Maça Gitmeme Konusunda Ortak Bir Kararımız Var Mı?

Başlatan V.Terranova, 08 March 2007, 20:35:23

« önceki - sonraki »

HIRÇINLAR

körfez55

bence maça gidilmeliydi meydanı bu admalara mı bırakacağız.ben samsunda olsam giderdim.

nurimuzaffernaim

herkesin kararına saygılıyım ama ben gidecem arkadaş maça, bu yönetime inat gidecem. bağırıp çağırmasamda gidip orda tek başıma oturcam.

not: "YOĞURT SATABİLİRSİN AMA SAMSUNSPORU ASLA..."
Canikli kardeş ben en çok bu pankartı tuttum...

King Of The North

Ben orda olsam kesinlikle gitmezdim.Birlik varsa taraftar gruplarında bence herkes uymalı,bu insanlar yıllardır deplasman dahil her maça giden insanlar.Onlar da kahroluyorlar eminim ama bunlara bir ders lazım.Topçular adam gibi oynayacak,yönetim de sezon sonu defolup gidecek.Benim aylar önceki pankart fikrim de şuydu:
SİZE DEĞİL RENKLERE GÖNÜL VERDİK.

cem 55

bende butun taraftarlarımızın birlikte hareket ederek taraftar gruplarınada destek olmak adına  en azından bi maclık hem beceriksiz yönetime hemde ruhsuz futbolculara maca gitmeyerek gereken cevabı vermesini istiyorum.

RauL^^

bu cümle herşeyi anlatıyor ama baksanıza bazı arkadaşalr anlamamakta ısrar ediyorlar..yinede saygı duyuyoruz..  aLeM ŞİRİNLER....

cem and naz55

ben şahsıma gideceğim her şartta samsunsporluyum bu davranışım sakın yönetim haklı anlamına gelmesin benimki bir bağlılık o kadar

edmontdante

Maç öncesi ne kadar  maça gitmeyeceğim desemde maç saati yaklaştıkca bu fikrim her zaman değişti.Bu sezon da daha önceki sezonlarda da  bir daha maça gitmeyeceğim çok dedim ama hep gittim.Bu sefer durum daha doğrusu maça gitmeme düşüncesini dayandırdığımız nokta farklı ama  yine gideceğim sanırım.Belki hocayı sabote ettiği söylenilen   oyucular hangileri farkedebiliriz.

bafradan55

Beyler ya hep ya hiç
ya stadı tıklım tıklım doldurup protestomuzu orada yapalım
ya da stada tek bir kişi dahi sokmayalım. Bir şey yapılacaksa tam yapılsın yüzde yüz yapılsın.

mehmet yılmaz

Anlaşılan münferit Samsunsporlular olarak kararsız kaldık. Bir bölüm gitmeme taraftarı ama bir bölüm de gidip, protesto etmeden yana...

gitmeme fikrim vardı ancak maç günü yaklaşınca yapamayacağımı anladım...

Ben gitmeyi düşünüyorum. Ama grupların kararını da haklı olarak görüyorum. Ayrıca giden gruplardan da bir protesto bekliyorum; bakalım görebilcek miyiz?

Alemci İsmail

ali ihsan

Öncü: "Taraftarı olmayan başarılı olamaz.."

Türk Telekom Lig A ekibi Samsunspor'un Kulüp Basın Sözcüsü Cevat Öncü, taraftarı olmayan takım ve camiaların başarılı olma ve yaşama şanslarının bulunmadığını belirtti.

Öncü, yaptığı yazılı açıklamada, hafta içinde yaşanan gelişmeler sonrası taraftarların bir bölümünün bu hafta oynanacak Türk Telekomspor maçına tepki olarak gelmeyecekleri şeklinde verdikleri beyan doğrultusunda kulüpten de ''Taraftar maça gelmezse, gelmesin. Kendileri bilir'' şeklinde söylemde bulunulduğu iddialarının gerçeği yansıtmadığını savundu.

Samsunspor Yönetim Kurulu olarak taraftarların her hafta olduğu gibi bu hafta da takımı yalnız bırakmayacaklarına inandıklarını ifade eden Öncü, şunları kaydetti:
''Gerçek Samsunspor taraftarlarının takımı zor günlerde yalnız bırakmayarak, dışarıdan yapılan tahriklere kapılmayacak kadar bilinçli ve sorumluluk sahibi olduğuna inanıyoruz. Taraftarı olmayan takım ve camiaların başarı ve yaşama şansları yoktur. Tüm taraftarımızın yeni teknik direktörümüz Mustafa Uğur ile çıkacağımız Türk Telekomspor karşılaşmasında takımı desteklemek üzere tribündeki yerlerini almalarını bekliyoruz.''

Öncü, taraftarın desteğini aldıkları taktirde başarılı olacaklarına inandıklarını yineledi.

YÖNETİM AKILLANMAYA BAŞLADI BEYLER.

radikal-fma

neyi tartışıyOrsunuz   HEP DESTEK TAM DESTEK ÖLÜMÜNE SAMSUNSPOR

berusa55

yönetim umrumda değil!yarın mactayım!sırf kırmızı beyaz form askına mactayım!artık puan kaybetmemeliyiz!yönetim si..tir olup gidiyormus baksanıza zaten mayısta!biz hala yönetime tepki diye maca gitmeyecekmisiz??bu zamanda olmaz bu yaa!3puan sart!bak ksaımpasa da yanildi alttakiler de yanastı bize!ne yapıp edip 3 puanı almalıyız!

King Of The North

Hikaye okumasınlar,taraftarı olmayan başarız sağlayamazmış.Ulan adama demzler mi Oftaş ve İBBelediye'nin da taraftarı yok ama biri 1. biri2.sırada diye.Takımda ruh yok,yönetim beceriksiz onlarda da ruh yok taraftar daha napsın.Her olumsuzlukta taraftarı suçlarsınız sonra da çıkıp demedik dersiniz.