Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Akyol

Hacı anlatamıyorum salı anlatıcam hem ben sana verdiğim hangi sözü tutmadım aşk olsun la kırdın aall kırdıınn  :'(

**KaR6**

ben araya girmem, muhattabına yönlendiririm  ;D

**KaR6**

bu arada bugun fuat akdağ'a fena salladım.. 2 senedir Samsunspor tribünleri aldı başını gidiyor, müthiş görsellikler yakalıyoruz, ntvspor'da bir kare resim görmedik, adımızın dortmund olması mı lazım illa dedim.. görmemişizdir falan filan geçiştiriyolar.. bundan sonra her attığımız adımı direk yollicam ntv'ye, bakacaz sonuca..

Akyol

Alıntı yapılan: **KaR6** - 26 March 2011, 17:53:05
bu arada bugun fuat akdağ'a fena salladım.. 2 senedir Samsunspor tribünleri aldı başını gidiyor, müthiş görsellikler yakalıyoruz, ntvspor'da bir kare resim görmedik, adımızın dortmund olması mı lazım illa dedim.. görmemişizdir falan filan geçiştiriyolar.. bundan sonra her attığımız adımı direk yollicam ntv'ye, bakacaz sonuca..
büyüksün  >l<  8)

Kadir ÇELEBİ

Facebookta böyle bir çağrı yapılmış güzel olur gerçekleşirse.. samsunspor_x

Belediye Başkanlarına ve Vekillere duyuru: YARINKİ SAMSUNSPOR'UMUZ-Diyarbakırspor maçını Meydanda Kurulacak Dev Ekranda İzlemek İstiyoruz, Bunun için Tüm Taraftarlarımızdan Talep Geldi, Umarız Bu Talebimiz karşılanır!!!

Ertuğrul Sağlam

2010-11 UEFA U17 Avrupa Şampiyonası Elit Tur

Almanya: Odisseas Vlachodimos, Mitchell Weiser, Cimo Röcker, Koray Günter, Nico Perrey, Robin Yalçin, Marvin Ducksch (Dk. 76 Okan Aydın), Emre Can (K) (Dk. 80+1 Kaan Ayhan), Samed Yeşil, Levent Ayçiçek, Patrick Weihrauch (Dk. 53 Nils Quaschner).

Türkiye: Sercan Şen, Dean Selim Florence, Aykut Güler, Taha Can Velioğlu, Ahmet Yılmaz Çalık, Kadir Ari (Dk. 57 Enver Cenk Şahin), Okay Yokuşlu (K), İbrahim Yılmaz, Mehmet Erkut Şentürk (Dk. 41 Recep Niyaz), Okan Deniz, Kerem Çağatay (Dk. 71 Selahattin Özcan).
Goller: Dk. 11 Samed Yeşil, Dk. 58 Levent Ayçiçek (Almanya).

:-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X

Ahmeti

26 March 2011, 19:31:32 #15141 Son düzenlenme: 26 March 2011, 19:37:45 AHMETÝ*55*
senin gibi bende şaşırdım golleri Almanya adına TÜRK futbolcular attığında, acaba bizim üzüldüğümüz kadar t.f.f.da üzülüyormudur.

GökhanÇağlar

resmen kendi kalemize gol atıyoruz..

bu çocuklara sahip çıkmak lazım..

cembaba

Alıntı yapılan: CemBaba - 23 March 2011, 11:39:10
Ordu-Bolu maçı berabere bitse, Altay Rize'ye çaksa, Kaf - Kaf'ta TKİ'ye gömse... Puan farkını açsak... Çok mu kötü olurdu :D

Not: Mersin'i katmadım. Zaten yenilecekler...

Dedim olacak ;)

samuray

ordu bolu tam istediğimiz gibi o_0 ikişer puan kaybettiler süper bizim için şimdi biz diyarbakır sonra karşıyaka maçalrını aldıkmı 50 yapacaz inşallah orduya boluya 5xer puanfarksüper olacak haydi hep beraber elele süper lige bekle bizi süper lig samsunspor_x samsunspor_x >l< >l<

samuray

ee bide mersin yenilirse tavşanlı dahada süper olacak puan durumu sbizim açımızdan

kumköylü ahmet

yarin tam futbol keyfi varya once 12:30 da galiba rize altay trtde sonra samsunsporumuzu izleyecegiz sonrda gaziantep mersin super bir pazar ve futbol keyfi bizleri bekliyor

davidsavage

Alıntı yapılan: CemBaba - 26 March 2011, 20:48:35
Dedim olacak ;)

Cem senin tahminlerine sonuna kadar inanıyorum,yaptım olacak diyorsun bi bakıma Samsunsporumuzuda şampiyon yap bu tahminlerinle ;)

Dartagnan

valla dun ılk defa ıddaa yaptım.

ordu-bolu 0
karsıyaka-tki 1
rize-altay 0
giresun-akhisar 0

2 tl ye 145 veriyor :D 1 tanesı tuttu :P

supernatural_55

la darty sen naptın olum,en son iddayı lise 2.de oynamıştık biz:))