13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

Kaya

Sen kız tarafımısın? ALLAHım yarabbim sen bu 6-1 e akıl ver :D ;D

beşnumara

Birader genel olarak şeyetmiştim  :) daayytt 6-1 de ne oluyor lenn

Kaya

5 numara oluyor 6-1  ;) neyse Kemal'in sayfayı chat e çevirmeyek..

Başarılar Kemal...

sadece55

O değilde inançın resimdeki o 3lü eski halleriyle şuan bizde olsa kaç puan farkla öndeydik

Kaya

Alıntı yapılan: Erdinc - 22 March 2011, 11:17:08
O değilde inançın resimdeki o 3lü eski halleriyle şuan bizde olsa kaç puan farkla öndeydik

Süper lig de mi  :D

mehmet yılmaz

NTV Spor'daki Bank Asya programında Devrim Çetin, Bank Asya'dan milli takıma oyuncu alınabileceğini ve Hakan Balta, Gökhan Zan gibi isimlerin olduğu yerde Samsunsporlu Kemal ve Orhan'ın kesinlikle olması gerektiğini söyledi.

berusa55

Alıntı yapılan: samsuni - 22 March 2011, 17:56:02
NTV Spor'daki Bank Asya programında Devrim Çetin, Bank Asya'dan milli takıma oyuncu alınabileceğini ve Hakan Balta, Gökhan Zan gibi isimlerin olduğu yerde Samsunsporlu Kemal ve Orhan'ın kesinlikle olması gerektiğini söyledi.

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntvspor&seekTime=22-03-2011%2009:34

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 02 February 2011, 14:20:26
Bu Adami Izlemiyolarmi Bu Milli Dedigimiz Takim icin ???Yoksa Bizim Takimdan Gideni hemen Aliyolar serkan aykut gibi Gs gitti daha maca cikmadan milliye alinmisdi hapluki 10 senedir samsunspordayken Görmemislerdi...
Bu Adam Milli Takima Alinmali Hemde Hemen Bundan Iyi Oyuncu Oldugunu Tahmin Etmiyorum..Nazar Deymesin 100 üzerinden 100 bu adam

illa NTV Diyincemi goruyosunuz be kardesim ben daha once demisdim zaten :-) ;D

sadece55

Bank Asyadan almalarına gerek yok seneye SüperLigte SAMSUNSPORUMUZDAYKEN de Kemal milli takıma seçilebilir...Biraz beklesin bişey olmaz :)

Ayberk

Çağırmasınlar da A milliye falan, göze gelmesin Kemal :)

LisandroLopez

Çok kaliteli bi stoper Kemal Tokak , Allah nazarlardan saklasın bizde senelere oynamasını nasip etsin :D

sengul

slm arkadaslar ben bursa orhangazı de yım gecen sene kemal orhangazı spor da(kiralık) oynadı buradan tanıyorum samsuna alındıgını duyunca cok sevındım ıstıkbal vaad eden bı oyuncu ..samsunspor cok ıyı bır stoper kazandı bence

sadece55

Sadece Samsunspor değil türk futbolu müthiş bir stoper kazandı

34 SS 1965

arkadas bu adam 250 alıyrsa bu adama seneye cıkarsak super lıge dırek 1000 ver bu adamm uzun vaadelı bu adamı kacırmak cok buyuk bır aptallıktır suanda turk futbolunda canla basla oynayan kım var kemalden baska kendını gercekden puyol a benzetıyorum Allah nazarlardan saklasın kemalı

beşnumara

Kendini ispatlamamış,alt ligden trsnafer edilen oyuncuya 250 vereceklerini düşünmüyorum bence daha azdır.