Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

celebi

CurvaSs

Alıntı yapılan: Serkan - 16 March 2011, 13:17:05
Gs'lı atlamış; )

lakin Jnr_Serkan bizi ne kadar zor durumda bıraktığının umarım farkına varmışsındır...

ah serkan ah.. :D ama olsun yine rezil ederek çıktık oradan. :D

Ahmeti

16 March 2011, 13:30:51 #14433 Son düzenlenme: 16 March 2011, 16:07:22 AHMETÝ*55*
bu sene o kadar inaçlıyızki süperlig'e çıkacağımıza az önce lig tv.  bayisine biz bu sene çıkacağız samsunspor'umzun maçlarını en uygun hangi paketten izleyebiliriz diye sordum

Ben eski üyeyim çoktan iptal edecektim ama samsunspor'umuzun maçlarını izlemek için sabrettim ve sabrın sonu selametmiş

Türksat üzerinden 13 tl. Ye maçlarımızı izleyebiliyormuşuz tabi eski üyeler için.

Dartagnan

Alıntı yapılan: Serkan - 16 March 2011, 13:20:42
http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=75660&start=30

abi yazmayın Allah askına.Valla adamların yapmak ıstedıgı bu cekemıyorlar ıste.Bızde gıderlı seyler yazınca tam antıpatık duruma dusuyoruz.Valla dısardan baksam bu konuya bende gıcık olurdum.Kendımızı kanıtlama ugrasımız yokki bizim.Takdir ediliyoruz zaten.Daha ne gerek var laf söylemeye.

babasamsunlu

şşş birader siz büro açmadınız mı ya.. sürekli internettesiniz..ne ayaksınız siz   :-* :-*

Ollivanders

cembaba

Dartagnan

cembaba

Oğlum bende işteyim. :D Ama net serbest = )

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Serpico55 - 16 March 2011, 16:49:20
Bu işler boyle yuruyor abi :D

olm başkanda avukat günde 2 kez giriyor siteye sövüp çıkıyo..  :D :D
adam hem çalışıyor hem gerginliğini atıyo.. 8) 8)
siz naabıyonuz...
sabahtan akşama kadar burdasınız iş yok güç yok ohh.. :-* :-*
sinirlerinizi gerip gerip çıkıyorsunuz  ;D ;D

bu işte bi gariplik oykmu :D :D

isyan

twitter

FaTiH_HaN

conba değilde cobra desek daha uygun  .:.:. çok abartmış ya kırılması güç bir rekora imza atmış  :D

cembaba

yuh ama ya :S çok şaşırdım