Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

Alıntı yapılan: Dartagnan - 16 March 2011, 01:18:41
ales icin basvuru merkezi neresi ?

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ÖSYM Bürosu (Kütüphane Binası'nda)... Tıp Fakültesi'nin hemen yanında merkez kütüphanesi...

Dartagnan

tamamdır abi sagolasın.

ayrıca bu ıslemı yapmak ıcın kampüse gitmek mi lazım? merkezde bı basvuru yerı yok mu yanı ? :)

Tufan

Alıntı yapılan: Erdinc - 16 March 2011, 00:55:30
adam gezdirilir mi la heralde kızı dicektin tufanım :)

adam dediysem önemli bi adam ya :)
Metalurji Mühendisleri Odası Başkanı yarın okuldaysan beklerim öğlen a-006 da toplantı var

King Of The North

Samsunspor'lu olmayanlar bize yön veremez
14 Mart 2011, 11:06

Yusuf ÇELEBİ

Haftalar önce bazı Samsunspor'lu seyircilerin Samsunspor camiasına yakışmayacak şekilde trabzonspor aleyhine yapılan kötü tezahürattan sonra etkili ve yetkili kişilerce Samsunspor yönetimi üzerinde baskı kurularak Başkanımız Erkurt Tutu'yu alelacele ve içeriği Samsunspor hassasiyetlerinin nüanslarını taşımayan zamansız ve gereksiz bir açıklamaya mecbur bırakılarak  ortalık toz duman edilmişti.

1. trabzospor vak'asının etkisi henüz atlatılamamışken 2.bir trabzonspor vak'ası ile karşı karşıya kaldık.
Samsun Yol İş sendikası 2. nolu Şube Başkanı İbrahim Uzun yaptığı  konuşmanın satır aralarında Samsunspor camiasına yön verme teşebbüsleri söz konusu.

Ne diyor İbrahim Uzun ; İl, bölge milliyetçiliğine karşıyım.Başka şehirlerden gelip Samsun'a yerleşmiş olanları da rencide edecek hareketlerden kaçınmalıyız. Ben Trabzonluyum ama Samsun'da yaşıyorum.Ben hem taraftarlarımıza hem de yönetime sesleniyorum.
Yönetimi sevmeyebiliriz ama her şeyin konuşma yeri ve zamanı vardır.

Sayın İbrahim Uzun,il ve bölge milliyetçiliğine karşıyım diyor ama "trabzonluyum"diyerek milliyetçiliğin alasını yapmış.Kendisine sormak gerek; kötü tezahürat bir başka takıma yapılsaydı bu şekilde ortaya çıkıp açıklama yapma gereği hissedermiydi.

Kendi memleketinin takımı trabzonspor'a karşı kötü tezahürat söz konusu olduğu için  kendisini anlıyoruz ama bu kötü tezahüratın sadece tek taraflı olarak Samsunspor seyircileri tarafından yapıldığını söylemek trabzonspor seyircileri içerisindende aynı şekilde davranan kitlelerin olduğunu görmezden gelmek hiç ahlaki değil.Samsun'lu olduğunu ifade eden Uzun'un aynı tavrı trabzonspor maçlarındaki Samsunspor aleyhine tezahüratlarda ; trabzon'da, Samsun'da yaptığı gibi trabzonspor kulüp başkanını ve taraftar grup liderlerini toplayıp aynen burda yaptığı gibi brifing vermesini bekliyoruz.

Sayın İbrahim Uzun Samsunspor'lu olduğunu ifade etmiş olsaydı bizde;Sayın Uzun Samsunspor'un iyiliğini istiyor o nedenle kendisine hak verir desteğimizi gösterirdik.Bunu söylemediği gibi iki takım arasındaki yüksek düzeyli hassasiyetleri görmezden gelerek birde trabzonspor'luyum demeye getirerek, Samsunspor Kulüp başkanı,Samsunspor taraftar grup liderlerinin bazılarını davet ederek birifing vermesi bunları söylemesi bence çok ciddi bir yön verme girişimidir.

Samsunspor camiasına yön vermeye çalışanlar şunu bilmelidirki ,ne trabzonspor ne başka takımlar aleyhine kötü tezehürat camiamızın büyük çoğunluğu tarafından asla tasvip edilmemektedir fakat sürekli faturayı Samsunspor camiasına kesme, baskı oluşturma ve Samsunspor camiasına yön verme özelliklede Samsunspor'lu olmayan kesimlerce uygulanmak istenen girişimlere karşı gerekli duyarlılık her daim gösterilecektir.

Samsunspor ile trabzonspor arasındaki güzel rekabet şiddet ve kötü tezahürattan arınmış bir şekilde ilelebet sürecektir.İki kulüp arasındaki hoş olmayan görüntüler iki taraflı olarak ele alınarak ortadan kaldırılabilir.

cembaba

Kaldı 9 hafta. 9 hafta sonra, Şampiyon Samsunspor tezahüratları kulağımda... Şehir yıkılıyor... Herkes sabaha kadar sokaklarda. Süper Lig şampiyonu böyle sevinç göstermedi sayın seyirciler. Müthiş kutlamalar var. Şehirin her sokağı full insan dolu. Samsun Halkı bu coşkuyu özlemiş...

Ollivanders

Ne yaptın kardeşim sen ya :) her an aklımda o gun :D

Akyol

babasamsunlu

emre

Abi devamsızlık yapmıyorum okulda, o günleri kaçırmamak için  ;D Nasıl seviniriz,nasıl kutlarız düşünemiyorum. Arkamıza dönüp baktığımızda bank asyadaki yıllarımız,gelen geçen topcular,mağlubiyetler,yöneticiler... Ama öyle güzel organizasyonlarla yürüyoruz ki şampiyonluğa umarım süper lige çıkar orada da yükselişimize devam ederiz.

spooks

Şehirin üstünden helikopter geçiyor şehrin her köşesinden yükselen meşaleler resmen geceyi aydınlatıyor. Allah allah :D

cembaba

Alıntı yapılan: emre55 - 16 March 2011, 12:27:53
Abi devamsızlık yapmıyorum okulda, o günleri kaçırmamak için  ;D Nasıl seviniriz,nasıl kutlarız düşünemiyorum. Arkamıza dönüp baktığımızda bank asyadaki yıllarımız,gelen geçen topcular,mağlubiyetler,yöneticiler... Ama öyle güzel organizasyonlarla yürüyoruz ki şampiyonluğa umarım süper lige çıkar orada da yükselişimize devam ederiz.

öyle dedin de aklıma yine sercinho'nun penaltısı geldi. Allah'ım ömrüm billah unutmam onu ya!!!

Ahmeti

Haber gazezete'sindeki Ercüment GÜLÜ'N Abdülaziz için yazdığı yazıyı okudum adam ne yazı yazmış bee abdülaziz'i tanımasak oturup ağlayacağız nerdeyse.

Belki yazdıkları doğru olabilir ama bolu ve adana maçlarında yaptıkları ortada o yüzden her koyun kendi bacağından asılırmış.

cembaba

Ben A.Aziz'i asmak taraftarı değilim şahsım adına. Fakat kızdığım, hiçbir şeyi yokken, medyanın pof poflaması. Oynadığı zaman, "Aziz bugün sahanın en iyisiydi" derim. Ama şu an için takıma kazandırdığı birşey yok. Kızgınlığım buna. Medya'ya kalsak ohooo...

Samsunspor.org'dan açıklama:

"Heber Gezetesinin yaptığı A.Aziz Haberi gerçeği yansıtmamaktadır." zaytung :D

CurvaSs

fotoyu ekledim, cevap hala gelecek. :D

Serkan

Gs'lı atlamış; )

lakin Jnr_Serkan bizi ne kadar zor durumda bıraktığının umarım farkına varmışsındır...