Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Serkan

Ben 3 hafta önce dedim  (= Bu nayino diye ben lakin'i kllanıyorum Kim olduğum ortaya çıkıyor bundA Beyin YOK tanınıyor (=

CurvaSs

nayino da çok yazardı foruma, bu da çok yazıyor. +olarak beyin onda da yoktu, bunda da yok. kesinlikle nayino ama olmasa bile aynı IQ değerine sahip oldukları için nayino'ymuş gibi davranabiliriz. :D

samsunum

'Futbol Eksperi' Feyyaz
[ 31.03.2011 ]

Türk futbolunun efsane isimlerinden Feyyaz Uçar, dün Nuri Asan Tesisleri'ne geldi. TRT 3'te yayınlanan 'Futbol Eksperi' adlı programın hazırlayıcısı ve sunucusu olan Uçar, çalışmayı izledikten sonra hem bazı futbolcularla, hem de Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'la röportaj yaptı. Program, cuma günü saat 20.15'de yayında olacak.

haber

##kdc##

samsun çarşıda %70 indirim var diye msg gelmişti telefona da bi ugruyalım dedik giderken yoldaki dev bayrağımız görülmeye değer;
[/URL

davidsavage

Alıntı yapılan: Cüneyt - 31 March 2011, 20:07:15
samsun çarşıda %70 indirim var diye msg gelmişti telefona da bi ugruyalım dedik giderken yoldaki dev bayrağımız görülmeye değer;
[/URL

Resmi upload ettin yerin linkini facebook Samsunspor adminine söyledimde herkesin görmesi için profilinden yayınlayacak haberin olsun izinsiz kullanmak gibi olmasın kardeş.

##kdc##

yok usta ne demek; demin gördüm zaten face te şaşırdım benim resim diil mi bu diye  ;D

davidsavage

Ajan

Sporda şiddet ve düzensizliğin önlenme yasası TBMM'de kabul edilmiş.Ayrıntıları bilen hukukçu abilerimiz varsa bir bilgilendirme yapsa:)

**KaR6**

okulunu okudum ben onun  ;D istanbula dönunce geniş bi bilgilendirme yaparım kardeşim, notlarım istanbulda..

ahmetsefa55

arkadaşlar malumunuz bugun 1 Nisan  :) ben biraz önce ufak çaplı da olsa şakalandım  :( aman diyim dikkat edin  :-*

Ollivanders

elektronik bilet uygulaması getirilecekmiş , kamera odaları kurulacakmıs , kufur eden şikayet olmaksızın adli cezaya çaptırılacak. Alkollu stada giriş yasak , özel guvenligin 3 te 1 i kadar kolluk olacakmış  , teşvik primi ve şike olması halinde 5 yıldan 12 yıla kadar hapis cezası , kesici delici alet sokmada hapis cezası uygulanacakmıs :)

**KaR6**

valla ben yunus egemenoğluna internete de el atın dedim, atacaz demişti, o da girmiştir büyük ihtimal ;D

stadlara nezarethane kurulup, maç bitene kadar orada tutulma durumu da olacak.. elektronik biletlerle izlenme yapılabilecek, hd kameralarla tüm seyirciler izlenip anında müdahale edilecek, alkol baş düşman olacak gibi birçok şey anlatmıştı, aklımda kalanlar onlar.. bi de tribünleri ekmek kapısı yapanlarla ayrıca özel olarak uğraşılacak, onu da belirteyim..

CurvaSs

Alıntı yapılan: Serpico55 - 01 April 2011, 00:57:58
elektronik bilet uygulaması getirilecekmiş , kamera odaları kurulacakmıs , kufur eden şikayet olmaksızın adli cezaya çaptırılacak. Alkollu stada giriş yasak , özel guvenligin 3 te 1 i kadar kolluk olacakmış  , teşvik primi ve şike olması halinde 5 yıldan 12 yıla kadar hapis cezası , kesici delici alet sokmada hapis cezası uygulanacakmıs :)

lütfen biri çıkıp 1 nisan desin.

Ollivanders

yok yok ntvsporda dinledim şaka degil :D

CurvaSs

Alıntı yapılan: Serpico55 - 01 April 2011, 01:05:14
yok yok ntvsporda dinledim şaka degil :D

aslında 1 nisan şakasını ben yaptım, senin dediklerin gayet iyi bir şey. holiganizm yavaştan ölür ki; bu da iyi olmaz sanki ya. :D