Bank Asya 1.Lig 27.Hafta Diyarbakırspor- SAMSUNSPORumuz 0-5

Başlatan maviay55, 20 March 2011, 22:17:03

« önceki - sonraki »

forza_devil

Alıntı yapılan: berkay55 - 26 March 2011, 20:39:28
yarın saat 17 de TRT 6 verecek  diyar_x  samsunspor_x maçına kürtçe ve türkçe yayın seçeneğiyle

kardeş bu dediğin dijitürkde varmı? türkçe yapabiliyomuyuz

samsunmania

Ayağa çok pas yaptığımız için bizi yarın tek zorlayacak şey zeminin kötülüğü. Ne yapıp edip 3 puanı alacağız. Başka şansımız yok.

davidsavage

Alıntı yapılan: forza_devil - 26 March 2011, 21:10:07
kardeş bu dediğin dijitürkde varmı? türkçe yapabiliyomuyuz

Evet var langue diye bi tuş var digi kumandada ona basarak değiştirebiliyoruz maç esnasında.

forza_devil

Alıntı yapılan: davidsavage - 26 March 2011, 21:29:03
Evet var langue diye bi tuş var digi kumandada ona basarak değiştirebiliyoruz maç esnasında.

eywallah

kumköylü ahmet

Benim kumanda LR diye bir tus yaziyor bumuki acaba ya ??

mimar55

dilli fark etmez gol her yerde goll biz atalım da

Burak

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 26 March 2011, 21:37:19
Benim kumanda LR diye bir tus yaziyor bumuki acaba ya ??

bence o ses dağılımıyla ilgili bir tuştur. Language ya da audio olmalı kumanda da

Ayberk

Bazı kumandalarda da I-II diye bir tuş var, misal bizimki. Eğer benzer kumanda kullanan varsa, faydamız dokunsun ;)

Gorkem

Samsun55ramazaN

Avrupa saatine göre  saat 17demi oynanacak mac ?

Musti

Türkiye saatine göre 17:00. Saatler yarın gece pazarı pazartesiye bağlayan gece ileriye alınacak.

davidsavage

Maça son 12 saat 38 dk kala uyku modu  ;) zzzzz zzzzz

Kaya

Şuan bilgisayarlar saatleri ileriye aldı  :o Komedi gibi biz bir sonraki gün alacakmışız.

Maç günü bugün ve biz inşallah son iki hafta olduğu gibi kazanıp yolumuza devam edeceğiz...

##kdc##

Alıntı yapılan: iak5529 - 27 March 2011, 04:24:13

Maç günü bugün ve biz inşallah son iki hafta olduğu gibi kazanıp yolumuza devam edeceğiz...

inşallah;

Tufan

Alıntı yapılan: iak5529 - 27 March 2011, 04:24:13
Şuan bilgisayarlar saatleri ileriye aldı  :o Komedi gibi biz bir sonraki gün alacakmışız.

bugün üni sınavı olduğundan böyle yaptılar çok karışık oldu telefon falan hep ileri almış sabah alarm erken çaldı uyuz oldum >:(

ilk yarı gol gelmezse sıkıntıya düşeriz tahminim 2-0 yeneriz diye düşünüyorum goller Agbetu - Ufuk