33- Simon Zenke

Başlatan samsunum, 26 July 2010, 19:37:24

« önceki - sonraki »

isyan

Bugün Gol atacak... :)

maviay55

agbetu olmadan tutuk oynuyor..topa girmedi hiç

sadece55

agbetuyla çok iyi anlaşıyorlar gerçekten diyarbakır maçında ben zenkeden gol şov bekliyorum...

celebi

Burak

hayır abi yanlışın var bence Kartal maçında cezalı değilmiydi Zenke o maçı üzerinden beri sayın 2 sarı kartı var

celebi

VALLA BENİM DEĞİL YANLIŞSA BİLE TFF NİN :)

sadece55

tff de zenke cezalı görünmüyor liste koyulmuşş

pitbul055

Çok kart görmeye başladı.Denizli ve ordu maçlarına kadar dikkat etmesi lazım

Ollivanders

ya şu adamı sağ kanatta dene H.kalpar. Allahını seviyorsan dene ya.

sadece55

Basar geçer vallahii Billy az form tutsa Zenke sağ tarafa kayacakta şuan yokluktan mecbur forvet

FaTiH_HaN

AlıntıZenke ikinci kez baba oldu

Samsunspor'un yıldız futbolcusu Simon Zenke ikinci kez baba oldu. Özel bir izinle Fransa'ya eşinin yanına giden Zenke'nin bugün Samsun'da olması bekleniyor
Kırmızı-Beyazlı ekibin gol makinesi Simon Zenke ikinci kez baba olmanın sevincini yaşıyor. Nijeryalı oyuncunun hamile olan eşinin doğum yaptığı haberini alan ve bunun üzerine Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'dan özel izin alarak Fransa'ya eşinin yanına giden Zenke, ailesiyle birlikte hasret giderdi. Kız babası olduğu öğrenilen Simon Zenke'nin çok mutlu olduğu belirtildi. Simon'u telefonla arayan takım arkadaşları çiçeği burnunda kız babasını tebrik ettiler.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=55178

Gorkem

tebrikler simon zenke

babasamsunlu

ooooo.. şimdi diyara iki kere çakar bak :D :D

Allah analı babalı büyütsün Simon ;)

Ayberk

Fransa'dan geç dönmezse iyidir.

lucarelli

Allah analı babalı büyütsün. 23 yaşında evli ve ikinci çocuk sahibi.  >l< >l< >l< >l<