80- Akeem Oriyomi Agbetu (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:05:30

« önceki - sonraki »

özkan

Agbetunun form tutması,nasrettin hocanın göle maya çalmasıyla eşit ihtimal..Zaten iki hafta arka arkaya iyi oynamaz o.İyi oldu olmaması,yerine ibnşallah dilaver oynarda hiç yoktan oda üst düzel bir performans göstermeye çalışır muhtemelen formayı kapmak adına.Buda bizim avantajımıza olur.

Jnr.Serkan

Maçın asıl kahramanı...

furkan5534

aslan agbetu bee.bu adamı sevıyorum

mehmet yılmaz

Bence maçın adamı Akeem Agbetu'ydu. Bir gol attı ama dahası bir penaltı yaptırıp, iki de gol pası verdi. Kısacası Agbetu, ondan beklediğimiz şeyleri yapmaya devam etti bu maçta da.

AhmetDenizci

İkinci yarı bambaşka bir Agbetü izleyoruz. Maçları birer birer kazandırıyor bize, helal olsun sana.  >l<  >l<

Gorkem

Bugün yine güzel oynadı zenke ile iyi anlaşıyor

5trawberry

Bonservisi Sivasspor'da biliyorum.
2011 Mayıs'da bitiyormuş TFF'ye göre.

Transfer etmeliyiz.

Serkan

yediğin steakhouse'lar feda olsun  (=

samet_55

sezon sonu itibarıyla kaç topçunun. sözleşmesi biyo acaba bilen varmı... ayrıca        sivastan almalıyız bence..agbetuyu

babasamsunlu

sivastan 2 yıllığına kiralandı diye hatırlıyorum...

lucarelli

Sezonun ikinci yarısında çok iyi oynuyor. Dün attığı golde de iyi vurdu. Bize de düşen  >l< >l< >l<

Burak

penaltı ile beraber 3 asist 1 gol daha ne yapabilirki bir futbolcu sonunda gerçek Agbetu'yu izlemeye başladık sezon başında çok eleştirdik ama 2.devre kendini buldu

Ahmeti

dün akşam çok iyiydi umarım bu formunu sezon sonuna kadar sürdürür
>l< >l< >l< >l< >l<

oguz_5528

Bence takım'a oldukça yararı var,ben samsunspor'da kalmasından yanayım

pitbul055

Süper lig yolunda en önemli silahımız bence.Onsuz takım zor pozisyon buluyor.Son haftalarDa mütiş form yakaladı.İnşallah bu güzel futbolu sezon sonuna kaDar devam eder ve süper lige çıkarız. >l<