Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cembaba

''Aslında trabzonsporluyum ama samsunspor'u da tutuyorum demek,
Aslında ib... de arada delikanlılık yapıyorum demektir !"

Serkan

ben ajan'ın lafı diye biliyorum (=

Burak

Yahu bu Kolombiyalı Pablo Escobar ne biçim adammış yahu dün belgeselini izledim adam hapishaneye diskotek falan yaptırmış Forbes dergisinin sıralamasında  en zengin 7.adam olmuş . Devletüstü bir adam olmuş vakti zamanında enteresan bir kişilik ... ( not : uyuşturucu baronu kendisi )

CurvaSs

oo çok meşhurdur kendileri. şu sıralar o adamı örnek alan çok kişi var. uyuşturucu baronluğu dışındaki özellikleri de güzeldir. adam uyuşturucu baronu ama sigara içmiyor mesela. veya üşüyen kızını görnüce 2 milyon dolar gibi nakiti yakabiliyor. (sırf kızı ısınsın diye) bir de, adam okuyamadığından dolayı öfkesini bu şekilde dışa vurmuş. okuyamadım ama onları zehirleyecek güce sahibim gibisinden. dediğim gibi şu sıralar facebook, twitter vs. gibi sosyal ağlarda çok popüler.

taktir edilecek birisi değil ama yaşadıkları felan harbiden oscarlık.. : )

cembaba

Linyitspor'un Denizlispor taraftarından daha çok taraftarı var. Bence takdiri herşeyi ile hakeden bir takım Tavşanlı.

celebi

onlarda kesin denizli geliyor diye gelmiştir cem haksızlık yapma denizlili elemanlara :)

cembaba

Doğru diyorsun abi ligimizin en kalabalık taraftar topluluğu! ve en iyi takımı oldukları için Denizlispor'u izlemeye gitmişler. : )

CurvaSs

şu maç berabere bitsin dediğim zaman, denizli'nin kader maçı samsun maçı oluyor. bu maçı denizli yensin dediğim zaman, samsun maçında play off için mücadele edecekler diyorum. bu maçı tavşanlı kazansın dediğim zaman, bunlar da birkaç maç kaybetmeli diyorum.

yaa bu maç nasıl bitsin?

cembaba

Bana sorarsan Denizli yensin. TKİ potadan kopsun. Denizli'ye nasıl olsa çakacağız ;)

5trawberry

Berabere bitsin.
Ben takımımıza 2 yenilgi hakkı tanıyorum.
:)

Ahmeti

ceyhun kırmızı kart görmek için elinden geleni yapıyor.

babasamsunlu

oyhhhhşşşşşşşşşşşşşş

CurvaSs

oooooooo güzel gol attı *******. :D

cembaba

celebi