Bank Asya 1.Lig 28. Hafta SAMSUNSPOR'umuz-Karşıyaka: 3-0

Başlatan ahmetsefa55, 27 March 2011, 20:38:39

« önceki - sonraki »

Sonuna Kadar 55

twitter

arkadaşı gönderdim stadın oraya bilet bulur inşallah

berusa55

Taraftarın davetini geri çevirmedi
03 Nisan 2011 / 14:02

Şirinler Taraftar Grubu tarafından, Karşıyaka maçına davet edilen Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Samsunlu İşadamı Galip Öztürk, bugün akşam 19 Mayıs Stadı'nda olacak.
Kırmızı-Beyazlı taraftarların, Öztürk için özel bir hazırlık yaptığı da öğrenildi

TARAFTARIN GÖZ BEBEĞİ
Samsun halkının ve özellikle Samsunspor taraftarlarının el üstünde tuttuğu Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Samsunlu İşadamı Galip Öztürk, Şirinler Taraftar Grubu'nun davetlisi olarak bu akşam Samsun'da olacak. 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.00'da oynanacak Karşıyaka maçını izleyecek Samsunlu işadamı Öztürk için taraftarların özel bir hazırlık içinde oldukları da öğrenildi.

İKİNCİ KEZ İZLEYECEK
Galip Öztürk, daha öncede ligin ilk yarısında oynanan Samsunspor-Gazinatep Büyükşehir Belediyespor maçını izlemişti. Kırmızı-Beyazlı ekip, o maçı 4-0 kazanmıştı. Öztürk, böylece bu sezon ikinci kez maça gelmiş olacak. Galip Öztürk'ün maça geleceği haberini öğrenen Kırmızı-Beyazlı taraftarlar ise büyük sevinç yaşadı. Taraftarlar, "O gerçek bir Samsunlu, Samsunsporlu" dediler.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=55578

Jnr.Serkan

Arkadaş stada gitmiş.Maraton bileti varmış.Tek biten tribün bileti Şirinler Kale Arkasıymış.Şirinler tribününün gişeyi kapatmışlar zaten.

Kadir ÇELEBİ

Haftaya biletler kara borsa olur.. bu arada çiflikten bilgi verebilecek kimse yokmu ?

twitter

03 April 2011, 15:15:33 #230 Son düzenlenme: 03 April 2011, 15:20:29 twitter
şu bilet işi canımı sıktı :( kaça kadar biter .:.:.

Jnr.Serkan

Şirinlerin derneğinde Kale arkası biletleri satılıyormuş...Bizim akradaş almış şimdi

Forvetim

bilet sıkıntısı çekmemek için birkaç gun önceden aldırdık yine de erken gitmek lazım izdihama girmeyelim

ahmetsefa55

bugünkü sonuçlardan sonra kazanmak farz oldu.çiftlikten sıcak sıcak resimler düşer mi acaba ?

brigand

aynen. valla çiftliği bende çok merak ediyorum

emre

stresten ders çalışamıyorum,bir an önce şampiyon olsakta finallere rahat rahat girsek  :)

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: emre55 - 03 April 2011, 16:14:40
stresten ders çalışamıyorum,bir an önce şampiyon olsakta finallere rahat rahat girsek  :)
ya sorma 14 mayısa final koymuslar.rize maçı inşallah pazar aksamı(15 mayıs) olur.yoksa sınava yazık olacak yanı  :D

isa55

maçımız diğer maçların sonuçlarından sonra daha da zorlu olacak. karşıyaka pek açık vermez gibi. duran toplarla kilidi açmalıyız. bence dilaver bu maçta oynamalı.

emre

bizimki haziranın sonuna doğru ancak başlıyor amaan zaten yaz okuluna mecbur ist'dayım  ;D rahat rahat kutlarım şampiyonluğu Samsun'Da,bu maç kaçmaz kardeşim  :D

Ahmeti

mahalleden bazı çocuklar pankart hazırlamış ( TRT KUSURA BAKMA YİNE 19 MAYIS'TAYIZ ) diye.