Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

LisandroLopez

Karşıyaka buraya kazanmak için gelecek,kaybedecek hiçbirşeyleri yok.
Ama amaç ne olursa olsun Samsun'da bizle oynayan tüm rakipler kapanarak oynuyor,buda ayrı bi mevzu.
Karşıyaka'nın nasıl bi futbol oynayacağını bilemiyorum ama kapanacaktır,eğer ki Karşıyaka'yı yenersek o havayla şu Denizli'yi de Denizli'de yeneriz diye düşünüyorum.
2 Maç 6 puan yaparsak bu iş biter.

Ajan

Alıntı yapılan: Serkan - 02 April 2011, 11:51:48
ben ajan'ın lafı diye biliyorum (=

Yok abi facebook üzerinden bir arkadaşta görmüştüm bende.Emre abi biraz değiştirip trabzon diye yazmış sadece

Ahmeti

yuh bee denizli'nin hocası hala şampiyonluktan umudumuzu kesmedik diyor.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: AHMETİ*55* - 02 April 2011, 16:08:00
yuh bee denizli'nin hocası hala şampiyonluktan umudumuzu kesmedik diyor.
yani illa biz uyandıracaz rüyadan :) peki öyle olsun  ;)

FaTiH_HaN

ilk 6 umudu bitmedi demek istemiştir  :D

twitter

şaka maka tavşanlı çıkıyor yediriyor herkese laflarını

kabacevizli55

denizli_x küme düşürsiniz umarım ..........

GökhanÇağlar

bence ilk ikiden bizle beraber tavşanlı çıkacak..helal olsun adamlara.

mehmet akyüz de çok iyi topçu..

red_white

Samsunspor sevdalısı iş adamı Galip Öztürk, Diyarbakırspor'u yenmeleri halinde futbolculara toplam 55 bin lira prim vereceğini açıklamıştı. Galibiyetin sonucunda Öztürk, primin 155 bin TL olarak dağılması talimatını verdi. Samsunspor'a primler 01 Nisan 2011 tarihinde dağıtıldı.
Metro Ticari Yatırımlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Samsunsporlu futbolculara yarın oynanacak Karşıyaka maçı galibiyeti halinde 'sürpriz ödül' vereceğini bildirdi

>l<

Akyol

ahmetsefa55

bir galip öztürkü tanırım bide maraton başkanı  8)

spooks

Alıntı yapılan: red_white - 02 April 2011, 17:31:06
Samsunspor sevdalısı iş adamı Galip Öztürk, Diyarbakırspor'u yenmeleri halinde futbolculara toplam 55 bin lira prim vereceğini açıklamıştı. Galibiyetin sonucunda Öztürk, primin 155 bin TL olarak dağılması talimatını verdi. Samsunspor'a primler 01 Nisan 2011 tarihinde dağıtıldı.
Metro Ticari Yatırımlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Samsunsporlu futbolculara yarın oynanacak Karşıyaka maçı galibiyeti halinde 'sürpriz ödül' vereceğini bildirdi

>l<

yeni bir stad  :P :P :P  ;D ;D ;D

eren55

Ekmeğini yediği yerin kıymetini bilene ALLAH gani gani versin. >l<

samuray

sayın galip öztürk.e ne kadar teşekkür etsek azdır samsunsporlular samsunlular olarak helal olsun inşallah samsunsporun başında onu başkan olarak görürüz

samuray

galip östürk.ün ayptığı katkıyı hangi işadamı yaptı şidiye kadar tamam topluca birtakım katkılar yapılyor ama sayın galip öztürk.ün katkıları yanında devede kulak kalıyor başkanlık yakışır sana inşallah o da olur >l< >l<alkışlar sayın galip öztürk.e >l< >l< samsunspor_x >l< >l< samsunspor_x >l<