13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

AlıntıSAMSUNSPOR'LA HAYATA DÖNDÜM
Samsunspor ile anlaştıktan sonra Ankara'ya dönerken geçirdiği trafik kazasıyla ölümden dönen Kemal Tokak, Kırmızı-Beyazlı ekibe gelmek için ise 40 bin TL olan bonservis ücretini kendi cebinden ödedi. Tokak, "Samsunspor'a transfer olarak doğru bir seçim yaptım. Kırmızı-Beyazlı camia benim dönüm noktam oldu" dedi

Samsunspor'da yıldızı parlayan Kemal Tokak, bilinmeyen yönlerini Gazete Arena Spor Müdürü Fatih Tutar ile paylaştı. Tokak, Tutar'ın sorularını Samsun Büyük Otel'de yanıtladı. Samsunspor'a transfer olabilmek için kulübün zarar görmemesi adına Çanakkale Dardanelspor ile kendisinin görüştüğünü belirten Tokak, "Samsunspor devreye girince bonservis ücretimi fazla isteyeceklerdi. Bunun için cebimden 40 bin TL vererek bonservisimi aldım. Kırmızı-Beyazlılarla anlaştıktan sonra ise Ankara'ya dönerken menajerimin arabasıyla Kırıkkale'de kaza geçirdik. Takla atarak tamamen kullanılamaz hale gelen araban şans eseri yara almadan kurtulduk. Samsunspor'da forma giymek benim için nasipmiş ve burada çok mutluyum" dedi.

Performansıyla Samsunspor'un önemli silahlarından olan Kemal Tokak'ın, Spor Müdürümüz Fatih Tutar'ın soruların verdiği cevaplar ise şöyle:

Fatih TUTAR: Samsunspor'a transferin nasıl gerçekleşti?
Kemal TOKAK: Orhangazi'de oynarken yardımcı antrenörümüz Metin Şahin ile Hüseyin Kalpar görüşüp beni sormuş. Bu görüşmenin olumlu sonuçlanmasının ardından transferim ciddiye bindi. Menajer vasıtasıyla da görüşmeler olunca bende Samsunspor'u tercih ettim.

Fatih TUTAR: Samsunspor senin için neler ifade ediyordu ve bu takıma geldiğinde beklentilerinin karşılığını bulabildin mi?
Kemal TOKAK: Samsunspor büyük bir camia. Kırmızı-Beyazlı formayı giymek benim için bir onur olacaktı. Bunun için teklifi direk kabul ettim. Fakat benim amacım ilk başta Samsunspor'da şampiyonluk yaşamak değil, hayallerime ve hedeflerime ulaşmaktı. Beklentilerimin de karşılığını burada buldum.

Fatih TUTAR: Taraftar hakkında neler düşünüyorsun?
Kemal TOKAK: Şimdiye kadar oynadığım takımlarda ve gittiğimiz deplasmanlarda böyle bir taraftar kitlesine rastlamadım. İnanılmaz bir taraftarımız var. Elde edilen başarıda da taraftarın büyük bir etkisi var. Süper Lig'de dahi birçok takımla böyle coşkulu bir taraftar yok. Taraftarımız bizim herşeyimiz. Özellikle maçlarda yaptıkları görsel şovları Avrupa'da dahi göremiyoruz.

Fatih TUTAR: Takımda kimlerle daha iyi anlaşabiliyorsun?
Kemal TOKAK: Takımda herkesle aram çok iyi. Aramızda ağabey kardeş ilişkisi var. En iyi anlaştığım arkadaşlarım ise Mustafa ile Oğuz oldu.

Fatih TUTAR: Samsunspor beklenen çıkışı bu sezon yakalayabildi. Bunun nedenleri nelerdir?
Kemal TOKAK: En önemli etken şehrin bir bütün haline gelmesidir. Herkes başarıya inanıyor. Yönetim de futbolculara Yönetim anlamında düzen oturdu. İyi bir ekip oluşturduk ve mükemmel taraftar kitlemiz var. Bunlar da futbolun vazgeçilmez unsurları. Bu 3 olguyu bir ara gelince başarı da kendiliğinden ortaya çıkıyor.

Fatih TUTAR: Bu sezon ligi şampiyon olarak tamamlayabilir miyiz, taraftara bu konuda bir mesajın var mı?
Kemal TOKAK: Bu sezon şampiyonluktan başka birşey düşünmüyoruz. Bizim inancımız tam. Samsunspor'da bu imkanlara her konuda sahip. Taraftarımız bize inanmaya ve bizlere destek olmaya devam etsin. Sezon sonunda Süper Lig hasretine son vererek taraftarımıza en güzel hediyeyi vereceğiz.

Fatih TUTAR: Çoğu futbolcunun maç öncesi uğur getirdiğine dair yaptığı farklı birşey vardır. Senin uğur getirdiğine inandığın bir hareketin var mı?
Kemal TOKAK: Ben her maça çıkmadan elimin içini ve sağ kolumdaki muskayı 3 kez öpüyorum. Benim için bu yaptıklarımın özel bir anlamı var.

Fatih TUTAR: Samsun'u nasıl buldun ve günlerin nasıl geçiyor?
Kemal TOKAK: Kırmızı-Beyazlı ekibe gelmeden önce Samsun'un bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum. Sadece Karadeniz bölgesi değil, Samsun Türkiye'nin birçok ilinden çok güzel. Samsun'u çok sevdim ve burada çok mutluyum. Takımdaki bekar futbolcular tesislerde kalıyor. Zamanımızı birlikte tesislerde harcıyoruz.

Fatih TUTAR: Sadece 13 numaralı formayı giyiyorsun. 13 rakamının senin için önem nedir?
Kemal TOKAK: 13 rakamının benim için çok özel bir önemi var. Bu bende gizli ve kimseyle paylaşmadım. Futbol hayatım boyunca da giyeceğim tek numara 13 olacaktır.

Fatih TUTAR: Samsunspor'da kalıcı olmak istiyor musun?
Kemal TOKAK: Hedeflerim olmazsa Samsunspor ile ömürlük imza atmaya hazırım. Fakat hedeflerime ulaşmak için başka kulüplerde de oynamam lazım.

Arena Gazetesi

Ayberk

Biz de onla hayata döndük valla :)

maviay55

son soru ve cevaba dikat  :o :(

babasamsunlu

adam haklı kardeşim...bence çok dürüst davranmış..
Eğer sen güçlü olursan sende kalır sonuna kadar.
Ama lige çıkıp sıradan bir takım olma yolunda ilerlersen e hatta çıktıktan sonra konya gibi bir duruma düşersen,elbetekki böyle yetenekli ve hırslı bir adam kendi yolunu çizmek isteyecektir..
İnşallah biz çok güçlü oluruz ve Kemal de bize güç katmaya devame der..
Ama gidersede para kazandırmadan gitmeyeceği kesin olan bu kardeşimize Hakkımı sonuna kadar helal ederim ben.  ;) ;)

ibo055

dürüst davranmış  >l< >l<

##kdc##

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 25 March 2011, 16:14:22
İnşallah biz çok güçlü oluruz ve Kemal de bize güç katmaya devame der..
Ama gidersede para kazandırmadan gitmeyeceği kesin olan bu kardeşimize Hakkımı sonuna kadar helal ederim ben.  ;) ;)

Musti

AlıntıFatih TUTAR: Sadece 13 numaralı formayı giyiyorsun. 13 rakamının senin için önem nedir?
Kemal TOKAK: 13 rakamının benim için çok özel bir önemi var. Bu bende gizli ve kimseyle paylaşmadım. Futbol hayatım boyunca da giyeceğim tek numara 13 olacaktır.

Nesta Kemal :)

Ekrem

Güzel bir soru cevap olmuş Umarım hedeflerine ulaşır

Uğur Yıldız

bence milli takım için konuşuyo eğer bizden milli takım yaparsa ömürlük imza atar ;)

Ayberk

Kemal'e 5 sene sonra kaptanlık yakışırdı bu formayla :)

SerhaT55

Beşiktaşlı biri bir sitede yorum yazmış seneye adanaspordan ersan gülümü Samsunspordanda kemali alırsak süper olur defansımız geçilmez olur demiş.
İnşallah gitmezde bizde kalır.

Burak

Bu ara sıksık Büyük Otelde kalıyormuş  ;)

hacettepeli

milli takımda oynayabilecek kapasitedesin Kemal böyle devam et.

5trawberry

Gökhan Zan ve Serdar Kesimal'dan daha iyi oynamazsa ben bişey bilmiyorum.
Adamlar 20 yaşında milli takım görevi veriyolar bizde, anca kartlaşacak öyle verecekler formayı.

oguz_5528

Seneye A milli olabilir,en azından kadroya alınacak yürekten inanıyorum.Ayrıca Karşıyakalı forvetleri deli edecek bugün