Bank Asya 1.Lig 27.Hafta Diyarbakırspor- SAMSUNSPORumuz 0-5

Başlatan maviay55, 20 March 2011, 22:17:03

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

Hayirlisi olsun insallah boyle bir sansimiz varsa bu paket patlar gider sonra demedi demeyin

Burak

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 23 March 2011, 23:30:07
Digitürkte bildiğim kadarıyla Anadolu takımları için tek tek paket yok.Malum takımlar için tek tek alabiliyorsunuz ya da şampiyonlar paketinde sadece 5 takımın maçlarını isliyorsunuz.yani Samsunsporumuzun maçını izlemek için tüm maçların olduğu paketten almak gerekiyor.Sene başında böyleydi,ben üyeliğimi değiştirirken sormuştum,sonra değiştiyse bilemem.

benim bildiğim anadolu takımları 12.90 sadece o takımın maçları açık oluyor . Seneye onu hesaplayarak kapatmadım digitürk'ümü :)

King Of The North

Herkes bizi konuşuyor, Samsun naaptı, geliyorsunuz, bu sene harikasınız falan fişman, heyecen bastı pazara ne kaldı şurda, koltuğa iyice yerleşelim artık.

Ahmeti

bu haftadan sonra gelsin artık şu kopmalarda biraz rahatlayalım kaç haftadır canımız çıktı.

sadece55

Lige bir çıkalımda gerekirse Engin sever önderliğinde koçyiğit A.Ş Samsunspormuzun yayın haklarını alır :)

veis

yeni hoca yeni gaz anlamına geliyor ve takıma ayrı bir güç saglar bu kesin ama diger tarafdanda kapasiteleri sınırlı ve alacagımız bir maç diye düşünüyorum.kaldıki galip öztürkün maç primide futbolcular açısından yabana atılır bir rakam degil ve bu maçı profosyenelce kazanmak zorundalar.bu tip maçlarda puan kaybı yaşamak bizi uçuruma atar ve bunun bilincinde herkes.beni endişenediren tek konu rakibi küçümsemek.umarım bizim topçular bu hataya düşmez ve sahadan  puanla dönüp puan durumundaki kopmaları seyrederiz.

sadece55

maviay55

Burak

Evet SS.Biz gençlik maçı nerede izliyoruz ? 

berusa55

Değmeyin keyiflerine
[ 24.03.2011 ]

Uzun yıllardır hasret geçtiği Süper Lig'e yeniden çıkmak için büyük gayret gösteren ve Bank Asya'nın zirvesinde bulunan Samsunspor'da bu durum oyunculara da yansıdı. Kemal ve Abdulaziz ile birlikte sempatik tavırlarıyla sürekli dikkat çeken Akeem Agbetu, dünkü çalışmanın sonunda, antrenman sahasının çimlerini biçen görevlinin üzerine atlayarak renkli görüntülerin oluşmasını sağladı.

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4

Bu görüntüler puanlar olarak dönecek bize inşallah. Keyifler ve motivasyon üst seviyede. Şu fotoğraf her şeyi anlatıyor. >l<

Serkan

kuzey55

ya acaba bende takıntı mı oldu? abtülü görünce bütün şevkim isteğim kaçıyo :)

GökhanÇağlar

Alıntı yapılan: kuzey55 - 24 March 2011, 17:33:45
ya acaba bende takıntı mı oldu? abtülü görünce bütün şevkim isteğim kaçıyo :)
ben görmezden geliyorum artık keşke kalpar da görmezden gelse..

TeRMeLee

24 March 2011, 17:42:53 #178 Son düzenlenme: 11 September 2012, 16:07:44 TeRMeLee
Valla Abdülaziz de olsa ben şöyle bir tablo görünce mutlu oluyorum. :)

GökhanÇağlar

maçı trt3 vermiyor..yayın akışından kaldırılmış,trt6 dan izleyecegiz mecburen...