13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

celebi

babasamsunlu

dilini ısır alooooooo Sayın Samsuni..
Allah nazarlardan saklasın ;)

sadece55

Bişey yazamıyorum artık yorumsuz kemal

pitbul055

beşnumara

AlıntıKemal'den Bıktım...

Futbolun akil adamlarının ağzından düşürmediği kavramı hatırlayalım: Marka değeri... Değerin olmazsa olmazı taraftar şüphesiz.
    Bu manada... Samsunspor tribünlerinin hem katılım hem de görşel şovları marka değerine sunulan en önemli katkı değil mi?
    Bu takımın Bank Asya'da olması yazık!
    Marka değerine yapılabilecek en büyük kötülüklerden biri.
    Ait olduğu yerde, Süper Lig'de olmalı Samsun.
    Sadece kendi için değil, Türk futbolu için de yapmalı bunu!
    Kalpar Hoca'nın Agbetu'nun yokluğunda Dilaver tercihi, beklenen bir durum değildi. Haliyle beklenen, yere sağlam basan bir oyuncunun görev almasıydı.
    Sürpriz oldu o nedenle.
    Sürprizin daha büyüğünü yapan ise Dilaver'di.
    Belki de kariyerinin en güzel golü ile hocasını mahçup etmedi genç oyuncu.
    Hepsi bir yana... Topla buluştuğunda taraftarı heyecanlandıran ilk oyuncu Zenke'ydi. Daha ilk 12'de, tamamen kişisel gayretleri ile etkili 4 top çıkardı. 10'da müthiş bir şut... 80'de karşı karşıya kaçırmasa, kalan bölüm formaliteden ileriye gitmeyecekti.
    Ama yine de kimsenin kızmaya hakkı yok ona. Varlığıyla geldiği sadece Giresun maçında değil, geldiği günden bu yana çok şey kattı takımına.
Ben Kemal'i yazmaktan bıktım!
    O, ön plana çıkmaktan bıkmadı.
    Ersin Veli ile birlikte kusursuz bir görüntü çizdiler. Üstelik dirençli bir gününde olmayan orta saha arkadaşlarının, rakibe rahatça karşı kaleye gitme şansı verdikleri bir günde.

Futbolu doyurucu olmasa da, Samsunspor'un kazanma alışkanlığını sürdürmesi farklılığına bir işaretti.
    Tabii, Giresun'un da çapına...
    Can havliyle yapmak istedi bi'şeyler Giresun. Ama bir yere kadar olan güçleri, önlerindeki engeldi.
    Dilaver ile Billy Mehmet değişikliği için, "Ne alaka?" diye soranlar olacaktır. Bir ara teslim bayrağını çekmek üzere olan orta sahaya savunma yönü yüksek bir oyuncu takviyesi daha doğru düşerdi, diye düşünenlerdenim ben mesela.
    Abdulaziz'in de daha önce girmesi gerektiğini de...
    Tribünler Kemal ve Orhan'ın gördüğü kartlara hayli reaksiyon gösterdi. Buna hiç gerek yoktu. Zira 4'lediler bu sayede. Diyarbakır'da yoklar.
    Kayıp mı?
    Zaten Diyarbakır maçı öncesi yapılması gereken bu değil miydi?
    Başladığımız gibi bitirelim: Taraftarla...
    Top rakipteyken sinir bozucu ıslıklar ile konsantrasyon bozdular. Takımında iken cesaret verdiler.
    Tıpkı basketbol seyircisi gibi...
    Nerede ise oyunun temposuna ayar verdiler.

Hakkı Yeşilyurt

pitbul055

Kemalle uzun süre anlaşma imzalamak lazım.

sadece55

Serkan

Akyol

kaptan 55

o ne büyük yürek,seni izlerken ercan'ı görüyorum.

Gorkem

Nazar değmesin hep böyle devam >l< >l< >l< >l<

sadece55

Alıntı yapılan: Serkan - 21 March 2011, 14:15:30
KARTON KALDIRDINIZMI (=

biliyosun biz olmadan kareografi olmaz :)

berusa55

Haftalardır, o kadar kritik bir mevkide oynadığı halde sarı kart sınırında kusursuzca oynamayı becerdi. Ve şimdi daha az riskli bir maçta cezayı doldurup en kritik haftalarımızda sahadaki yerini tekrar alacak. Vallahi helal olsun Kemal kardeşimize.

FaTiH_HaN

demekki defansın göbeğinde oynamak için illede tecrübeli olmak gerekmiyormuş yada bu genelleme Kemal için uygun değil. Adam 10 senedir oynuyormuşçasına olgun, ne yaptığını bilerek, yerine göre sakin , yerine göre hırslı, mücadeleci dört dörtlük bir stoper. Milli takımda oynayıpta Kemalin kalitesinden çok aşağılarda olan oyuncular var. inşallah elimizde tutmayı başarırız. acilen uzun soluklu bir anlaşma yapılması lazım.

beşnumara

Kemali o kadar isteyen var ki... sevinsem miiii üzülsem mi bilmiyorum.Alkışlar Kemal'e >l< >l< >l<