Özür dile Mazhar Başoğlu !

Başlatan SARI SAKAL(soner), 12 March 2007, 19:48:18

« önceki - sonraki »

SARI SAKAL(soner)

BASKAN SANA SESLENİYORUM!! TARAFTARLARI İSTEMİYOMUS ONLARSIZDA BU İŞ OLUR DİYOMUSUN.SENDEN SON ARZUMUZ BÖLE BİŞE DEDİYSEN ÖZÜR DİLE DEMEDİYSEN BENIM BÖLE Bİ ACIKLAMAM YOK DE KESTİRİP AT.SENİ SUSTURAN BİRİMİ VAR YOKSA.YOKSA BASKANIMIZIN Bİ BASKANI MI VAR KONUS BU KONUYU DÜZELT MÜZİSYEN BASKAN.SUNU DA UNUTMA HERKES GİDER SENDE GİDERSİN AMA BEN VE BİZ KALIRIZ(sarı sakal)

deli 55

ÇAPULCU YÖNETİM İSTEMİYORUZ LAAAANNNNN!!!

KaleArkası

Arkadaşlar burası bir forum sitesi.Tepkimizi koyalım ama biraz daha dikkat edelim.Buraya her yaştan,Her takımdan insanlar giriyor.Biraz daha dikkat edersek daha iyi olur

mknsz

sarı  sakal hala  başkan okultukta oturuyormu buna  nasıl izin veriyorsun sen sölesene sarı sakal anlatsana özür dilesene  başkan bozuntusu gün gelir  devran döner oturursun kucağa taraftarı silen başkana hertürlü protestoya  varım sarı sakal kopsana ne duruyorsun SİTEYE MSJ ATAN HERKESTEN DESTEK BEKLİYORUZ 3 BÜYÜK GRUP ADINA

GÜN GELİR DEVRAN DÖNER DEVRAN DÖNER GÜNGELİR BAŞKAN MASHAR BAŞOĞLU BEKLE SIRA SANADA GELİR..

CANİKLİ MEKANSIZLAR............

SARI SAKAL(soner)

mazhar baskan senden hala bi açıklama beklıyoruz.Bizi kimse satamaz.Yok kardesım bi adama 90 dakika küfür ettikten sonra o adam bi açıklama yapmıosa böle adamlara güvenmeyeceksin insanda utanma arlanma sıkılma olur hala nasıl oturuyorlar o koltukta bilmiyorum.Ama onlarda haklı ne yapsınlar adamlarda seref gurur onur diye bişe kalmamış yazıklar olsun ne diyelim.GİTARİST BASKAN..

Tribün_ali

Mazhar bey sen gidersin biz kalırız taraftar kimsew büyük degildir ya adam gibi cık özür dile yad bırak git takımı illa sana sövelim

ali ihsan

İstanbul çıkarması !
Samsunspor Başkanı Mazhar Başoğlu, birlik mesajları verdi.16 Mart 2007 16:22

Samsunspor Kulübü Başkanı Mazhar Başoğlu, Samsunspor'un taraftarı, yönetimi, futbolcusu ve teknik heyeti ile bir bütün olduğunu söyledi.

Türk Telekom Lig A'da Altayspor mağlubiyeti nedeniyle Teknik Direktör Levent Eriş'in görevinden ayrılmasının ardından Samsunspor taraftar grupları ile yönetim kurulu arasında başlayan gerginlik, Nuri Asan Tesisleri'nde Başkan Mazhar Başoğlu, taraftardan sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Olcay İnanç ve taraftar gruplarının yaptığı toplantıyla sona erdi.

Yönetim kurulunu protesto etmek için Türk Telekomspor maçına gelmeyen taraftarlar bundan sonraki maçlarda yerlerini alacaklarını ve Samsunspor için hayati önem taşıyan İstanbulspor maçına 400 kişilik taraftar grubu ile İstanbul'a gideceklerini açıkladı.

Kulübün Başkanı Mazhar Başoğlu ise, taraftar grupları ile yönetim kurulu arasında gerginliğin yanlış anlama nedeniyle oluştuğunu belirterek, taraftarların özür dileyerek sorunu çözdüğünü dile getirdi. Başoğlu, Samsunspor'un taraftarı, yönetimi, futbolcusu ve teknik heyeti ile bir bütün olduğunu, birlik ve beraberlik içinde Samsunspor'u istenilen hedefe taşıyacaklarını söyledi.

Beyler burada taraftarların özür dilediği yazıyor.Ben bu işten bir şey anlamadım.

KaleArkası

AlıntıKulübün Başkanı Mazhar Başoğlu taraftar grupları ile yönetim kurulu arasında gerginliğin yanlış anlama nedeniyle oluştuğunu belirterek, taraftarların özür dileyerek sorunu çözdüğünü dile getirdi.

Acaba gerçekten taraftar gruplarımı özür diledi? Yoksa Mazhar Başoğlu'nun uydurmasımı?Yoksa Basının uydurma bir haberimi bende merak ediyorum

RauL^^

imkansız böyle birseyin olması.. aaa şöyle olabilir ŞİRİNLER-S.b.ç-mekansızlar dısında bazı arkadaşlar yalakalık yapmak için böyle sözler sarfetmiş olabilirler.. onun dısında imkanı yok böyle birşeyin..allah belasını versin böyle baskanın...

KaleArkası

Alıntı yapılan: "RauL^^"imkansız böyle birseyin olması.. aaa şöyle olabilir ŞİRİNLER-S.b.ç-mekansızlar dısında bazı arkadaşlar yalakalık yapmak için böyle sözler sarfetmiş olabilirler.. onun dısında imkanı yok böyle birşeyin..allah belasını versin böyle baskanın...

Bende aynısını düşünüyorum.Ya yerel basının uydurması yada Mahzar Bey çıkıp böyle bir şey uydurdu.Yada ve en kötüsü Raul kardeşin de dediği gibi Yalakalık yapmak-çıkarı için bir kaç kişi gidip böyle bir söz sarf ettiyse bende kınıyorum.

Bu işin peşinde olalım arkadaşlar.Böyle bir açıklama varmı,yokmu yoksa kim uydurdu.Taraftar gruplarından beklemiyorum ama çanak yalayacılarındanda beklenir.Hayret bir şey.Birileri bir şeyler yapmak istiyor ama hadi hayırlısı.Burnuma pis kokular gelmiyor değil

RauL^^

KaleArkası sana bir sorun olucak eger bu "taraftar özür diledi" haberini mazhar köpeği kendi basına verdiyse sence bu taraftara meydan okumamıdır?? yada amacı ne olabilir?

KaleArkası

Alıntı yapılan: "RauL^^"KaleArkası sana bir sorun olucak eger bu "taraftar özür diledi" haberini mazhar köpeği kendi basına verdiyse sence bu taraftara meydan okumamıdır?? yada amacı ne olabilir?

Bencede taraftara meydan okuma yada taraftarı hiçe sayma politikasıdır.Yada taraftardan çekiniyor,taraftarın gücünü biliyor aramızda böyle bir sorun kalmadı dedirttirdi.Kendisi özür dilemeyi gruruna yediremedi.O kadar enterasan şeyler oluyorki kafam karma karışık.Resmen Bizans Oyunları dönüyor.Yani Raul kardeş bu işin altından her şey çıkabilir.

Bende isterim ki bugün Samsundaki 3 büyük grup açıklama yapsın:^^Biz Özür Dilemedik^^Desinler.

Bu işin peşini bırakmamamız gerekiyor.Kim özür diledi?Haklı olan taraftar Kimden-niçin özür diledi?Dilemedi ise Mahzar neden böyle bir Şey ortaya attı?Mahzar da demediyse bu işte Basının çıkarı ne?

Ama ben bu habere inanmıyorum.Mahzar yanlısı gazetenin sallama haberi gibime geliyor

ali ihsan

Taraftar grupları hala açıklama yapmadı sanırım.Eğer haber doğruysa özür dileyenlerin ALAYINA YAZIKLAR OLSUN.Açıklama bekliyoruz.

RauL^^

bencede grupların özüe dilemedik diye açıklama yapması gerek..3-5 yalakanın işi bu..saol KaşeArkası

SARI SAKAL(soner)

Kardeslerim ben özür dilediğimizi hatırlamıyorum.Bu 3 grubun(mekansızlar s. çılgınlar ve şirinler) yönetime karşı aldığı tavır ve durduğu yer bellidir.Yada 3 grup değilde kendi grubumuz adına konusursak biz kımseden özür dilemedik ve dilemeyizde.Bu haberi cıkaran baskan değilse geriye tek bi alternatif kalıyor BASIN.Ve haliyle basının her zamanki gibi kendi cıkarları uğruna yazdıkları yalan yalnış değilde yalan haberleridir.Bu işin sonunda kimsenin şüphesi olmasın yönetim gelecek hesap verecek vermesse taraftar gidip hesabı kesecek.Herkesin içi rahat olsun samsun taraftarı gururlu ve onurludur kimseden özür dilemez.Ve bu özellik samsun taraftarının her zamanki gibi ön planda belirttiği bir özelliktir.