Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

twitter

Denizli en son 18 hafta önce galip gelmiş herhalde evinde

eren55

Şu an TRT Spor kanalında Zenke'nin röpörtajı yayınlanıyor.Taraftara müthiş övgüleri var.

kuzey55

helal sana lan tosun paşa :) güzel goller atmış...

Serkan

yine kaçırdık programın başını yildiz tv'de çok takılıyor.s

Ayberk

Fatih Ceylan da cins bir oyuncu, durduk yere gol atabiliyor. Ama bir o kadar da ilginç, her an kırmızı alabilecek bir oyuncu. Şöyle bir düşününce bizim maçta play offa tutunmak için varını yoğunu koyacaklar, sinir stres yapıp 10 kişi kalmaları daha iyi olurdu aslında :D

kuzey55

tavşanlı maçı onlar için son şans kazanamazlarsa bizim maça çikletine çıkarlar :)

**KaR6**

gelirken erdem başkanın arabayı gördüm park halinde, önce bi noluyoruz dedim ama jeton düştü sonradan  ;D

Ayberk

Yok abi ordu falan habire puan kaybı yaşıyor, az adam gibi oynayabilseler, 2 galibiyet alsalar yine play off'talar... Daaaa nerde o günleeeeer :D

kalptenþimþek

bizim tercüman bi tuhaf  :P zenkenin röpartajını çevirirken sanki golleri kendisi atmış gibi anlatıyor  ;D :P

Ollivanders

Aynen abi acaip komigime gitti ya :D

davidsavage

klas tv de ciftlikteki kutlamaları gösterio su an

Kaya

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=trt3&seekTime=28-03-2011%2021:41

Buyruuuunnn...

Turuncu

Spor55 de attilla cebeci pazar günü maratonda çok büyük bir sov var dedi.Bunu benle bir avukat arkadaşım yürütüyor dedi.Yanılmıyorsam ahmet diye bir avukat , sovun  detayı hakkında birşey  söylemedi süpriz dedi.  :)

Not:İçimden  Engin abi bizden bişey mi gizliyor dedim  :D

kumköylü ahmet

simdi bir arkadasimida samsunspor.biz sayfamiza kayit ettirdim..Kendisi Carsambada ama bu sayfadan haberi yokmus bende sasirdim ama simdi artik uye

cgr

Allahim yakinda Maclarimiz bolumune Spor Toto Super Lig 1.Hafta SAMSUNSPOR'umuz diye baslik acmayi nasip eyle yarabbiiiimmm...