Bank Asya 1.Lig 28. Hafta SAMSUNSPOR'umuz-Karşıyaka: 3-0

Başlatan ahmetsefa55, 27 March 2011, 20:38:39

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 29 March 2011, 17:36:08
abi buyuk riske girdin.hepimizin gözünde ahtapot paul gibiydin  :) eğer ters bi sonuç çıkarsa valla saltanatın sona erer  :D
ayrıca ilk yarı da ki maçta erkutdem55 in yorumunu da unutmadık  8)

Unutmadık evet,ben hiç unutamadım,hep hatırlattılar :)

samsunluhakan

ben bugün gittim herzamanki yerimden tabiki maratondan 2 tane biletimi aldım aka kırtasiyede açılışı ben yaptım ilk bileti ben aldım inşallah kazanacagız başka yolu yok ben tavşanlı maçına 4-0 demiştim 3-0 bitti diyar maçına 4-0 demiştim 5 oldu bu maçta tutturacagım inşallah 4-0 olur bizim olur beyler siz merak etmeyin goller: agbetu - agbetu - zenke - hakan bayraktar bana öyle geliyor ha ilk yarı 2-0 maç sonucu 4-0 olur diyorum beyler..

ahmetsefa55

zor maç.ama ksk nın hucum hattı iyi oldugu için değil.hücum hattı kötü olan bir takımla oynayacagız.ancak orta sahasında dirençli oyuncular var.orayı aşmada sıkıntı çekebiliriz.ayrıca ksk nın duran topları çok etkili.bizimde duran toplarda adana ve mersin maclarında yedıgımız gollerı goz onunde bulundurursak orda da sıkıntı yasayabılırz..
ama bızım takım kazanmaya alıstı.eger mucadele edersek kazanırız.kesın konusamıyorum cunku aynı sezonda gungoren macını da ızledım , tavsanlı macını da..
bızım futbolcuların sagı solu bellı olmuyo.yıne de taraftarın destegıyle 2-0 alırız dıyorum.goller kemal murat  ;)

mehmet yılmaz

KSK'nin en önemli hücum gücü duran toplar. Geriden gelen Gurur, cezalı Okan'ın yerine oynaması beklenen Osman iyi kafaya çıkan isimler. İlk maçta da acayip bir yan top golü yemiştik. Geçen sezon burada tek kale oynayıp da kaybettiğimiz maçta da yine serbest vuruştan kafa golü yemiştik. Hafta içi bu konuda sıkı çalışmalar yapmak lazım; başka türlü bize gol atmaları zor bence.

Her zaman ki gibi, zor olsa da kazanacağımıza inanıyorum.

55.hakan

Duran toplarda yüreğimiz ağzımızda olacak desenize

CeLL-O

Samsunspor'umuz - Karşıyaka maçı : 20.000 TARAFTAR, 20.000 ATKI, 20.000 Led. Feneri.. Çok mu şey istiyoruz ?  :o

Kaya

Geçen sene Mehmet abinin dediği gibi çok iyi oynayıp hazırlanılmış bir duran top organizasyonuna boyun eğmiştik..Tek özellikleri evet bu bir de orta sahada rakibi çok boğuyorlar sanırım bek oyuncularımızın haddinden fazla top şişireceği bir maç bizi bekliyor...

FaTiH_HaN

ne yapıp yapıp ilk 20 dk golü bulmamız lazım diyar maçında da gördük maç ne kadar berabere devam ederse rakip takımın direnci o kadar artıyor. Zor maç olacağı kesin. ki kafkaf son haftalarda iyi top oynuyor.

cembaba

Şu maçta herşeyden çok istediğim, Led Fenerleri boşuna taşımayın. =) Karşılıklı Şimşekler yaparken çıkarın Fenerleri...

Göstermeyen TRT'nin :D :-*

babasamsunlu

Bide ledli fenerleri içeri sokarken iyi saklayın :) elinizin içinde telefonun ile elinizin arasına sıkıştırın  :)

Daha orjinal fikirler varsa  dinleyebiliriz tabi :)

sevmekyetmezmi

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 30 March 2011, 11:24:44
Bide ledli fenerleri içeri sokarken iyi saklayın :) elinizin içinde telefonun ile elinizin arasına sıkıştırın  :)

maça giderken en iyisi bot giymek çakmak fener bozuk para ne varsa alır. ;D

CurvaSs

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 30 March 2011, 11:24:44

atkınızı boynunuza dolayın, arasına da ledi koyun. bi' allahın kulu bulamaz. :D

kuzey55

kemerin arkasına sıkıştırmayın oraya da bakıyolar :) kapşonlu kazagın kapşonun da yemiyo artık.daha orjinal bişeyler bulmak lazım. bence en sağlam ve en iğrenci iç çamaşırı yiyosa bakarlar :)

bengülü

kuzey55

bu hakemin yönettiği maçlarda deplasman takımları kazanıyo genelde.