusal basının da dikkatini çekiyor.

birdost

Dost Samsunsporu kutlar başarılarının devamını dilerim.Akdeniz kenti Adanadan Adanasporludan Karadenizin büyük takımı Samsunsporu
Süper ligde görmek en büyük dileğimizdir.Büyük kentler Süper ligde olmalıdırlar.Adanadan Selam olsun. >l<

celebi

Harun55

Aga SUPER YAAAA :D
SAMSUNSPORUM BENIM !!!

Arkadaslar tebrikler camiamiza !!! Ve OYUNCULARIMIZA TABIKI!

Sempatik Bengülü

süper bi maç oldu taraftarlarımızıda kutluyorum muhteşemdiler >l<

LisandroLopez

kumköylü ahmet

Tek Kelime Mukemmeldi hersey
Takimimizi ve seyircimiz cani gonulden kutluyor ve alkisliyorum emege gecen herkeze cook tesekkurler
ALLAHim Bizi Utandirmadi sukurler olsun...

kumköylü ahmet

Hakan Bayraktar ve Turgay Yanilmiyosam ilk Gollerini Attilar :gooolll

55.hakan

Anonsları Ali kardeşim mi yaptı yanlış mı duydum yoksa  :)

GurbetciFanatik

Helal be helallllllllllllllllllll
yeni geldim maca baktim tv den
süpersiniz süperrrrrrrrrrrrr
Seyirciler harika muhtesemmmmmmmmm
Defans mükemmellllllllllllllllll

jean

sukur allaha yendik iyiki 10 kisi kaldilar bunua atlattik coksukur son 6 mac hadi samsunsporum gozyaslarina bog bizi

furkan5534

Taraftar MUHTEŞEM , Takım MUHTESEMM Hersey Herkez MUHTESEMMMM  :-[ :-[  gene koyduk farkımızıııı geneeee!!!!!  samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x
Böyle bi taraftar böyle bi bırlık beraberlık yooooooooooooooookkkk  samsunspor_x samsunspor_x  samsunspor_x
Zenke'nin Gol'üne şapka dğil iç çamaşır bıle cıkartılır walla.muhtesem çaktıı adam baba ya kralll kralll.. bu adamı kaybetmemelıyız kesınlıkle.agbetuda kesınlıkle öylee.. muthıs ıkılı.. bubüyük taraftara ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR!!!! samsunspor_x

Hep Beraber KIRMIZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

cembaba