13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

Serkan

( = Ali amcamın gözlerinden gurur akıyordu resmen.

Kaya

Siz 4 lü defans oynadığımızı düşünüyormusunuz? Kemal varken o sayı biraz fazla çıkar  :D Her yerde sen helal sana Kemal...

ahmetsefa55

her zaman soyluyorum yıne soylıyım.senınle ömur boyu sozlesme yapmayan yonetımın aklına ...

Gorkem

Kemal tokak oleeyy >l< >l< >l<

kıbrıslı_mete

Kemal yıllardır hasretini çektiğim tarzda bir stoper. Bulandan da alandan da Allah razı olsun.

pitbul055

15 March 2011, 13:56:26 #320 Son düzenlenme: 16 March 2011, 10:21:44 pitbul055
Sarı kart sınırında.Giresun maçında sarı kart görüp Diyarbakır maçında dinlenmesi lazım.Ona Denizli ve Ordu maçında ihtiyacımız var.

berusa55

Aynen ben de onu yazacaktım dostum iyi olmuş konuyu açtığın. Kemal bu hafta mutlaka kart görmeli ki risk derecesi çok daha az olan Diyar maçında bu cezasını doldursun; hem böylece kafası da rahatlamış bir şekilde geri kalan maçları tamamlar.

Ayberk

Alıntı yapılan: samsuni - 13 March 2011, 02:40:57
Babası Ali abi de maçı bizimle birlikte seyretti. Bir Baba için ne büyük gururdur Kemal gibi bir evlat!

Abi arkadaşlar vardı, göremedim kendisini. Hayır, böyle bir evladı bize yetiştiren babanın ellerini ne kadar öpsek azdır, ondan söylüyorum  :)

Ahmeti

alem bana ben sana hayran kemal    ;D

Sonuna Kadar 55

çok daha iyi olacak.

eren55

Aynen devam et Kemal.Az kaldı hepimiz coşacağız.

LisandroLopez

Sen nası bi stopersin yaa  >l<

Uğur Yıldız

kemal formanın altına nazar boncuğu atleti giy maşallah sana ya

Kaya

Tam zamanında kart gördü.Cezasını Diyarbakır maçında çekip iyice dinlendikten sonra daha kuvvetli dönecek..

mehmet yılmaz

Ligin en az gol yiyen takımı olmamızda Ahmet Şahin ile birlikte aslan payı Kemal'in...
Bu arada dikkatinizi çwkti mi bilmiyorum ama Kasım ayındaki Ordu maçından beri evimizde gol yemiyoruz. Aman nazar değmesin...