Samsunspor'a 200 kişilik yer ayrıldı

Başlatan ali ihsan, 13 March 2007, 17:28:56

« önceki - sonraki »

yusuf celebi

Değerli Samsunspor taraftarları,

Dün bu haberi okuduktan sonra Başkan Mazhar Başoğlu'nu aradım konu ile ilgili bilgiyi aktardıktan sonra kendisi İstanbulspor başkanı Saffet Sancaklı ile görüşüp sana döneceğim dedi.

Bir süre sonra sağolsun söylediği gibi beni aradı ve aynen söylediklerini aktarıyorum.

"""İstanbulspor başkanı ile görüştüğünü Malatyaspor maçı öncesi yine bu şekilde kendilerine yer ayırmaları konusunda ricada bulunduklarını,buna istinaden o maç için kendileride mümkün olduğunca fazla yer verdiklerini fakat bu davranışlarına mukabil maçta yaşanan büyük olaylar nedeniyle bu kararlarını yönetim olarak gözden geçirdiklerini ve yönetim olarak bundan böyle hiç bir musabaka için %5 kontenjanın dışında yer vermeyecekleri konusunda yönetim kurulu kararlarının alındığını dolayısıyla Samsunspor maçı dahil olmak üzere böyle bir karara vardıklarını kendilerine iletmişlerdir."""

Samsunspor'lu taraftarlara duyurulur.

Bu konu hakkında gelişmeleri burada yazıp yazmama konusunda çok düşündüm ama bazı yazıları gördükten sonra yazmaya karar verdim.

bengülü

arkadaşlar neden samsunspor yönetimi bir başka stada maçı aldırmıyor bir bursaspor kadardamı olamayacağız ali sami yen ve inönü gibi stadlarda olabilir her şey yönetimin elinde  neden büyük samsunspor taraftarlarımıza 200 kişilik değil en az 10 bin seyirciye oynar samsunspor orda stadda çok olaylar olur böyle olursa ...........!

körfez55

biz o maçta 200 kişide olsak son nefesimize kadar bağıracağız..onlar ne kadar az yer verirse versinler
biz desteğimizle bu maçı alacağız..yaptıkları hiçbişey bu maçı almamıza engel olamaz...

samet

e istanbulspor bileti satılcak daha stadda fark edermi.herkez girer...

cem and naz55

gitmeyi düşünüyorum ancak 200kişilik kontenjandan dolayı çekingenim gitipde giremezsem sinir krizi geçiririm cumaya 2 gün var bakalım ne olacak bu maça gitmek için kendimi hafta başında ayarladım

mehmet yılmaz

Allah nasip ederse yarın öğle İstanbuldayım. Maça gitmek farz; girmek ise çile olacak gibi!.. Yönetimin iş bitirciliğini sınamak için iyi bir fırsat.

Hadi hayırlısı...

Ladikli

En son duyumlara göre 400 kişilik kontenjan ayrılmış.Sebep olarakta Malatya ile oynanan maçta çıkan olaylar gösterilmiş.Yerimizi alıp desteğimizi yapacağız.

maço

valla dedıgım gıbı ben gıdeım herturlu gırerım eger bızım taraf olmazsa gıderım ıstanbulspor tarafına gırerım hem daha ucuz :lol:

King Of The North

Güvenlik nedeniyle 200 kişilik yer ayırmışlar.Vay be biz neymişiz ne piskopatmışız!

mehmet yılmaz

şu an İstanbuldayım ve stada yaklaşık 200 m. mesafedeyim. Maça gelecek olan arkadaşlara metroyu kullanılrlarsa rahat ederler. Metro'da Yenibosna durağında iniyorsunuz ve hemen karşınızda KOÇTAŞ,İhlas Koleji ve Zaman Gazetesi var. Stat hemen bunların arkasında. Duraktan yürüme mesafesi en fazla 10-12 dk.  

Kontenjan konusunda bir gelişme olursa bildiririm.

körfez55

biz esenler otogarda buluşacağız.
oradan y.bosna metro durağının oradan diğer arkadaşları alıp hep beraber maça gideceğiz.
gelmek isteyen olursa bize takılsın..

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: "kou_Lü"abi biz y.bosnada metro durağında toplanacağız.
oradan yürüyerek gideceğiz
gelmek isteyen olursa bize takılsın..

tamam seninle haberleşiriz. irtibatta olduğun arkadaşlarla da görüş bence. saati belirleyelim; erken gitmek lazım.

körfez55

saat 10 da y.bosna metro otobüs durakları olarak belirledik.

tatanga88

Yenibosna metrodan inince 10 dakka içinde staddasınız..  :wink:

Stad konum itibariyle biraz dar durumda..Sadece kapalı tribünü var.. Karşısında Polis karakolu olduğu için herhangi olay olma ihtimali yok sayılır. Eğer kapıyı falan zorlarsanız biraz polis yanlış yapıor .. Örn olarak  :!:

http://www.youtube.com/watch?v=bb_0Zz-405o

http://www.youtube.com/watch?v=xQBuymk8ddM

Bide tribünde Ses fenna çıkıor bütün semt duyabilior toplu şekilde sağlam bağırılınca .. Buda ayrı bir konu.

ali ihsan

İstanbul çıkarması !
Samsunspor Başkanı Mazhar Başoğlu, birlik mesajları verdi.16 Mart 2007 16:22

Samsunspor Kulübü Başkanı Mazhar Başoğlu, Samsunspor'un taraftarı, yönetimi, futbolcusu ve teknik heyeti ile bir bütün olduğunu söyledi.

Türk Telekom Lig A'da Altayspor mağlubiyeti nedeniyle Teknik Direktör Levent Eriş'in görevinden ayrılmasının ardından Samsunspor taraftar grupları ile yönetim kurulu arasında başlayan gerginlik, Nuri Asan Tesisleri'nde Başkan Mazhar Başoğlu, taraftardan sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Olcay İnanç ve taraftar gruplarının yaptığı toplantıyla sona erdi.

Yönetim kurulunu protesto etmek için Türk Telekomspor maçına gelmeyen taraftarlar bundan sonraki maçlarda yerlerini alacaklarını ve Samsunspor için hayati önem taşıyan İstanbulspor maçına 400 kişilik taraftar grubu ile İstanbul'a gideceklerini açıkladı.

Kulübün Başkanı Mazhar Başoğlu ise, taraftar grupları ile yönetim kurulu arasında gerginliğin yanlış anlama nedeniyle oluştuğunu belirterek, taraftarların özür dileyerek sorunu çözdüğünü dile getirdi. Başoğlu, Samsunspor'un taraftarı, yönetimi, futbolcusu ve teknik heyeti ile bir bütün olduğunu, birlik ve beraberlik içinde Samsunspor'u istenilen hedefe taşıyacaklarını söyledi.

Taraftar grubu temsilcilerine sormak istiyorum.Açıklamada taraftarların özür dilediği yazıyor.Bu doğru mu ?