Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Musti

Ntvspor da mütiş bir program var. Veni Vidi Vici adı. Bu bölümde Liverpool- ManU. maçı için program yapmışlar. Anfield Road hikayesini anlatıyorlar.

King Of The North

Araştırdım Türkçede böyle bir bileşik kelimeye rastlamadım, dil'imize yeni bir sözcük girdi NTV muhabiri sayesinde :D

kabacevizli55

Alıntı yapılan: Musti - 17 March 2011, 14:30:56
Ntvspor da mütiş bir program var. Veni Vidi Vici adı. Bu bölümde Liverpool- ManU. maçı için program yapmışlar. Anfield Road hikayesini anlatıyorlar.
evet o program güzel ama ordaki bayan yalan söylüyo o da liverpoolu destekliyodu yalanda manulu gibi gözüküyo izleyici kandırmayın len

spooks

Psv stadyumunu göstermişlerdi harikaydı

Sonuna Kadar 55

Sonuna Kadar 55

ibo055

Süper bir şey, siz de deneyin :)

SADECE DOĞUM GÜNÜNÜZÜ GİRİN,
BAKIN NELER ÇIKIYOR NELER :))

http://www.hediyedenizi.com/DogumGunu/dogum_gunu.php

Sercan

gese li taraftarlar febe maçında yapacakları koreoyu internete sızdırmışlar,hiç bir anlamı kalmadı... :) TD de millet dalga geçiyor :D :D mal bunlar ya

Serkan

lakin yazık o kadar emek heba oldu.

Sercan

Alıntı yapılan: Serkan - 17 March 2011, 20:56:16
lakin yazık o kadar emek heba oldu.

Bir de durumu asıl heba eden gese tv özel program yapıp yayınlamış..

kuzey55

doğduğum gün ve yıl:

1985-1986 sezonunun şampiyon takımı Beşiktaş, gol kralı Tanju Çolak (Samsunspor) 33 gol
1986-1987 sezonunun şampiyon takımı Galatasaray, gol kralı Tanju Çolak (Samsunspor) 25 gol

:) :)

mehmet yılmaz

Dün İstanbul medyasından bir arkadaşla Bank Asya'yı konuşuyorduk. Dedim ki, Samsunspor tribünleri Türkiye'nin şu an en iyi 2-3 tribününden birisi. Eskişehirden de iyi mi? dedi. Dur ben sana 3-4 foto atayım, kararı sen ver dedim. :)

Sabah yine görüştük; haklısın hocam dedi. Bu takımın acilen Süper Lige dönmesi lazım :) diye de ekledi. Zaten Spor servisindeki tahminleri Samsunspor birinci olarak çıkarmış...

5trawberry

17 March 2011, 22:20:11 #14472 Son düzenlenme: 17 March 2011, 22:26:41 5trawberry
Bir gün böyle bir stadımız olur mu acaba  :o

ahmetsefa55

gerek yok kale arkalarını duzeltırız kapalıyı yıkar maraton gıbı yaparız o yeter bıze. >:(

kabacevizli55

çarşambayla termeyi getirsek  anca dolar heralde bu stad