Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

davidsavage

1000. sayfada yerimizi alalım ve de giresuna koymazsan yüzüme bakma sakın lalalalaylaylay...

maviay55

fat55

KaBuS_55

pazar günü fener bulabilrimiyiz acaba ?

celebi

artık kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz başka yolu yok

##kdc##

bayraklar hazır, konfetiler hazır, ledli fenerler hazır; o zaman yarın bize bi galibiyet yakışırr

millwall

kalptenþimþek

muhabirin de talihsizliği işte.. sen git japonya'da bilgi alacak bir türk bul o da böyle mal çıksın..

davidsavage

Alıntı]İlkadım Belediyesi'nin düzenleyeceği Nevruz Şenliği Konseri hava muhalefeti nedeniyle Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonunda yapılacak. Ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan Samsun halkıyla buluşup sevilen şarkılarını seslendirecek.

5 bin yıllık Türk tarihine dayalı bir bayramımız olan, Türk insanını birbirine kenetleyen, bağlayan ve baharın gelişini yasemen çiçekleriyle müjdeleyen Nevruz Bayramı'nda İlkadım Belediyesi  Mustafa Yıldızdoğan konseri düzenliyor. Hava muhalefeti nedeniyle Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonunda 20 Mart 2011 Pazar günü saat 14:00'te İlkadım Belediyesi'nin düzenleyeceği Mustafa Yıldızdoğan konserinin yanı sıra  çeşitli etkinlikler ve halk oyunları ekipleri de birbirinden güzel oyunlarını sergileyecek. Hava muhalefeti nedeniyle 20 Mart 14:00'te Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek olan Mustafa Yıldızdoğan konseri ve sürpriz sanatçıların yer alacağı etkinliğe tüm Samsun halkı davetlidir.

Maç öncesi iyi olur gibi  :)

King Of The North

Ben de 1001. sayfada yerimi alayım bari, herşey 1001 gece masalları gibi olsun, Samsunsporumuz şampiyon olsun, sonra süper lig şampiyonluğu, sonra şampiyonlar liginde çeyrek final...

cembaba

Yarın hemen olsun... Zaman hiç geçmiyor, yatağımda uyuyamıyorum. Uykularım kaçıyor. Şampiyonluğa o kadar inanmışız ki yarın ki şehrin havası gözlerimin önünde. O bayraklar, meşaleler, takımın karşılanması, genç-yaşlı ŞİMŞEKLER... Şirinler bir başka, Maraton bir başka stadda herkes ayakta. Takımımız maç sonunda galip gelerek. Zirveye yerleşiyor.

Bütün bunların hepsi tamam güzel de, uzakta olmak çok koyuyor be arkadaş!!! Kalbim sizinle, dualarım sizinle... Bağırırken, bu takımın dışarıda da buradaki 20.000 kişi kadar taraftarı olduğunu unutmadan, 2 kişilik coşkuyla maçı takip edin.. Allah yardımcımız olsun... Çok aşırı duygu yüklendim yine

##kdc##

uyuyamıyoruzzz, sabahı bekliyoruzz samsunspor_x
bizim için saldırrrr Samsun'um!!!

King1965

1001 GECE MASALI DEDIN MADEM EN BUYUK DILEGIM Ş---a---m---p---i---y---o---n OLALIMMMMMMMMMMMMMM 

twitter

şu süper lige çıkalımda hayırlısıyla

ardında birde basketbol takımı kurup 1. lige çıkarsak çok seviyorum salon atmosferini yakışır şehrimize