Bank Asya 1.Lig 27.Hafta Diyarbakırspor- SAMSUNSPORumuz 0-5

Başlatan maviay55, 20 March 2011, 22:17:03

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 20 March 2011, 23:48:13
0-5 agbetu 2x 2xzenke 1x ufuk
suanki skor benim dedigim skor.Gol atanlarda Ufukun yerine billy var yaniltdi beni birakin olsun okadarda..

Forvetim

iyi de ilk yarıda ki oyun neyin nesiydi peki? diye sormaktan kendini alamıyor insan

doðan

bırakın keşkeleri ya :))
5 oldu  averajı da düzelti verrdik şükür

Ahmeti

tam istediğimiz gibi çok güzel averaj yaptık.

europe_55

Simdi bir de Mersin puan kaybederse süper olur.

supernatural_55

OOOOLLLLLLLLEEEEEEEEEEYYYYYYYYYY OOOOOOOOOLLLLLLLLEEEEEEEEEEYYYYYY OLLEEEYYY OOOLLEEEEYYYYYYYYYYYY ŞŞŞAAAAMMMMPPİİİİİİYYYOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNN...... samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

forza_devil

Alıntı yapılan: forza_devil - 27 March 2011, 14:21:16
ne olayı be kardeş.. çıksa çıksa futbolcular arasında cıkar.. ama bunu sanmıyorum... çünkü gençeçik aslan parçaları diyardaki oyuncular, aslında hepsi anlından öpülecek fidanlar.. zor sartlar altında ne pahasına olursa olsun bırakmamıs terketmemiş aslan parçası hepsi.. hiçbi olayda çıkmaz...
heyecan basıyo yavaş yavaş, inşallah farklı kazanıp avarajımızı artırırız
samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x
tahmini skorum samsunspor_ diyar_x:0_4: samsunspor_x,   diyar_x:0,5: samsunspor_x

inşallah böyle bi skorlarla biter  samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

vay be dediğim gibi 4_0 yada 5_0 demiştim doğru çıktı

kumköylü ahmet

jean

Vallahi korkuyordum ilk yarida bosa cikmadi korkum bu macida kayipsiz gectik cok sukur

Forvetim

şampiyonluk yoluna 3 puan farkla adım attık hayırlı uğurlu olsun hepimize, diyar oyuncularını tebrik ediyorum ellerinden geldiğince oyun yapmaya çalıştılar. evimizde haftaya kafkafı yenince samsun şam.. diyebiliriz inşallah

çılgın55

hayatımda izlediğim en ilginç maçlardan biriydi

forza_devil

Harun55

Helesükür yaa Averajda istedigimiz gibi yükseldi..  >l<

masbene

ahmet sahin diyorum baska bisey demiyorum. suan disipllin,kondisyon,moraltecrübe,istikrar....her acıdan takımın lideri