50- Dilaver Güçlü

Başlatan kuzey55, 25 December 2010, 00:42:54

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Geçen haftanın kahramanı Dilaver D.Bakır'da o kadar kötü oynadı ki mesela Kalpar Hoca, devrenin bitmesini bile beklemeksizin 43'te aldı onu oyundan. Geç bile kaldı bence.

emre

abi haklısın geç kaldı değişiklik ama o dakikada da değişiklik yapması yanlış değil miydi?

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: emre55 - 27 March 2011, 21:35:49
abi haklısın geç kaldı değişiklik ama o dakikada da değişiklik yapması yanlış değil miydi?
hayir bencede cok gec kaldi cunku tamamen berbatti..hamlesi mukkemeldi hocamizin yigidi oldur hakkini ver demisler

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: emre55 - 27 March 2011, 21:35:49

Evet, bence de birkaç dakika daha bekleyebilirdi. Dilaver'e hakaret etmiş gibi oldu. Ya da takıma Dilaver üstünden mesaj vermiş olabilir, toparlanın demek istedi sanki. Ben olsam beklerdim. Ama bu Kalpar.

emre

Alıntı yapılan: samsuni - 27 March 2011, 23:18:12
Evet, bence de birkaç dakika daha bekleyebilirdi. Dilaver'e hakaret etmiş gibi oldu. Ya da takıma Dilaver üstünden mesaj vermiş olabilir, toparlanın demek istedi sanki. Ben olsam beklerdim. Ama bu Kalpar.

abi takıma mesaj vermiş olabliri bende düşündüm bunu ama Dilaver'i harcayarak olmamalıydı bence.Ama dediğin gibi bu Kalpar.

celebi

gününde değildi bugün dilaver

erkutdem55

Geçen hafta öyle kritik bir iş yaptı ki bu hafta kızamadım.

O değil de birader geçen hafta ne koydu Dilaver.

Ollivanders

Bence o degil ufuk çıkmalıydı.

ugurozkan

giresun maçına forvet arkası başlamıştı, sırıtmadı. bu maçta önce sağda, sonra solda oynadı, beceremedi. hızlı bir oyuncu değil, kanat oynamakta zorlanıyor, kalpar bunu görmüyor mu; dilaver, hocaya söylemiyor mu? kalpar'ın ilk yarı bitmeden oyundan alması umarım şevkini kırmamıştır. hala kredisi var, iyi kullanmasını bekliyorum.

GökhanÇağlar

dün akşam kötüydü ama ilk yarı Hakan ve Ahmet ten başka iyi oynayan yoktu..

kabak Dilaver in başına patladı..kalparın 43 te onu çıkarması da büyük saçmalıktı..

geçen hafta attıgı golden sonra kredisi var..

cembaba

Bence basamayan bir orta saha kurgusu içerisindeydik. Pozisyon bulduğumuz anlarda zaten şansdı. Kalpar'ın ilk baştaki seçimi yanlıştı. Ama Dilaver iyi bir oyuncu görünümü veriyor şimdilik. Bundan sonraki maçlarında başarılar.

lucarelli

Dilaver de diğer bir çok kişi gibi ilk yarı iyi değildi. Oyunda kalsa ikinci ayrı takımla beraber o da iyi oynardı diye düşünüyorum.

Ahmeti

takma kafana dilaver kalpar'ın bazen böyle dengesizlikleri oluyor biz alıştık sende alışsan iyi olur

oguz_5528

çok pas hatası yaptı,istediğini yapamadı,Giresun maçında sana 3 puanı getiren adamı çocuk gibi 43te çıkarırsan topçuyu küstürürsün sayın kalpar

pitbul055

Giresuna attığı golle görevini fazlasıyla yaptı.